Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Изявление на Epoch Times относно инцидента в Белия дом

На официалната церемония за посрещане лидера на китайската комунистическа партия Ху Джинтао от американския президент Джордж Буш в Белия дом на 20 април 2006г., д-р Уенг се изправи от журналистическата скамейка и разгръщайки плакат, направи някои заявления на висок глас.

Д-р Уени Уенг (Wenyi Wang) присъстваше на това събитие като акредитирана от медията Epoch Times. Независимо от това, по-горе посочените действия са лична инициатива на д-р Уенг. В осъщественият по този начин личен протест, д-р Уенг не представлява медията Epoch Times. Освен това, тя предварително не се е консултирала с никой от своите колеги в Epoch Times относно намеренията си да осъществи този протест. Ако Epoch Times знаеше за намерението на д-р Уенг да използува това събитие за да осъществи въпросния протест, Epoch Times щеше да оттегли нейните акредитации като представител на медията.    

Инцидентът по време на церемонията на южната поляна на Белият дом на 20 април 2006г., Вашингтон. (Roger L. Wollenberg-Pool/Getty Images)

Epoch Times отправи извинения към президента Буш и Белия дом за действията на д-р Уенг.

Заедно с неодобрението на използваните от д-р Уенг методи, Epoch Times смята, че е добре светът да разбере за причината, която можа да подбуди един почитан професионален медицински служител какъвто е д-р Уанг към подобни нестандартни действия.

Epoch Times съобщи неотдавна за инцидента на концентрационния лагер Суджиатун, където практикуващите медитативната практика Фалун Гонг биват държани от китайския режим като банка за живи органи. Последвалите разследвания не само потвърдиха този инцидент, но беше разкрито също така, че Суджиатун не е изключение, а е по-скоро върхът на айсберга.

За да премахне каквито и да са доказателства за целия този ужасен бизнес, в момента китайският режим убива тези хора по спешност и в следващите десет дни хиляди практикуващи Фалун Гонг ще бъдат избити в Китай по особено жесток начин.

Това беше потвърдено и от изявленията на докторите, извършващи трансплантации на органи в Китай, според които преди "1-ви май" незабавно може да се получат транспланти, защото снабдяването с органи в този момент е изобилно, но според тези доктори това ще приключи след "1-ви май", когато вече ще бъде трудно да се правят трансплантации.  

При разкриването на този инцидент д-р Уенг изигра много важна роля. Благодарение на нейната медицинска експертиза беше възможно да се докаже достоверността на сведенията за събиране на органи. Тя работеше отблизо с двата оригинални източника на информация.

Същевременно, като лекар д-р Уенг преживява много тежко кошмара на това, че доктори могат да злоупотребяват по такъв ужасяващ начин с оказаното им доверие.

Освен това, д-р Уенг ясно разбира безнадеждността на положението в момента. По време на церемонията в Белият дом тя взе нещата в свои ръце, за да се опита да каже за това на света, и най-вече на тези, които могат да спрат този нечовешки ужас.

Източник/ци: Epoch Times

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!