Крисия: Емигрирам, затова се разделих със Слави

Тийнсензацията Крисия Тодорова за първи път хвърли известна яснота върху причините да се раздели с екипа на "Шоуто на Слави", което я изстреля в звездна орбита. "Пътищата ни се разделиха, защото смятам да се развивам в друга посока и до година-две да не съм вече в България", споделя сребърната медалистка от детската "Евровизия" в Малта.

Явно младата певица няма желание да се обвързва с продуцентската компания на Дългия, за да е свободна да търси певчески изяви в по-изгодни пазари от нашия. Въпреки това момичето твърди, че остава в отличния отношения с водещия и новоизпечен политик.

Това лято Крисия пусна първото си парче след раздялата със Слави - "Витамин", което твърди, че е създала с финансови средства на родителите си и семейни приятели.

Източник/ци: https://lupa.bg/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни