Станишев: Правителството нямаше 100 дни, защото протестите... Борисов: Пак ще съм премиер, ще се оженя след това... Янков: Тефтерчето на Златанов е повод за проверка на цялата биография на Борисов

Станишев: Правителството нямаше 100 дни, защото протестите започнаха на втория ден

Правителството нямаше 100 дни, защото имаше протести от втория ден на формирането му. Това заяви пред журналисти в парламента лидерът на БСП Сергей Станишев по повод изминалите сто дни от управлението на кабинета "Орешарски". /24chasa.bg/

Борисов в туитър: Питайте БСП защо не ходи на работа

Въпреки триковете на Миков с кворума, пак не успя да прикрие избягалите от работа депутати от БСП, ДПС и "Атака". Това написа председателят на ГЕРБ Бойко Борисов в профила си в туитър. /trud.bg/

Борисов пред журналисти: Пак ще съм премиер, ще се оженя след това

В коментар на негови думи по-рано, че ще се ожени, след като няма да е премиер, Борисов каза: "Аз пак ще съм, така че ще се оженя след това". /24chasa.bg/

Янков: Тефтерчето на Златанов е повод за проверка на цялата биография на Борисов

/КРОСС/ Случаят с тефтерчето на Златанов дава основание за искане на проверка на цялата биография на Бойко Борисов. Това каза народният представител от Коалиция за България Красимир Янков при дебатите в парламента по Доклада за дейността на Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси за 2012 г.

Той отбеляза, че това е необходимо, защото вече има доказателства как е била управлявана държавата през последните 4 години и как всички институции са били подчинени на няколко човека. Красимир Янков призова да бъде проверено отново имотното състояние на Цветан Цветанов, както и информациите, свързани с дейността на Искра Фидосова като нотариус. По думите на народния представител обществото трябва да узнае истината за порочния модел на управление на ГЕРБ.