С инструктажи, заплахи и SMS-и ГЕРБ към своите: На автобусите и под строй към Пловдив!

ГЕРБ прибягват до все по-странни методи, за да напълнят готвения от тях уж национален протест в Пловдив.

Хора, назначени на различни постове от ГЕРБ във Варна, са били привикани за протеста в Пловдив в събота. Това се е случило на таен инструктаж в сряда вечерта.

Тогава организационният секретар на ГЕРБ-Варна Павел Христов и депутат на партията в предишния парламент събрал местните партийни функционери и ясно дал да се разбере, че

ако не се качат на автобусите към града под тепетата, могат спокойно да си потърсят заместници на постовете, които в момента заемат.

Пред медиите на пресконференция Павел Христов призна, че правят организация за протеста в събота.

Още в сряда пък агенция БГНЕС разпространи писмо от партията до местни структури из цялата страна, в които се организират хора за участие в протестите, включително с предупреждения за „лов на вещици“, след като ГЕРБ се върнели на власт.

Същевременно читател на PressTV.bg от Казанлък изпраща до изданието скрийншот на sms, който е получил в сряда в 17,26 ч.

и в който го викат да се включи в националния протестен митинг в Пловдив в събота.

В съобщението се допълва още, че от Казанлък, откъдето е човекът, има организиран транспорт с автобуси за тръгване за протеста.

„Не знам откъде са взели номера ми, но с тези си притеснителни действия, които извършват срещу мен, аз считам, че те ме задължават да изпълня това тяхно „желание“, обяснява мъжът и твърди, че

добре познава „методите на работа в такива случаи“.

„Искам да кажа на господата Бойко Борисов и Цветан Цветанов, че когато ние обикновените граждани на Република България имахме нужда от тях затова, че техни корумпирани висшестоящи служители, бивши областни директори на МВР в тяхното управление, нахлуваха в имотите ни, нарушавайки законите, като заплашваха, обиждаха и тормозеха семействата ни, тогава тези двама лидери на ГЕРБ ги нямаше, въпреки че всичко това достигаше до техните уши по законен, канален ред“, оплаква се още човекът пред presstv.bg.

Припомняме, че в сряда бившият премиер Бойко Борисов в парламента заяви, че народът иска ГЕРБ да оглави протестите и затова се стяга шествие. То обаче нямало да е в София, а в Пловдив. Малко по-късно обаче официално Ранобудните студенти охладиха мераците на Борисов да яхне недоволството им и се разграничиха категорично ГЕРБ.

pressTV /svobodnoslovo.eu/

Boyko Borissov: Нека утре в Пловдив в 12 часа покажем, че сме много и сме силни. В противен случай означава, че си заслужаваме това управление. Призовавам всички, които са против това правителство и управление да дойдат на митинга, за да подкрепят оставката на Тройната коалиция.

Как ни тровят с авиационните аерозоли

Независимо КОИ ни управляват все се пръска!?... Независимо за кои протестираме или не протестираме все ни пръскат...