Борисов за Цветанов: Това да му е за урок!

Тежък шок за враговете на ГЕРБ! Цветанов няма да бъде арестуван!

Снимка: КРОСС

София /КРОСС/ Бойко Борисов е бесен на Цветан Цветанов. Според запознати през последните дни отношенията между двамата са пред разпад. Борисов недоволства, че със своите пътувания в чужбина бившият вътрешен министър сее само раздори в и без това обезверените редици на партията. Тези дни лидерът на ГЕРБ за пръв път публично си позволи да нападне Цветанов. В интервю за столичен ежедневник той заяви:

"И Цветанов като министър обвиняваше преди да има присъди. Но си мисля, че в това отношение сегашната ситуация му е добър урок".

Тежък шок за враговете на ГЕРБ! ЦВЕТАНОВ НЯМА ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН!

Жесток удар ще понесат превратаджиите, реваншистите и прочие врагове на ГЕРБ.

Наши източници от Софийска градска прокуратура заявиха за 1KAM1.EU, че Цветан Цветанов със сигурност няма да бъде задържан.

"Престъплението, което е извършил Цветанов не предвижда лишаване от свобода над 10 години.

Той няма начин да продължи да извършва и същото престъпление.

Не се и укрива.

Той е с установен адрес.

И няма как да влияе върху разследването, защото свидетелите срещу него са разпитани, а той вече не им е началник.

Нямаме никакви законови основания за неговия арест", обясниха пред медията ни високопоставени магистрати.

Засега те обмислят дали да наложат мярка за неоклонение "подписка" или солидна парична гаранция.

След като Цветанов най-накрая остана без имунитет, той ще отговаря пред закона за това – дали е разпореждал на бивши ръководители и служители на ДОТО да извършват незаконно подслушване на политици и бизнесмени.

"Да, получих призовка.

Няма да възпрепятствам правосъдието.

Защото знам, че съм невинен", заяви преди броени минути Цветанов в парламента. /1kam1.eu/