Ватиканът с "гей сауни и салони за секс услуги" в центъра на Рим

Известни личности позиращи със сатанински жестове
Известни личности позиращи със сатанински жестове

В самия център на Рим Ватиканът притежава луксозни сауни и салони за масаж, които свещениците на Светия престол използват за секс услуги. Това става ясно от последните разкрития, свързани с аферата Vatileaks (Ватилийкс).

Скъпите недвижими имоти са закупени на много ниски цени, доста под пазарните. Като пример се споменават две улици в непосредствена близост до италианския парламент в столицата, край площада Piazze Barberini, съобщава "Индипендънт".

Всички тези имоти се управляват от ватиканската организация "Сдружението за изучаване на религията". Тяхната стойност се определя на няколкостотин милиона евро.

Ватикана отрича оттеглянето на папата да е заради гей скандал, съобщава БГНЕС.

Само преди две години Ватиканът закупи цял блок в Рим за 22 млн. евро, където се помещава най-голямата "гей сауна" в Европа.

Основен участник в тази инвестиция бе кардинал Тарчизо Бертоне, който използва над 200 000 евро за обзавеждане на собствения дом от фонда предназначен за болни и бедни. Фондът е попълван с дарения от целия свят. /БЛИЦ/

Оказа се, че свещеници въртят такива бизнес дела, че и уличните гангстери могат да се засрамят от тях.

В най-известния клуб за мъже с особени предпочитания в Европа, са организирани различни тематични вечери, а освен това е било публикувано и видео, в което неизвестен мъж изпълнява развлекателна програма, събличайки и обличайки свещеническа мантия. Недвижимите имоти, собственост на Ватикана служат като сауна, клубове и масажни салони, където дори свещеници плащат за интимни услуги, гласи съдържанието на още един от докладите за църквата, чиито мръсни тайни започнаха да излизат като част от аферата „Ватилийкс“.

В доклада се посочва още и че Ватикана е отдала под наем най-ценните си недвижими имоти в центъра на Рим, на цени далеч по-ниски от пазарната им стойност. По този начин те правели услуги на хора, на които представители на църквата вероятно дължат нещо, пише The Independent.

Сред имотите, които се споменават в документа, който шокира обществото с разкритията си, са сгради на две улици, в близост на италианския парламент, както и солариума при Piazza Barberini.

В доклада, който вече се разпространява в общественото пространство, се разкрива още, че ватиканската организация CDF управлява стотици недвижими имоти в Рим, чиято стойност се оценява на стотици милиони евро.

Собственост на Ватикана е и изключително известен комплекс в центъра на Рим, в който се помещава, известният клуб „Европа“. Става дума за най-известния развлекателен център за мъже със специални предпочитания към мъжкия пол в Европа, в който са били организирани различни тематични вечери и който се рекламира по доста скандален начин. За капак на всичко зад тези инвестиции стоял кардинал Тарчисио Бертоне.

razkritia.com

Европейски ценности: Брюксел натисна Украйна да трудоустроява гейове и лесбийки в детските градини иначе няма безвизов режим с ЕС

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!