Бареков: Варда! Влизам в политиката!
Искам властта, няма да съм патерица на ГЕРБ, БСП или ДПС – заяви Николай Бареков
"Страхът от моето влизане в политиката вече е много голям. Все повече хора разбират, че промяната на модела може да стане само с такива като мен. Аз до момента не съм се занимавал с политика, но разбирам от нея. И не съм като повечето български псевдополитици, чиято амбиция е да ги дават по телевизията от сутрин до вечер. Ето, сега предпочитам в следващите няколко седмици да се дръпна от екран, за да мога да чуя за пореден път какви са исканията на хората, та да знам наесен по кой път да поема" – заявява в интервю за "Уикенд" Николай Бареков.
"Човек трябва да влезе в политиката успешен и богат и да си тръгне от нея с достойноство. Ако ще се влиза в политиката, то трябва да е с мисията да се възстанови справедливостта и да се извади олигархията от ръководството на страната. Едно мое влизане в политиката ще е пагубно за тях, за Плевнелиев, за Борисов, за БСП и ДПС, за всички кукловоди" – твърди Николай Бареков.
"Ако реша да вляза в политиката, ще е с много голям и мощен граждански проект, с който да спечеля властта. Няма смисъл иначе. Не желая да участвам в политиката, за да бъде патерица на ГЕРБ или ДПС" – заявява Бареков.