Борисов: Ученици на ДС играха срещу нас

Прокурорите мълчаха като пукали, като хванаха бюлетини за ДПС и БСП

Снимка: dartsnews.bg

Операцията по откритите 350 000 бюлетини е провалена. Защо ги обявиха вчера, в деня за размисъл, а не ни зарадваха днес с разбита престъпна група. Трябваше да сложат по едно джипиесче на палетите, да се види къде отиват, кой ги получава, къде се разтоварват - готово. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като упражни правото си на глас в Банкя.

"Аз си гласувам за това, което правим от 15 години - ред, сигурност, строителство и срещу тези, които 20 години правиха безобразия в държавата", подчерта той. "Социологическите агенции дават, че сме първа политическа сила. Това не ме учудва, защото сме направили много", каза още Борисов. "Хората, които са завършили в училищата на ДС и КГБ учиха как се правят компромати, как се влияе на общественото мнение. Тези избори минаха под тежките мероприятия срещу ГЕРБ. Днес задържат стотици хора, в различни градове и секции, бюлетини, които вече са попълнили - за БСП, за ДПС. Така, както задържаха във Враца, но мълчаха, като пукали мълчаха, че са за ДПС. Във Варна бяха за ДПС и БСП, но пак мълчаха. Вчера, тези хора, ако са били професионални, щяха да ги пуснат да излязат, да ги проследят", каза още Бойко Борисов. Той обвини всички, които в деня на размисъл, са си направили истерична реклама.

"Ще поздравя всеки, който спечели, изборите с пожеланието да състави по-бързо правителство и да се захваща за работа, защото тя нас чака, няма кой друг да я свърши", каза още Борисов.

"Само в домашно насилие не са ме обвинили", коментира още лидерът на ГЕРБ. Той се обърна шеговито към журналистите: "Виждате колко съм спокоен, усмихнат, леко сега само да не се спъне някой, да не падне и да ме обвините в тероризъм. Само в домашно насилие още не са ме обвинили". /dartsnews.bg/