Калина Андролова: Мъка голяма са тези от БСП (Тези от ляво на Тодор Живков)

„БСП пак са спечелили изборите, разбрахме от карикатурната пресконференция, която дори Корнела не уважи. Два пъти увеличили това, три пъти онова, стигнали до балотажи... и това било победа. Мъка голяма са тези!” Това изтъка с ирония в свой коментар във фейсбук журналистът и отличен познавач на лявото Калина Анролова.

„Гледам наглеца Драго Стойнев от БСП, който редовно продава изборите в Стара Загора, налагайки винаги неизбираеми фигури, за да получи някоя мизерна поръчка за себе си. Обяснява по бТВ как са спечелили изборите, представили се по-добре от предния път. Такава невероятна арогантност е рядко явление. Корнелия заедно с този и още няколко такива трябва да си подадат оставките моментално.

В Стара Загора, където Драго се разпорежда, резултатът за БСП всеки път е потресителен. И той има безочието да се показва по телевизията и да говори като фактор от името на БСП!!!!”, демонстрира възмущението си Андролова.

k_androlova_post.jpg

Източник/ци: https://faktor.bg/bg/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни