Изявления за оттегляне от ККП се появиха върху китайските банкноти

Банкнота от 10 юана с надпис: “Прочетете Деветте Коментара, оттеглете се от злата партия.” (Epoch Times)

Информация от Пекин, Шанхай, Нанджин, Ухан, Шенян, Чаншъ, Ченду и други градове показва, че изявления за отказване от китайската комунистическа партия (ККП) се появяват по китайски банкноти. Кратки лозунги, възхваляващи „Деветте коментара”, Фалун Гонг и осъждащи бившия китайски диктатор Цзян Цзъмин, също могат да се видят написани върху някои банкноти.

Банкнота от 5 юана с надпис: “Оттеглете се от злата, широко разпространете Деветте Коментара.” (Epoch Times)

Приятел от Ченду споделя: „Това вече не е новина. Забелязах един човек да го прави преди много месеци”. Други приятели също казаха: „Когато получим ресто, докато пазаруваме по магазините  по банкнотите има изявления - Четете Деветте коментара; откажете се бързо от ККП за ваше собствено спасение и за да се подсигури мир и сигурност. Много хора виждат и използват тези банкноти”.

Приятел от Пекин каза, че когато се возел в автобус чул контрольорка да казва, че неотдавна намерила изявление за „Деветте коментара”, за отказване от ККП и за световната коалиция за изправяне на Цзян Цзъмин на съд, написани върху банкноти, изтеглени от машината за продажба на билети. Тя казала: „Как мога да върна тези пари”?

Днес един човек изпрати по Интернет снимки с изявления за отказване от ККП върху банкноти от по 1,5,10 юана. Човекът добавил следния текст: „банкнотите от 1 юан са най-удобните за автобуса”.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...