Калина Андролова: Мъка голяма са тези от БСП (Тези от ляво на Тодор Живков)

„БСП пак са спечелили изборите, разбрахме от карикатурната пресконференция, която дори Корнела не уважи. Два пъти увеличили това, три пъти онова, стигнали до балотажи... и това било победа. Мъка голяма са тези!” Това изтъка с ирония в свой коментар във фейсбук журналистът и отличен познавач на лявото Калина Анролова.

„Гледам наглеца Драго Стойнев от БСП, който редовно продава изборите в Стара Загора, налагайки винаги неизбираеми фигури, за да получи някоя мизерна поръчка за себе си. Обяснява по бТВ как са спечелили изборите, представили се по-добре от предния път. Такава невероятна арогантност е рядко явление. Корнелия заедно с този и още няколко такива трябва да си подадат оставките моментално.

В Стара Загора, където Драго се разпорежда, резултатът за БСП всеки път е потресителен. И той има безочието да се показва по телевизията и да говори като фактор от името на БСП!!!!”, демонстрира възмущението си Андролова.

k_androlova_post.jpg

Източник/ци: https://faktor.bg/bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...