Цацаров към Манолова: Няма нищо конкретно в твърденията за „безпрецедентно купуване на гласове“

Скандалният доклад за район ”Младост” разкрива зависимости и шуробаджанащина

Прокуратурата очаква от щаба на Мая Манолова конкретни данни да търговия с гласове в избирателните секции с преобладаващо ромско население в София. Това става ясно от писмо на главния прокурор Сотир Цацаров, в отговор на подаден сигнал от Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София, в който се визират столичните квартали Филиповци, Слатина, Красна Поляна, Люлин и „други покрайнини“ на столицата.

"В сигнала липсват каквито и да е конкретни твърдения за извършени престъпления против политическите права на гражданите, освен общото заключение за „безпрецедентно купуване на гласове“, посочва Цацаров.

При наличие на конкретни сигнали, проверките по тях ще бъдат възлагани и извършвани с максимална бързина, уверяват от прокуратурата.

„По повод изявления на членове на Инициативния комитет за издигане на кандидатурата на г-жа Мая Манолова за кмет на Столична община, направени пред медиите вчера – 30 октомври, пресцентърът на ПРБ публикува в прикачените файлове пълния текст на сигнал от този Инициативен комитет до главния прокурор, както и писмото – отговор на главния прокурор Сотир Цацаров“, гласи съобщението на прокуратурата.

Документите може да видите ТУК и ТУК

Скандалният доклад за район ”Младост” разкрива зависимости и шуробаджанащина

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...