Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ККП убива и укрива: внезапно увеличаване на докладваните трансплантации на органи

В свое „Спешно оповестяване”  специална разследваща група съобщава за тревожното увеличаване на количеството трансплантации на органи в центровете за трансплантации в Китай. Публикувано на уебсайта clearwisdom.net от Обединената Комисия за Разследване на Тайния Концентрационен Лагер в Суджиатун*, съобщението заключава, че в усилията си да укрие доказателствата за масовите убийства и събирането на органи на живо, китайският комунистически режим убива с ускорено темпо затворници в Суджиатун и други концентрационни лагери.

Обединената Комисия за Разследване на Тайния Концентрационен Лагер в Суджиатун научи, че болници и центрове за трансплантация в Хейлонгджиянг,  Хунанан, Шанхай, Жеджиянг, Юнан, Анхуей, Шан’кси и Ксинджиянж работят на извънреден режим за да извършват операции за трансплантация. Това засилване на въпросната дейност се съобщава, че е в резултат на разкритата през последните три седмици информация за избиванията в Суджиатун и другите концентрационни лагери в Китай, започнали поне от 2001г..

За пръв път Epoch Times докладва в началото на м. март за съществуването на концентрационен лагер в района Суджиатун, град Шенянг, чието единствено предназначение е събиране на органи от практикуващи Фалун Гонг. Източникът на този репортаж бе журналист, който работи от 1999г. за японски телевизионен канал в Шенянг.

Оттогава други двама свидетели с директна информация за тези избивания потвърдиха това съобщение. Единият от тях бе бивша служителка от Областната Тромбозна Болница за Интегрирана Китайска и Западна Медицина в Шенянг, чийто бивш съпруг работил там като хирург, извършващ събирането на органи. Другият свидетел, пенсиониран военен доктор от Шенянг, потвърди тази информация, като прибави, че лагерът Суджиатун е само един от 36-те концентрационни лагера в Китай, където практиката за събиране на човешки органи е широко разпространена.

Съобщеното от тези свидетели относно Суджиатун бе потвърдено също така и от проучванията на Световната Организация за Разследване Преследването на Фалун Гонг (WOIPFG.).

Новините за масовите избивания в Суджиатун предизвикаха широк обществен отзвук. Така Американското Министерство на Външните Работи повдигна пред китайския режим миналата седмица въпроса за Суджиатун, като членове на Конгреса започнаха да търсят отговори на възникналите във връзка със Суджиатун въпроси.

В Канада, Зелената Партия призова канадското правителство да предприеме мерки относно съобщенията за лагера на смъртта Суджиачиен, като отделни членове на четирите главни партии се обърнаха към правителството с молба за незабавни действия.

Отворено писмо до министър-председателя на Австралия, Джон Хауърд, и до всички сенатори и членове на австралийския парламент бе изпратено от група китайски дисиденти, активисти по човешките права, професори и интелектуалци, начело с бившия дипломат от китайското посолство в Австралия, г-н Чен Йонглин.    
http://www.theepochtimes.com/news/6-3-26/39775.html

Според Обединената Комисия, след като истината за лагера Суджиатун бива разкрита пред света, китайският режим незабавно публикува "Временна регулация за практиката на трансплантация на човешки органи" – документ, предназначен да осигури правен параван за режима, включвайки нови регулации, контролиращи десетилетната вече практика за събиране на органи от затворници.

Но този документ ще влезе в сила едва на 1 юли 2006г. Като забавянето му ще позволи на китайския комунистически режим да спечели време и да укрие и унищожи всички доказателства за нелегалните си изтребвания за събиране на човешки органи на живо.

*Обединената Комисия за Разследване на Тайния Концентрационен Лагер в Суджиатун е група, сформирана на 4 април 2006г. от уебсайта clearwisdom.net и асоциацията Фалун Дафа. Неговата мисия е "Да сформира Обединена Комисия от всички заинтересовани международни организации, държавни агенции и медии, с намерението да се отиде в Китай и да се осъществи независимо, директно и без интерференции проучване за събиране на доказателства и търсене на истината за преследването на Фалун Гонг, включително от концентрационния лагер Суджиатун и от другите тайни концентрационни лагери в Китай, за да се прекрати това така брутално, 7-годишно преследване [на Фалун Гонг практикуващи].".

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!