Всичко за фронта, всичко за победата! Лили Иванова: Възхищавам се на интелекта и силата на характера на г-жа Йорданка Фандъкова

Който е добър кариерист, трябва сега да си пусне членство в ГЕРБ, защото оттук нататък – това е положението

Примата на родната естрада Лили Иванова подкрепи Йорданка Фандъкова преди втория тур на изборите за кмет на София. В неделя досегашният градоначалник ще се изправи срещу Мая Манолова.

"Имам щастието да живея в един от най-красивите градове в България... за да мога уверено да кажа, че най-после духът и мъдростта на София са в сигурни ръце. Възхищавам се на интелекта и силата на характера на г-жа Йорданка Фандъкова, на работохолизма, толерантността и уважението, с които се отнася към всички! Г-жо Фандъкова, желая Ви много здраве, лично щастие... Бъдете силна! Успех! Oставам с цялото си уважение към вас!", написа във Фейсбук Лили Иванова. 

По-късно от предизборния щаб на Йорданка Фандъкова дойде и официално съобщение за подкрепата на звездата. 

До момента публикацията в социалната мрежа има повече от 5 хиляди харесвания. 

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни