Комунистите си връщат комунизма? Караянчева уличена в престъпление! Отмъщава на журналиста подал сигнала до главния прокурор!

Цвета Караянчева е уличена в престъпление срещу държавата? Това става ясно от сигнал на журналиста Димитър Байрактаров до главния прокурор Сотир Цацаров. Караянчева е полагала подписа си под официални документи във време когато не е имала право и е била в болнични.

Този факт поставя под сериозно съмнение текстовете на подписаните стенограми и публикуваните закони. Напълно е възможно Караянчева да е коригирала текстове на приети от Народното събрание закони, с цел обслужване на определени корпоративни интереси!

В отговор на сигнала Караянчева е осъществила поредната си отмъстителна акция, като този път е забранила да се издаде на журналиста пропуск за нещатен сътрудник на депутат, който е искал да ползва експертизата на Димитър Байрактаров в своята законодателна дейност.

Този факт вече е проява на тотална политическа репресия срещу свободен български гражданин, както и срещу парламентаризма. Спокойно можем да кажем, че Караянчева връща България във времената на тоталитаризма!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...