Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ПИК след решението на Радев за Гешев: Агент на Путин. Задават се кървави размирици по улиците

radev_geshev3

След решението на президента Радев да върне назначението на Гешев за главпрокурор на ВСС, проправителственият сайт ПИК буквално пощуря и обвини държавния глава във всички земни и неземни грехове и конспирации. Вижте с каква бележка излезе – едно към едно:

Ако някой е имал съмнение, вече да няма.

Президентът Радев работи в услуга на Цветан Василев, Иво Прокопиев и Кремъл с единствената мисия да разклати страната и свали легитимната власт.

Връщайки без никаква логична и законова причина указа за Гешев, той се изплюва в лицето на държавността.

Прави го насред шпионския скандал с Русия, разконспириран от прокуратурата. Спокойно може да се каже, че играе като агент на Путин.

Радев влезе на „Дондуков“ 2 с мисията да разшири руското влияние и да предотврати покупката на американски изтребители за армията. Ветото над Гешев е част от конспирацията.

Въпросът сега е дали властта ще си застане на мястото и дали ВСС ще се пречупи пред рекета. Вероятно се задават протести на маргиналите от Боец и ДеБъ. Блокади, кръв. Това е планирано – криза в навечерието на Коледа, инспирирана от президента, Манолова, Слави Трифонов.

Държавният глава на България работи против България и за Москва. Връщането на указа е отмъщението на Кремъл за разплетената афера с Николай Малинов и изгонените руски дипломати от София.

Източник: ПИК

Източник/ци: http://onovini.eu/0%b5%d1%88%d0%b5%d0%b2-%d0%b0%d0%b3/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!