Бойко Борисов: Като напусна премиерския пост, ще открия сайт, или една телевизийка, и ще стана най-добрият разследващ журналист! Аз като полицай бях по-добър... И съм най-добър, и ще бъда най-добър разследващ журналист

big_10

В „Лице в лице” по БТВ Бойко Борисов обяви, че той е настоявал САЩ да изпрати в България човек, който да отговаря за върховенството на закона и свободата на медиите.

Ето какво още заяви Борисов: 

„Аз поисках от САЩ да пратят човек у нас, защото ми омръзна да слушам лъжи. Олигарсите си направиха кой сайт, кой вестник, кой телевизия, и в един момент, ако направят друго нарушение, казват: „Ама аз съм издател”. Вие какво искате да кажете, че на издателите не се посяга, те не са ли по правилата на закона? 

И аз утре като напусна премиерския пост, първото нещо, което ще направя, е да открия един сайт, или една телевизийка, или да ходя с една камера. И ще казвам: „Не ме пипайте, щото аз вече съм издател”. Защото, аз като полицай бях по-добър от вашите разследващи журналисти. И ще стана и много добър разследващ журналист. Тогава нямате да имате право да говорите с мен, нямате право и да ме посочите с пръст. 

И съм най-добър, и ще бъда най-добър разследващ журналист. 

Аз поисках американците да пратят човек. Нека да дойдат, да видят ядрената енергия, да дойдат в тази сфера, там, където искам да хвана бика за рогатга.”

Източник/ци: http://onovini.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...