Милена Атанасова,

Народът срещу мобилните оператори

В Международния ден на потребителите в София се откри бюро за жалби срещу  нелоялни търговски практики на мобилните оператори на площад Славейков...

Още през 2009 г. Европейската комисия поиска от мобилните оператори да снижат таксите за повикване към мрежата на друг оператор, и заплаши с антимонополни действия. Препоръката засягаше особено България, тъй като у нас цените са най-високите в ЕС - 16 евроцента или 32 ст./минута. Тогава комисарят по далекосъобщенията, Вивиан Рединг, и комисарят по защита на конкуренцията, Нели Крус, препоръчаха до края на 2012 г. тази такса за всички мобилни оператори в ЕС да е между 1,5 и 3 евроцента (3 и 6 стотинки) за минута, като според тях това е цената която покрива реалните разходи.

В Румъния делата срещу монополизма на мобилни оператори бяха успешни, те бяха осъдени, заплатиха глобите си и продължиха с нелоялните практики.

Какво се случва в България? Цената на М-Тел за минута разговор към други национални мрежи, дори и в мрежата на М-Тел, в зависимост от тарифния план, е 32ст./минута.

Преди 2 години прехвърлих служебния си номер на мое име, и  знаех от приятели, че вече съществува възможността за запазване на номера при преминаване към услугите на друг оператор. М-Тел разбира се заявиха, че не може и сключих едногодишен договор. Заваляха нереално високи сметки и реших да сменя тарифния план, при което „ново 20” - при смяна на тарифния план - договор за още една година….Ей няма измъкване.

Предприех друга тактика - да чета разпечатките към фактурите. Откривах системно надписване, учтиво алармирах на *88 (Call Center на М-Тел) и те учтиво си признаваха всеки път. И така до поредната ми жалба през януари 2011, когато М-Тел направо ме изненадаха новогодишно, та макар и със подобаващо закъснение от месец и половина. Аз се оплаквам срещу сумата от 3.46 лв., а те ми възстановяват 49 лв. На това му казвам пълно самопризнание за вина. 

В „Тази сутрин” по bTV Миглена Кунева заяви, че в България хората имат най-малко доверие в институциите и в пазара (25%), за сравнение в Ирландия те са 80 %.  Допълни, че ни липсва силно гражданско общество и медиите се оказват страната, към която масово се обръщат гражданите, а не Комисията за защита на потребителите, или другите държавни институции.