Бойко Борисов: Ако ВОЛЕН СИДЕРОВ ме НАПСУВА на МАЙКА – ще го ПРЕБИЯ КАТО КУЧЕ!
• Затова излязохме от парламента – хората на Волен ме предизвикваха да стигна до бой.
• Но ако Сидеров ми беше казал на мен „циганин мръсен” и ме беше напсувал, както направи с Московски – нямаше да му мълча, още тогава щях да го пребия като куче.
• ГЕРБ се връща в парламента за гласуването на актуализацията на бюджета.
ГЕРБ се връща в Народното събрание!
При точката за бюджета ние ще участваме, обяви Бойко Борисов.
Ще им кажем, че сме отделили 150 милиона за най-бедните – да харчат от тях.
Този нов заем от 1 милиард лева ще бъде изяден набързо!
Лесно се взима заем, трудно се връща!
И този кредит може да съсипе България.
Излязохме от парламента, защото хората на Волен Сидеров искаха да предизвикат бой.
Народът и досега си мисли – Бойко, като е каратист, може ли да ги разхвърля и 23-мата от „Атака”?
Борисов отговори така – не обичам конфликтите, но ако Сидеров ме беше напсувал на майка и да ме нарече „циганин мръсен” и да си мисли, че ще му стоя и ще му мълча... няма да му стоя...
Началникът ще го пребие като куче, казаха високопоставени членове на ГЕРБ.
Всеки ден съм си на работното място в централата.
Волен сега е на морето, а и на мен ми се ходи на море - но не ходя, стоя и работя.
Направил съм ви магистрала "Тракия" вие от "Атака" да ходите - и да се биете с Валери Симеонов и телевизия СКАТ.
Сега няма да ти кажа "Извини се, бе!", защото си симпатяга.
С тези думи се обърна екс премиерът Бойко Борисов към репортер на телевизията на "Атака" - "Алфа", който го попита защо групата му не се връща в парламента.
Борисов визира неотдавнашния сблъсък между Сидеров и репортери от телевизия СКАТ на бензиностанция в Бургас.
На въпрос за тефтерчето на отстранения шеф на Комисията за конфликт на интереси Филип Златанов, Борисов бе лаконичен:
„Виновните са наказани”.
Между другото, според кулоарни слухове от високите кръгове на ГЕРБ, възможно е Бойко Борисов до няколко дни да се раздели и с Цветан Цветанов!
Така Ц.Ц. ще поеме по пътя на И.Ф. - да си изчисти името! /1kam1.eu/