Мирослав Найденов се развежда (фото)

Жената на Найденов: Няма развод!

На снимката: Част от екипа на Мирослав Найденов. Любовницата му е най-вдясно в кръгчето. Снимка: КРОСС

София /КРОСС/ Мирослав Найденов се развежда със съпругата си. Това съобщи вчера бившият вътрешен министър Цветан Цветанов в телевизионно интервю.

Според запознати обаче семейното гнездо на ексземеделския министър отдавна било разбито. Той живеел от половин година с любовницата си Кристина Спасова, а преди това системно бил изневерявал на законната си половинка.

В знак на любов миналата година Найденов дори й прехвърлил пари от европрограмата за развитието на селските региони. Така Кристина е гушнала 150 000 лева за изработка на фейсбук страница на програмата, акаунд в туитър и писането на положителни мнения за селските региони под статии в новинарски сайтове.

Жената на Найденов: Няма развод!

Съпругата на бившия министър обясни в писмо, че Цветанов не говори истината

Съпругата на бившия земеделски министър Мирослав Найденов д-р Нина Найденова заяви, че не е подавала молба за развод в официално изявление до медиите. В него тя опровергава "един политик", като визира Цветан Цветанов. "Изявленията му не отговарят на истината. Това твърдение е извращение срещу мен и децата ми", написа Найденова.

Писмото на съпругата на ексземеделския министър дойде, след като преди дни Цветанов хвърли бомбата, че Найденов се развежда, тъй като дошъл на рождения му ден сам, без съпругата си.

Д-р Найденова обясни, че не е водила разговори с журналисти по темата. "Моля българските медии и политици да оставят мен и децата ми и да не ме забъркват в компроматната война преди изборите. Това е посегателство върху личната свобода на мен и децата ми. Ако спекулациите продължат в същата посока, ще потърся правата си пред компетентните органи", закани се съпругата на бившия министър./vsekiden.com/