ФИДОСОВА ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА! Ред е на Цветанов...

1kam1.eu: Искра Фидосова доброволно напуска Народното събрание и ръководството на ГЕРБ.

Ред е и на Цветан Цветанов да стори същото, за да се успокои държавата и да си изчисти името.

Депутатката от ГЕРБ Искра Фидосова поиска да напусне парламента като депутат и изпълнителната комисия на ГЕРБ, докато не изчисти името си.

В молба от Фидосова до председателя на ГЕРБ Бойко Борисов и останалите членове на комисията се казва, че тя напуска изпълнителната комисия, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Депутатката заявява и желанието си да бъде освободена и като народен представител от 42-то Народно събрание.

В мотивите си, Искра Фидосова посочва, че предприема тези действия, за да изчисти всички внушения около името и работата си.

"Спекулациите и внушенията, които се тиражират в публичното пространство от определени кръгове, целят не само моето омаскаряване, но и дискредитирането на ГЕРБ.

Убедена съм, че зад моето очерняне стоят накърнените интереси на определени лица и кръгове в държавата.

Категорично заявявам, че ще се противопоставя на всички нечисти внушения и спекулации, свързани с мен.

В работата си до сега съм се ръководела единствено и само от законите и няма да допусна да се злоупотребява с името ми и с това на партията", се казва още в молбата на Искра Фидосова.

Тя заявява, че остава член на ГЕРБ и ще продължи да работи за реализирането на приоритетите на партията.

Оставката й идва ден, след като от тефтерчето на шефа на Комисията за конфликт на интереси изскочи фигура с инициали И.Ф.

Записките сочат, че от И.Ф. зависи кой да бъде ударен и кой не в държавата.

Ако Цветан Цветанов постъпи по същия начин, много от духовете в България ще се усмирят.

Защото честните и достойните българи, без значение от партийната им принадлежност, все пак искат да има някаква справедливост...