Стефан Гамизов: Краденето в България е религия

Истинска религия със свои фанатични последователи!

Стефан Гамизов

Тази сутрин се събудих в различна България, ако трябваше за нея да съдя по телевизията. Вчера 15000 хиляди души в центъра на София искаха морал, морал и никакви лъжи! Тази сутрин контролираните медии ни "натресоха" отново обичайната шайка от отвратителни публични лица, сякаш да ни докажат, че промяна няма да има. Искат да правим избор задължително и само между крадци и морално пропаднали хора. В отчаянието си се надяват, че ще успеят да "пробута" пак някоя комунистическа крадлива фракция, която се е преоблякла и маскирала с дрехите на различни и добри. Краденето в България е религия. Истинска религия със свои фанатични последователи! А фанатичните водачи и последователи не подлежат на промяна. Те трябва да бъдат под карантината на писаните закони, защото са обществено заразни социопати...Но как да се приложи действието на законите? Не е възможно без заличаването на диктатурата на корупцията и злоупотребата, която е установена в България...Не реформа, а реформация е нужна. Дълбока, болезнена и безпощадна!

...

На път за България съм. Войната срещу комунистите в чужбина, от където те получават най-мощната си подкрепа

Червената симфония (революцията под рентген)

Блестящото описание на коммунистическо-банкерския заговор, направено от един от непосредствените изпълнители на задачите в този заговор - Христиан Раковски...

ми отнема много време, ресурси и ми създава отмъстителни врагове. Гордея се с тези 15000 души, които днес показаха на България, себе си и целия свят, че българската нация няма да потъне в тъмнината на историята в мълчание и примирение! Ние сме българи, старо племе с достойнство и сила! Великите сили ни облякоха в парцали и ни "навряха" в ъгъла за да угодят на мръсните комунисти за благодарност, че те се предадоха, а не се биха в Студената война. После, същите комунисти ни завързаха "на синджир роби" и започнаха да ни продават на световната политическа магистрала, а Путин най-добре им плащаше и плаща! Край, това свърши! Не знам колко от вас ми вярват и искат да воюваме заедно срещу тези изчадия от Ада, но аз съм готов да съм отпред! Майната му на всичко! Стига сметки и колебания, кое е най-добро и правилно! По-добре мъртъв с достойнство, отколкото роб в комунистически окови!!!

"Бъдещето не принадлежи на всички" – интервю с Джордж Сорос

- Соросоид е интересна дума (смее се), трябва да си я запиша. Сега сериозно, не виждам нищо лошо, че хора, членове на различни организации, спонсорирани от мен, играят или се опитват да играят важна, и по възможност решаваща, роля в процесите, които текат не само у вас, но и по света – в крайна сметка, аз точно за това ги спонсорирам...

Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...