Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Докато Горанов бездомника е министър на финансите, каква точно просперища държава очаквате?!

Министъра на финансите живее в комплекса на братя Домусчиеви на които държавата дава 300 милиона лева, за да си построят завод за хапчета.

Според разследващите органи обаче, апартамента е на кръстника на Горанов, който пък се оказа виден кадър на ДС, който случайно си купил в този комплекс “ЕСТЕ” апартаменти, които забележете са на 100 метра от блоковете на УБО в София и всичко е точно.

Прокуратурата пази секретната тайна за апартамента на бездомника Горанов, който припомняме, че преди няколко години напусна парламента, защото не можел да си храни децата с депутатската заплата?

Братя Домусчиеви станаха най – големите олигарси в България благодарение на същият този Горанов и шефа му Борисов и като за капак чичо му на Горанов е Кирил Ананиев в момента министър на здравеопазването в България. После искате да има просперитет в България ли?

Ще има, ама някой друг път, когато такива като Горанов, вуйчо му, кръстника му и приятелите му не се облагодетелстват докато точат държавата с благоволението на шефа Борисов. Тогава може и да има, но до тогава не чакайте просперитет в България, не чакайте инвеститори и най – вече не очаквайте нещо да се промени, защото Горанов един дом не може да си построи човека, а Бойко Борисов го е поставил всички финанси на държавата да оправя, колкото и комично да звучи всичко това.

Изобщо не е смешно и добре че не сме японци, че досега Горанов заради всички скандали трябваше да си е направил поне десет харакирита.

Славчо Атанасов: Горанов нареди кметовете да вдигнат данъците

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/11/blog-post_678.html

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!