Бойко към Местан, Станишев и Пеевски: ЩЯХТЕ ДА МЕ УБИВАТЕ ЛИ?

Снимка: 1kam1.eu

След като обяви, че ГЕРБ напуска окончателно парламента – освен в моментите, когато ще се готви новият изборен закон – Бойко Борисов попита Пеевски, Станишев и Местан дали са искали да го убиват.

"Пеевски, тоя, дето българският народ не може да го гледа, щял да става шеф на ДАНС, защото щял да се разправи с мен и с ГЕРБ нестандартно.

Какво ви е нестандартното, бе?

Ще ме убивате ли, това ли ви е нестандарното?".

И продължи:

"Не се учудвам.

Партията на Станишев многократно се е окървавявала.

В името на властта е избила милиони българи.

Убила е включително и моя дядо.

За Пеевски и ДПС също не се учудвам – още стои в службите писмото, в което пише, че лидерът им Ахмед Доган иска да ме убива", каза Бойко Борисов.

"Тези, които наемат мутри - искат нас да ни изкарат мутри.

Очаквам провокации срещу нас на протестите", заяви преди минути лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в парламента.

Бившият премиер обясни колко много му харесвали хората от протестите, и как исканията им били напълно справедливи и обективни.

Борисов разкри, че в България вече има гражданско общество.

И за пореден път припомни, че ГЕРБ е първата политическа сила - с 1 милион и 100 хиляди избиратели.

Той се противопостави за пореден път на избора на Делян Пеевски за председател на ДАНС. Борисов обясни, че през последните 4 години Пеевски е идвал на работа само 4 пъти.

Борисов каза, че няма да участва в утрешното заседание на парламента, на което се очаква Пеевски да се опита да се върне отново като народен представител.

После добави, че ще заведе дело за клевета срещу Станишев, който казал в интервю, че има престъпно минало.

"Към детските домове ще понеса торби с пари!

С техните пари, дето са ги натрупали от контрабанда, от далавери, от държавните партийни субсидии...

Ще им взема парите и ще ги занеса на децата", закани се Бойко Борисов.

"Това правителство час по-скоро трябва да си заминава.

Орешарски се гърчи, и се чуди как да им влезе в схемите.

На негово място бих подал оставка и то незабавно.

На мястото на Орешарски досега не веднъж – много пъти да съм подал оставка!", разпали се Борисов.

И продължи:

"Знам, че утре ще ни предизвикват на бой.

Аз, когато е трябвало, съм се бил много.

БСП и ДПС вече стигнаха дъното.

Всъщност – не.

ДПС са си много добре.

ДПС са на върха!

От трета политическа сила с малцина народни представители – те така прецакаха БСП и България, че ДПС в момента не само управлява, но и слага свои хора на най-ключовите позиции в държавата.

А БСП мълчи като...

Но те си знаят - БСП само ще падат и се стараят да ни дръпнат в тиняка, в който те сами се набутаха".

"Сега минават по мазните булеварди, които направихме.

Красота!

Добре, че ги направихме.

Тия, дето сега са на власт, нищо няма да направят.

Всичко се изядат, ще изпият - а каквото не изядат и не изпият, ще откраднат", каза Борисов.

Той обяви, че през последните 10 години винаги е имал най-високият рейтинг в държавата.

"Толкова много симпатизанти на БСП ми се обаждат през последните дни, че направо не е за вярване.

Ако бяхме направили лява партия, БСП нямаше да я има", заяви с усмивка Борисов.

После каза, че от много кадърност най-вероятно, БСП и ДПС нямат още зам.-министри, нямат и областни управители.

Нямат и министър по еврофондовете.

"Томислав Дончев е експерт.

Защо не го оставиха да си продължи работата по еврофондовете?

Ако го бяха поискали, той щеше да работи за тях – само и само България да не загуби евро пари.

А сега България ще загуби много евро пари – само заради ДПС и БСП, които не знаят какво да правят", завърши Борисов. /1kam1.eu/