Какво се случи в неделя? Отново много хора останаха в къщи, защото не виждат на практика избор. Когато се подредят десет разбойника в редица

Промяната не се казва ГЕРБ!

Коментар за изборите:

Какво се случи в неделя? Отново много хора останаха в къщи. Не отидоха да гласуват. Едната част защото са напълно отчаяни и обезверени. Не се интересуват вече дори от собствения си живот. Пускат си Азис, пият няколко бири и псуват…

А другите, защото не виждат на практика избор. Когато се подредят десет разбойника в редица, няма избор. Опитваме се да избираме по-малкото зло. Само че преди години гласувахме за ГЕРБ като по-малкото зло на БСП. И малкото зло порастна в голямо, голямо зло. Това не е начинът. Там, където бяха издигнати почтени и свестни кандидати, там успяхме да се преборим с ГЕРБ. В Русе се издигна свестен кандидат и резултатът се видя. В Ямбол Валентин Ревански се реши да участва в изборите, почтен и свестен, и резултатът също се видя. В много общини беше същото. Но в повечето нямаше алтернатива. Когато има алтернатива, хората показаха на тези избори, че могат да направят правилният избор. Когато не се налага да избират между няколко маскари.

А най-лошото е в тези хора, които са напълно убедени, че от тях нищо не зависи. Това е великата победа на статуквото над народа. Да го убедят, че е безсилен да се справи с тях. Но помислете. Ако нищо не зависи от вашия глас, защо политиците дават между 50 и 400 лева на глас? Ако могат само с манипулации, подменени протоколи и купени комисии, защо ще дават милиони за купуване на гласове? Отговорът е ясен, нали? Искат да ни убедят, че не трябва да гласуваме, защото така е по-лесно да купят вота. Убеждават ни, че сме нищо, че нищо не зависи от нас. А всъщност ги е страх. Защото ние можем а ги унищожим, стига да осъзнаем силата си.

Затова в неделя призовавам всички – ГЛАСУВАЙТЕ СРЕЩУ ГЕРБ! Всичко зависи от нас, повярвайте си. Подкрепете навсякъде алтернативите. Дори в София подкрепете Мая Манолова. Знаете, че аз не я харесвам, но във всички случаи е по-добър избор от Фандъкова. Гласувайте масово, за да покажем, че искаме промяна.

И тази промяна не се нарича ГЕРБ….

Елена Гунчева

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...