Веселина Томова: Софиянци, не слушайте десните „лидери“, висящи на дувара на Боко, гласувайте против корумпираното статукво!

Първият тур на местните избори в София показа категорично, че има ясна воля за промяна на управлението на столицата, загнило от корупция. Две трети от гражданите на София показаха нагледно, че искат тази промяна!

В 24 района на столицата има балотажи, но странно защо дори и „десните“ лидери, които изприказваха невъобразими глупости след вота, не акцентират върху този категоричен факт.

До балотажите се стигна въпреки корпоративния вот, масово гласуващите общински и държавни служители, заедно с фамилиите си и всички онези, които са на хранилка на Корупцията в столична община, въпреки фалшификациите, и въпреки циганските гласове – тотално контролирани от ГЕРБ.

След първия тур всякакви социолози, медиуми, Алени, актьори, естрадни певци, че чак и Лили Иванова цъфна – се изредиха да се хилят покрай ухилената Фандъкова. Но те не се са виновни, милите – разбира се, че след клипчетата с прегръдките с ГЕРБ ще има наградки, други са най-виновни заради на практика реализиран вот на промяната, но … РАЗПИЛЯН. УМИШЛЕНО!

Най-виновни са т.нар. „десни“ лидери от „калибъра“ на Атанас Атанасов, Христо Иванов, Радан Кънев и тесничката им компания, които правят всичко възможно за да объркат столичани с „идеите си“ – коя от коя по-идиотска!

Вместо простичко, ясно и категорично да призоват софиянци ДА ГЛАСУВАТ, ПРОСТО ДА ИЗЛЯЗАТ ДА ГЛАСУВАТ, тия „десни“ „лидери“, които съсипаха де що синьо и дясно имаше под слънцето, се надпреварват да бляботят идиотщина след идиотщина, че чак и от Дълбокото се обади и Радан, който тури точката на потреса.

Същите тия „десни лидери“, дето се „объркали“ като „екскурзианти“ да шетат около вилаета на Бойко Борисов, и му висят по дувара като сополи, ТРИ ПЪТИ вече му целуват задника. Дали го правят само заради тъпотия, как мислите, граждани на София, или гледат себе си да осребрят, а вас заглавичкват с вехтите баналности – „ние не можем да гласуваме с БСП, не можем да бъдем с червените“.

Какви „червени“, какви „сини“, какви „комунисти“, бре, висящи по дуварите на Боко, „десни лидери“? Че има ли някъде повече комунисти отколкото в ГЕРБ?

Не ви ли писна да оправдавате позорната си немощ с овехтелите и закостенели мантри „син“ – „червен“?!

Бъдете мъже, бе! Какво сте се заусуквали като джендъри? Излете и призовете хората да гласуват срещу Мафията, която управлява София!

Сега има шанс промяната да се случи!

Мая Манолова може да е всякаква, но е по мъж от вас, които мислите единствено за собственото си сметкаджийско его и пак делите хората на „червени“ и „сини“!

Излезте и призовете софиянци да гласуват и на балотажите за 24 района в столицата – защото там направи ли се пробив, се разбива смазаната Корумпирана Схема, която вършее из столицата! И това не правите, въпреки че на девет от балотажите са ваши хора!

Сайта „АФЕРА“ се обръща към софиянци!:

НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА ГЛУПОСТИТЕ НА „ДЕСНИТЕ ЛИДЕРИ“! НЕ ИМ СЛУШАЙТЕ ВЕХТИТЕ ИДИОТЩИНИ ЗА „ЧЕРВЕНИ“ И „СИНИ“, И ИЗЛЕЗТЕ, И ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ МАФИЯТА, КОЯТО ВИ УПРАВЛЯВА!

„АФЕРА“ ПРИЗОВАВА СОФИЯНЦИ – ПОДКРЕПЕТЕ ШАНСА ДА БЪДЕ СЧУПЕНА ГЛАВАТА НА УПРАВЛЯВАЩАТА МАФИЯ В СТОЛИЦАТА!

Всичко, което плещят т.нар. „десни лидери“, които досега са съсипали всичко дясно, но пък три пъти се подложиха на Бойко Борисов и ГЕРБ, и вече им стана навик да го играят държанки, очевадно не е случайно. Защото трябва да си или тъп, или идиот, за да разсейваш умишлено шанса София да изживее промяна на втори тур, както и в 24 района от столицата, с безумици като „кой не скача е червен“ и да делиш хората на „комунисти“ и „демократи“, на „сини“ и „червени“.

ГЛАСУВАЙТЕ, СОФИЯНЦИ! ПРОТИВ МАФИЯТА, КОЯТО УПРАВЛЯВА!

И СИ ЗАТВОРЕТЕ УШИТЕ ЗА ГЛУПОСТИТЕ, КОИТО РЪСЯТ „ДЕСНИТЕ ЛИДЕРИ“!

НЕ ВИЕ ВИСИТЕ ПО ДУВАРИТЕ НА БОКО, ЧЕ И ДА ВИ УНИЖАВА ТОЙ ПОСЛЕ, А ТЕ!

НЕ НА ВАС ВИ ВАДЯТ ВИБРАТОРИТЕ, И ТЕ МЪЛЧАТ КАТО СГЪНАТИ МИШКИ, ВМЕСТО ДА ИЗРЕВАТ КАТО МЪЖЕ, А ТЕ!

НЕ СЛУШАЙТЕ НИКОГО ОТ ТЕЗИ ИЗМИСЛЕНИ „ЛИДЕРИ“!

ИЗЛЕЗТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ!

Веселина Томова

Резултат с изображение за бойко фандъкова

Източник/ци: http://afera.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...