Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бивш военнослужещ говори за местонахождението на тайни концлагери

В отговор на усилията на Световната Организация за Разследване Преследването на Фалун Гонг (World Organization to Investigate the Persecution of Falun Gong - WOIPFG) да научи подробности относно отнемането на органи на живо от практикуващи Фалун Гонг в Китай, WOIPFG получи следните съобщения от двама души в Китай. Техните сведения за големи подземни военни съоръжения съвпадат със статия от китайския вестник Reminbao, в която се твърди, че голям брой Фалун Гонг практикуващи са били наскоро прехвърлени в тайни подземни военни съоръжения в района на Чончин. Поради неотложността на ситуацията, Epoch Times предоставя на своите читатели сведенията, подадени на WOIPFG. (Бележка на редактора на Epoch Times)

1) Аз съм бивш дългогодишен военнослужещ от военната област Шенян. Бях напълно изумен от фашистките зверства в тайния концентрационен лагер в Шенян, известен като Суджиатун, където органи от практикуващи Фалун Гонг са премахвани, докато те са все още живи. Военен лекар от Шенян разкри, че освен Суджиатун съществуват още 36 тайни концлагери, все още неизвестни на външни лица. Сега давам някои насоки, които биха могли да са от помощ при разследването на местоположението на тези концентрационни лагери.

Мао Дзедун навремето издаде „върховна заповед” „Изкопайте дълбоки трапове, запасете се със зърно и се подгответе за война и народен глад”. Армията, разбира се, стана най-настойчивият изпълнител на тази заповед. Започвайки от април 1966г., нашите военнополеви части се заеха в почти пълен състав с изкопаването на дупки в отдалечените планини. Проектът бе завършен в края на 1968г.

Моят полк отговаряше за окръзите Жянчан, Жянпин, Лингюан и Суиджон към провинция Ляонин, град Чифен (принадлежащ към Ляонин по онова време), Линши, а също така и Наншан, гр.Шилинхаоте, Вътрешна Монголия. Във всяка достъпна зона и на всички отдалечени планини в тези окръзи бяха изкопани дълбоки трапове. Пехотата бе отговорна за изкопаването на пещери, инженерният корпус – за довършителните работи (по отношение на интериора), а сигналният корпус – за заравянето на електрически кабели с високо напрежение и изграждането на телеграфа (технологията, използвана по онова време). Не съм наясно кой корпус каква задача е изпълнил и кога.

На събиране на другари от войската през 1969г., един от тях по невнимание издаде, че „Входовете на тези пещери са добре скрити. Армираните бетонни автоматични врати на пещерите, тежащи тонове, са маскирани, за да се сливат с околната пустош. Човек не би могъл да забележи вратата без да огледа много внимателно.”

Заместник-командир на армията заяви по време на речта си тогава, че „Беше планувано да се съхрани най-напредналата военна технология, необходимото медицинско оборудване и запаси, задоволяващи ежедневните потребности на военните за десет години напред. Най-малката пещера има капацитета да побере един полк.”.

Бивши военни с опит като нас не са продумвали и дума по тези въпроси с оглед спазването на военна тайна. Но сега, при положение, че злонамерената и нечовешка Китайска комунистическа партия изчерпа всички начини за да репресира хората, военните със сигурност са се превърнали в неин изкусен инструмент за преследване. Сега аз разкривам тайната за подобни военни бази, с надеждата да помогна в намирането на тези пагубни тайни концентрационни лагери колкото се може по-скоро и да спасим тези доблестни граждани, изправени пред прага на смъртта.

2) Друг доброволец разкри, че пещера в Шоушан, Шинчен, провинция Ляонин (първоначално наречена Мина No. 704), е достатъчно голяма, за да позволи придвижването във вътрешността й с влак; а пещерата в една планина в град Жинан е толкова добре скрита, че човек не би могъл да я забележи без щателен оглед.

Ползите от Фалун Дафа

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!