Комунистите си връщат комунизма? Караянчева уличена в престъпление! Отмъщава на журналиста подал сигнала до главния прокурор!

Цвета Караянчева е уличена в престъпление срещу държавата? Това става ясно от сигнал на журналиста Димитър Байрактаров до главния прокурор Сотир Цацаров. Караянчева е полагала подписа си под официални документи във време когато не е имала право и е била в болнични.

Този факт поставя под сериозно съмнение текстовете на подписаните стенограми и публикуваните закони. Напълно е възможно Караянчева да е коригирала текстове на приети от Народното събрание закони, с цел обслужване на определени корпоративни интереси!

В отговор на сигнала Караянчева е осъществила поредната си отмъстителна акция, като този път е забранила да се издаде на журналиста пропуск за нещатен сътрудник на депутат, който е искал да ползва експертизата на Димитър Байрактаров в своята законодателна дейност.

Този факт вече е проява на тотална политическа репресия срещу свободен български гражданин, както и срещу парламентаризма. Спокойно можем да кажем, че Караянчева връща България във времената на тоталитаризма!

Как призракът на комунизма управлява нашия свят

Предговор

Въведение

Първа глава: Стратегиите на дявола за унищожаване на човечеството

Втора глава: Европейски наченки на комунизма

Трета главa: Масови убийства в Изтока

Четвърта глава: Износ на революция

Пета глава: Проникване в Запада (част 1)

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни