razkritia.com

Станишев започва ударни дела! Ще разкости Бойко, Първанов – никога!

Съд за Бойко, но не и за другаря Първанов

Лидерът на БСП го удари на семейна чест след като идеологически и партийни врагове изкараха благоверната му алчен сив кардинал

Станишев използва симпатизиращата на правителството ТВ7 старта на своя съдебен джихад!

Лидерът на БСП обяви намерението си да започне серия от дела, защото засегнали него и семейството му. Станишев бил обиден на много хора, включително и от „другаря” Георги Първанов.

“Ще потърся отговорност от всички, които нападат моето семейство. В това число и съдебна отговорност. Аз никога не съм нападал близките на Бойко Борисов. Не ми се иска с Георги Първанов да стигаме до съд”, кълне се Станишев. Бившият държавен глава преди дни само потвърди, че безумната кадрова политика на кабинета „Орешарски” се дължи на „другарката” на Сергей. Веднага след него Бойко публикува стенограми от уговарянето на договора „Хохегер”, който облагодетелства Моника Станишева и коства на държавата повече от прилична сума.

Лидерът на БСП не мразел нито едни свой политически съперник, но не смятал да търпи обаче лъжата, манипулацията и личните обиди. Политикът така явно определя атаките към благоверната му, които я определят като алчен сив кардинал в БСП.

Станишев смята Столетницата за винаги актуална и променяща се партия, затова била оцеляла в годините. Шестдесет от народните избраници били чисто нови лица. Освен това председателят на ПЕС подкара песента, че новата власт решила проблема със страха, нямало репресии, а и за три месеца Орешарски влизал в парламента повече от Борисов за четири години.

Станишев не разбирал членовете на Реформаторския блок, които се кълнат в закона, а не зачитат решенията на Конституционния съд, явно визирайки връщането на Пеевски в парламента. Били длъжни да приемат решенията на държавните институции, независимо дали им харесват.

http://youtu.be/J5hbsOP6j8o