ЕВ

Бивш холивудски детектив разкрива тайни

Затворен в момента в тексаски затвор, детективът твърди, че е пионер в подслушването на телефони и знае все още нечувани тайни…

Бившият холивудски детектив Антони Пеликано каза за Нюзуик, че когато става дума за подслушване на телефони той е изпреварил времето си, съобщи Ройтерс.

Осъденият на 15 години затвор Пеликано каза „Аз бях на върха на вълната, само за да говорят с мене им струваше 25 000 щ.д. Те бяха дописници, които работеха с репортери, търсещи да се доберат до информация за знаменитости”.

Според него правителството се е опитвало да го пречупи, за да им разкаже всички тайни, които знае за Холивуд, но той не е поддал.

За служителите на ФБР, дошли да претърсват офиса му, той обясни „Аз имам лични неща за Арнолд… Ако бяха ги намерили, той никога нямаше да стане губернатор.”

Също спомена, че е бил въвлечен в случая на Майкъл Джаксън с децата, но че се е отказал „Отказах се, защото научих някои неща… Той е правил на млади момчета по-лоши неща от изнасилването”, обясни той.

Антони Пеликано, 67-годишен, е осъден преди три години за 76 престъпления, включително подслушване на телефони, рекетьорство, изнудвачество, и т.н. По време на интервюто с репортера на Нюзуик, Пеликано показа татуировка на рамото си – думата „достойнство”., като каза че тя му напомня за моментите, когато правителството се е опитвало да го пречупи.

Сега Пеликано каза, че са му предложили да напише книга с автобиографията си.