Кунева докарала Пардю да помага

Вкарали екс посланика от САЩ в Алма матер като лост за събуждане на протестите

Меглена Кунева е в дъното на внезапната поява сред окупаторите в Софийския университет на бившия американски посланик у нас Джеймс Пардю.

Зад тайната визита на американеца стоят подклаждащите бунтовете от новата дясна завера „Плевнелиев – Прокопиев“, която вече прилапа и Реформаторския блок, сочат източниците ни. Попарените големи очаквания за събуждане на протестите на 10 ноември ги принудили „да вземат мерки“ като използват всякакви лостове за въздействие върху студентите.

„Тъй като американски фондове подхранват финансово повечето от неправителствените организации, които са част от дясната завера, гостуването на Пардю се е оказало възможност за политическо и не само инжектиране на протеста“, твърдят запознати.

„Доставянето“ на бившия посланик пък било възложено на Кунева, като „най-близка“ до него от Реформаторския блок. Джеймс Пардю директно подкрепи Пръмова преди изборите за президент през 2011 г. „Мисля, че Меглена Кунева ще бъде много добър президент…“, отсече той тогава. 

vsekiden.com/svobodnoslovo.eu/

Excellence Пардю гостува на окупаторите

Катинарите по изключение бяха отключени, веригите паднаха, пътят бе отворен. По него в късния следобед вчера мина бившият американски посланик у нас Джеймс Пардю за среща с окупаторите...

Ще заживеят ли нюйоркчани при социализма?

От 1 януари, когато ще положи клетва новият кмет Бил де Блазио, повече от осем милиона нюйоркчани ще заживеят в нов социален строй. Поне така самият Де Блазио веднъж описа в интервю идеала си - "демократичен социализъм"...

Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

"Бъдещето не принадлежи на всички" – интервю с Джордж Сорос

- Соросоид е интересна дума (смее се), трябва да си я запиша. Сега сериозно, не виждам нищо лошо, че хора, членове на различни организации, спонсорирани от мен, играят или се опитват да играят важна, и по възможност решаваща, роля в процесите, които текат не само у вас, но и по света – в крайна сметка, аз точно за това ги спонсорирам...