Люба Кулезич поиска официално оставката на шефа на БНТ Емил Кошлуков заради цензура

.
Люба Кулезич

Протестирам официално срещу цензурата в БНТ. Ще направим постъпки пред президента, премиера и НС, шефът на националната телевизия Емил Кошлуков да бъде свален от поста заради цензура, която той налага на журналисти, работещи за европейски сайт.
Това каза журналистката Люба Кулезич в предаването си „Честно казано“ по Евроком. Причина за гнева й стана отказа на Кошлуков да позволи на журналистката Валя Ахчиева да разкаже са свое разследване в европейски сайт. „Това е много сериозен скандал. БНТ е поставена под похлупак. Той не е дал отговор за 100 000 долара заем от Цветан Василев, както и за зависимостите си от Делян Пеевски и ДС. Емил Кошлуков цензурира ЕС“, допълни Кулезич.

Разследването на Валя Ахчиева е свързано с кабинет в Германия, в който Фондът за лечение на деца е изпращал наши болни деца да се лекуват за сметка на здравната каса.  Оказва се, че там болните са карани да пият собствената си кръв след неясна обработка. Методът не е научно доказан в Германия, а неговият автор д-р Николаус Клер е починал. Методът предизвиква огромен скандал в Германия, където има и заведени много дела. В същото време НЗОК е задължена да плати лечението.

Източник/ци: https://frognews.bg

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни