Кутев към Цецка Цачева: НОВИ ИЗБОРИ ВЕДНАГА - не виждате ли, г-жо Цачева, че ХОРАТА МРАЗЯТ И НАС, И ВАС!

Народът ни ненавижда - както цялата политическа система и старите партийни муцуни, така и самите партии.

Хората мразят както нас, така и вас, култово заяви Антон Кутев от БСП на Цецка Цачева от ГЕРБ по БНТ.

Хората както не могат да търпят нас, червените, така намират огромни грешки и в ГЕРБ, най-вече в Цветанов, Фидосова и Дянков, каза Кутев.

Той заяви, че предсрочни избори според него са необходими, въпреки, че като човек на БСП и висш неин кадър трябва ревностно да брани кабинета Орешарски.

Ако има предсрочни избори, България ще се успокои - и който спечели на тези избори, ще може да управлява сравнително спокойно и дано да е ползотворно за хората и за България, заяви Кутев.

Цачева се опита да отвърне на Кутев да не говори от името на народа, но висшият активист на БСП каза - идете на протестите още сега, излезте навън, слейте се с бунта и те ще ви кажат дали ви обичат или ви ненавиждат - и ще ви го заяват право в очите. /1kam1.eu/

Антон Кутев коментира, че социализмът се предава като СПИН – по полов или генетичен път

„Отдавна твърдя, че социализмът има нещо общо със СПИН. Предимно се предава по наследство и по полов път. В нашата партия е нормално наследниците да стават социалисти просто заради бащите си. Дъщеря ми Мина вече участва в няколко кампании, въпреки че е едва на 16. На мен също никой не ми е давал избор в коя партия да членувам – баща ми бе един от големите активисти в София.“