КРОСС/DartsNews/StandartNews

Уволниха Бареков от ТВ7! Слух!?

Снимка: DartsNews

ТВ7: Бареков не е уволнен!

/StandartNews/ София. ТВ7 категорично отрече информацията, че Николай Бареков е уволнен.

"Днес беше направен опит за груба манипулация в публичното пространство от няколко незначителни информационни сайта. Тиражираната от тях "новина", че Николай Бареков е подал оставка е груба лъжа и не отговаря на истината", са казва в официално изявление на медията.

"Николай Бареков е член на борда на директорите на TV7, NEWS7 и SUPER 7, както и Изпълнителен директор на трите телевизии, избран с гласовете на собствениците – английския фонд "Alegro Capital". Всяка друга информация е опит за подмяна на истината, която обслужва различни икономически интереси", обясниха от ТВ7.

"Явно високите рейтинги на телевизията са уплашили някои хора ", бе лаконичният коментар на Николай Бареков.

Бареков уволнен от "Къртицата"

София /КРОСС/ Очаквайте още уволнения. С тези думи изпълнителният директор на TV7 Николай Бареков коментира новината за уволнението си от медията.

По думите му появилите се в медиите информации са дело на "Къртицата" и трябвало да се очакват още уволнения скоро.

Не ме подмина и мен. Бях част от лошите й шеги, но тя се възвръща. Ще има още много уволнени в следващите седмици, очаквайте "Къртицата", подчерта Бареков.

Предистория:

Тв водещият Николай Бареков е бил уволнен от ТВ7 тази сутрин, съобщиха агенциите КРОСС и ПИК...

Слух: Бареков си тръгва от ТВ7

Той отрича за скандала в сайта на жена си, ще коментира футбол със сина

/DartsNews/ Скандал тресе ТВ7, слух за уволнението на Николай Бареков взриви публичното пространство. Втората версия е, че директорът на медията е подал оставка. Причината е, че собствениците му скръцнали със зъби, след като нападнал прекалено остро кмета на Варна Кирил Йорданов.

Според друга версия журналистът си тръгвал, защото смятал да влиза в политиката. Той ще е водач на листа на ДПС в Пловдив от гражданската квота, твърдят запознати.

От пресотдела на медията отказаха коментар за ситуацията. 

Слуховете за раздялата ми с ТВ 7 са долни лъжи и клевети, заяви Бареков за сайта Би Нюз. Като фенове на Ботев-Пловдив, Бареков и синът му ще участват в коментарното студио на TV7 преди футболния мач между Ботев и Славия, уточняват от сайта, ръководен от съпругата му.