Уволниха Бареков от ТВ7! Слух!?
| Снимка: DartsNews |
ТВ7: Бареков не е уволнен!/StandartNews/ София. ТВ7 категорично отрече информацията, че Николай Бареков е уволнен. "Днес беше направен опит за груба манипулация в публичното пространство от няколко незначителни информационни сайта. Тиражираната от тях "новина", че Николай Бареков е подал оставка е груба лъжа и не отговаря на истината", са казва в официално изявление на медията. "Николай Бареков е член на борда на директорите на TV7, NEWS7 и SUPER 7, както и Изпълнителен директор на трите телевизии, избран с гласовете на собствениците – английския фонд "Alegro Capital". Всяка друга информация е опит за подмяна на истината, която обслужва различни икономически интереси", обясниха от ТВ7. "Явно високите рейтинги на телевизията са уплашили някои хора ", бе лаконичният коментар на Николай Бареков. |
Бареков уволнен от "Къртицата"
София /КРОСС/ Очаквайте още уволнения. С тези думи изпълнителният директор на TV7 Николай Бареков коментира новината за уволнението си от медията.
По думите му появилите се в медиите информации са дело на "Къртицата" и трябвало да се очакват още уволнения скоро.
Не ме подмина и мен. Бях част от лошите й шеги, но тя се възвръща. Ще има още много уволнени в следващите седмици, очаквайте "Къртицата", подчерта Бареков.
Предистория:
Тв водещият Николай Бареков е бил уволнен от ТВ7 тази сутрин, съобщиха агенциите КРОСС и ПИК...
Слух: Бареков си тръгва от ТВ7
Той отрича за скандала в сайта на жена си, ще коментира футбол със сина
/DartsNews/ Скандал тресе ТВ7, слух за уволнението на Николай Бареков взриви публичното пространство. Втората версия е, че директорът на медията е подал оставка. Причината е, че собствениците му скръцнали със зъби, след като нападнал прекалено остро кмета на Варна Кирил Йорданов.
Според друга версия журналистът си тръгвал, защото смятал да влиза в политиката. Той ще е водач на листа на ДПС в Пловдив от гражданската квота, твърдят запознати.
От пресотдела на медията отказаха коментар за ситуацията.
Слуховете за раздялата ми с ТВ 7 са долни лъжи и клевети, заяви Бареков за сайта Би Нюз. Като фенове на Ботев-Пловдив, Бареков и синът му ще участват в коментарното студио на TV7 преди футболния мач между Ботев и Славия, уточняват от сайта, ръководен от съпругата му.