Бойко Борисов: Ще разоря Волен, а парите му ще подаря на някой детски дом
| Снимка: 1kam1.eu |
Бойко Борисов се закани да разори Волен Сидеров.
По думите му, той вече е завел доста дела срещу лидера на "Атака".
Волен е казал много лъжи срещу Борисов.
За всяка една лъжа ще плати по 50 000 лева.
"Вчера заведох доста дела.
И като взема много пари от тях, ще ги сложа в чували и ще ги нося в някой детски дом.
Искам по 50 хиляди лева за всяка лъжа и клевета.
Делата са срещу Волен Сидеров, Венцислав Лаков...
Те са много богати хора.
Като взема пари от тях, ще зарадвам децата".
Това изявление направи преди минути в кулоарите на парламента Бойко Борисов, предава от мястото на събитието репортер на 1KAM1.EU.
Марин Марковски му е адвокат по делата."Кой лъже срещу мен – ще си плати.
Всички лъжи срещу мен ще се изяснят скоро.
Що се отнася до обвинението срещу Цветанов, Бойко Борисов не пожела да коментира действията на прокуратурата, но заяви, че се надява от там да потърсят равновесие и законност, като повдигнат обвинение и срещу Сергей Станишев.
Относно твърденията на Волен Сидеров, че Бойко Борисов е изнасял милиарди в Ливан с военни самолети На сайта offnews открихме изчисления, колко полета са необходими, за да бъде изнесен по въздух 1 млрд. долара чрез куфари в гражданските авиолинии. Оказва се, че са необходими между 400-500 курса. Също така се правят сметки за обем и тонаж, ако предположим, че Борисов е изнасял този 1 млрд. в най-едрите банкноти от по 100 долара – това прави 84 кубика или около 9,5 тона... |
За "Авиоотряд 28" Бойко заяви:
"Лъжа са обвиненията, че съм ползвал авиоотряда като такси.
Всичките ми полети с "Авиотряд 28" са били по работа.
Обикалях по няколко обекта на ден с по 3-4 министри в различни части на страната.
Откривахме обекти.
Аз съм летял поне 10-15 пъти само до Дунав мост-2, за да следя как върви строежът му.
Оказва се, че военно-транспортните хеликоптери не са нужни, защото са много.
Те са пригодени единствено и само за транспорт. Дали ще се ползват от правителството, от президента или председателя на НС, не е важно. То е от полза и за летците. Защото те трябва да имат летателни часове.
Проектът АЕЦ-Белене е чудовищен грабеж.
Един месец БСП говориха, че след като спечелят изборите, ще строят АЕЦ-Белене.
Сега се занимават с всичко друго, но не и с този проект.
За това ги призовавам да дадат отчет за лъжите си.
Защото този проект струва 13 милиона лева за референдума и 1,5 милиарда лева за далавери.
Още преди изборите казвах, че Станишев няма да подпише проекта.
Тогава от БСП само гледаха да си вдигат имиджа.
Пари никога не е имало за АЕЦ.
В близките няколко години България също няма да има пари за АЕЦ", завърши Бойко Борисов. /1kam1.eu/