Lupa.bg: Изчезна преференцията на зам.-министър

Първо в Lupa.bg: Изчезна преференцията на зам.-министър

Гласът на Деница Митрова за конкретен общински съветник на първия тур липсва

Изборните далавери не секват, въпреки обещанията на управляващите за честен вот. Оказа се, че преференцията на бившия зам.-министър на правосъдието Деница Митрова е изчезнала, видя репортер на Lupa.bg.

„Проверявам протокола на СИК, в която гласувам на първия тур и установявам, че посочената от мен преференция за общински съветник липсва”, написа Деница Митрова във фейсбук.

„Отдавна разбрах, че от моя глас нищо не зависи! И ми става много жал за хората с блестящи погледи, които с енергия и жар се опитват да обясняват защо трябва да се гласува”, коментира неин онлайн приятел.

В периода 2002-2007 г. Деница Митрова работи като адвокат, след което става съдия в Административния съд в Пазарджик. От 2012 г. е съдия в Административен съд –София, а през 2017-а влезе в служебния кабинет на премиера Огнян Герджиков като заместник-министър на правосъдието.

Източник/ци: https://lupa.bg/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни