начало форма за заявления българи осъдили комунизма оттеглили се от ККП оттегляне от ККП - английски език оттегляне от ККП - китайски език 

Заявления на оттеглилите се / осъдилите комунистическата партия

Уважаеми читатели,

След публикацията на ‘Девет коментара за комунистическата партия’, в редакцията на сайта постъпиха заявления, в които хора, осъзнали злата същност на комунистическата партия, нейната отрицателна и пагубна роля в историята, бяха решили да отстранят от себе си комунистическото клеймо, отказвайки се от своето макар и в миналото, членство във всяка комунистическа организация. Тези заявления представляват пробуждането на доброто в човешкото сърце. С публикуването им на този сайт ние предлагаме на всички да се замислят за истинската същност на комунизма и неговата роля в деградацията на човешката духовност и нравственост, на които сме свидетели и днес. Трябва ли да се осъди комунизма...

Поканваме Ви да напишете заявление и Вие | Избрани заявления за отказване от ККП

 
Име Адрес, Дата бр Заявление: Заявявам своето отказване / осъждане на комунистическата партия и принадлежащите й организации
49943 Mari Ст.Загора, България -29.12.2019 1 Осъждане на комунистическата партия
49942 Недялко Неделчев Мадрид, Испания 1 Искам да обвиня правителствата на България от 1990г. до сега, и най много сегашното от ГЕРБ в онищожаването на България и нейните ценности!!!
49941 Росица Младенова София, България, 28.11.2018 1 Знам какво е да си внучка на " враг на народа". Комунизмът има зло лице и няма сърце.
49940 Милко Димитров Бад Хофгастайн Австрия 02.11.2018 1 Никога не съм бил член на БКП и никога няма да бъда. Смятам БКП, за терористична и престъпна организация. Нещо по вече - тя е антибългарска и сляпо подчинена / в миналото / на КПСС и Съветският съюз. Идва на власт през 1944 г. по престъпен начин и чрез чужда военна сила / съветската армиа / През цялото си съществуване е антибългарска. Смятам че е отговорна за смърта на много качествени българи. Българските интереси никога не са били приоритет за БКП. Отговорни са за македонизирането на днешна Македония и насилственото отродяване на Благоевградски окръг. Виновни са за фалита на България / 3 пъти /. Виновни са за възродителният процес, с който създадоха огромна пропаст между българските турци и българите. Разделиха народа и дали някога ще съумеем пак да станем една нация, не е ясно. Ако не съм прав, защо тогава до днес няма смислено обяснение за случилото се ? Смятам, че зад този възродителен процес стоят руските тайни служби, като целта е вероятно е била гражданска война и заклеймяването на България в ООН, което автоматично ни отрязва пътя към Европейският съюз, което в интерес само на Русия. Същият безсмислен сценарий се разигра по късно в Югославия. Сърбите излязоха по глупави и се качиха на Руската каруца и държавата им отиде по дяволите. И там го направиха сръбските комунисти. Комунистите се възползват от бедноста на хората по света и се представят за тяхни закрилници, използвайки за своя програма трудовете на Макрс. Но когато се докопад до власта / това е по целият свят / , забравят и остановяват брутална диктатура. Не смятам че има съществена разлика между нациската партия на Хитлер и комунистическите партии. Докато ги приемаме пребоядисани в съвременната политика, нищо добро не ни чака. ! Смятам ги за родоотстъпници !

49939

Емил Димитров Сергиев

18.07.2018, София, България

1

Осъждам комунизма и онази група /също комунисти/, която ръководи държавата от 30 г. и която трябва да бъде разглеждана като престъпна! Тяхно дело е корупцията, бедността, престъпността, олигархията, неработещата съдебна система и всичко отвратително в бългапската действителност, което се случи от 10 ноември насетне! Целия български народ се присмива на западните политици, които се прегръщат с Б.Б. Позволиха една шайка да "председателства" Европа 6 месеца! Освен, че се имат за непогрешими, те са и влудяващо неграмотни! Срам ме е, че съм българин!!!

49938 Дамян Пенков Господинов Плевен, България, 17.06.2018 1 Не може строй, който твърди, че се бори за свобода, сигурност, справедливост, доброта, любов, спокойствие, равенство, светлина, да се гради на костите на милиони разстреляни, на дезинформация, на лъжа, на репресии, на забрани, на отнемане на елементарни човешки права, да разчита на всякакви жертви в свое име и на пълен контрол над хората. Този строй е нехуманен, а лидерите му - мизантропи. Такъв строй, без значение какъв е цветът му - червен, бял, кафяв или черен, трябва да бъде забранен със закон
49937 Веселин Йолов Варна, България, 30.03.2018 1 Присъединете се към Българската Антикомунистическа съпротива! https://www.youtube.com/watch?v=-GTdWb1mZyE
49936 Кирилов София 1 Комунизма и комунистите са най-голямата зло за човечеството,което трябва да се премахне със всички средства и незабавно.
49935 Victor   1 Комунизмът като начин на мислене и манталитет, познат и като "бетониран мозък" трябва да изчезне завинаги, както и прилежащите му партийни структури.
49934 Цветан Кирилов Лозанов

Видин, България, 13.11.2017г.

1 осъждам комунистическата партия/ днешна социалистическа/ и принадлежащите й организации
49933 Златка Петрова Пловдив, България, 13.09.2017 1 Няма по-тъмна дата в историята ни от 09.09.1944!
цялото ми семейство е влачило, а и до днес, влачи на гърба си последствията от онзи ден и последвалите повече от 4 десетилетия! Този противочовешки режим ме направи това, което не харесвам у себе си, срам ме е да кажа в каква степен...при другите обстоятелства, бих била по-свободен, по-полезен и по-щастлив Човек! 
По всеки повод, в горния контекст, повтарям, че днес сме на този хал единствено зарадитази дата, на която победи цървулът...та и до днес...Голямата Надежда на семейството ми след 10-ти ноември за ново бъдеще беше потъпкана от същия вездесъщ цървул, в най-широкия и тесен смисъл! 
Все още се чувствам имигрант в Родината си?!
49932 Нели Лазарова Варна, България,05.09.17г 1 Аз никога не съм била член на БКП-БСП,но съм дъщеря на комунист идеалист и внучка на ятак на габровско-севлиевския партизански отряд.
Винаги съм разбирала същността на на тази порочна организация,не са ме разочаровали,защото никога не са ме очаровали.Виждала съм пошлостта на партийни секретари,демагогията,лъжата,кухите обещания на партийни "величия"и какво ли още не,но сега съм убедена ,че баща ми и дядо ми /мир на праха им/ се обръщат в гроба гледайки отгоре последователите си.
49931 Ивайло Петров Аксаково, България, 22.08.17 1 Осъждам на смърт уродливото явление - комунизъм.
49930 MAKEDONSKI Bulgaria 5 Мразим комунизма и комунистите
49925 Красимир България гр.Варна 07.07 1 Това е най престъпната организация която трябва да бъде забранена!
49924 anmobg, occult20 -svetlyo panayotov Софиа, България, 24.7.2017г. 1 Всичко юдеоционистко-комунизъм е кулминация на Болшевизма,злото в съвършената си форма! Тези малтретираха цялата ми аристократична и интелигентна фамилия-хора на изкуството,включително и мен,когато бях още младеж,около15г.ме счупиха от бой,защото съм от това семейство и още от малък бях започнал учение по философий,източна мета физика,висша езотерика ,астрология ,окултизъм,йога,тантра,Дъновизъм и тн.Фамилията ми бе близка с царя Борис3 Л.Лулчев,Дънов и достойни български офицери и пр.защо трябва да страдат хора носещи тази наследственост!Тази утопия просто не може да се приложи ,защото е абсурдно!!!.............благодаря за вниманието!
49924 Кирил Кирилев   1 Че коя комунистическа партия не е зъл, и убийствен култ !!! Икато се знае кои бяха учителите им , става още по страшно !!! Спомняте ли си за Ленин ,Сталин , Берия ,Хрушчов , Косигин ,Брежнев , Прекрастни учители по простотия , пиянство , безжалосни убийци , неграмотност в всяко едно отношение , и най важното : безсъвестни демагози !!! И все пак има лъч надежда поне за Китай , но по Руският хоризонт не виждам и лъч надежда !!! Народ за съжеление !!!!
49923 Веска София,България 7 Аз и моето семейство се отказваме от членството си в комунистическата партия,ДКМС,профорганизации, пионерска организация и всичките и принадлежности. Съжаляваме за изгубеното време в безсмислените неща на така наречения соц време.Благодарим на Господ,че ни освободи от това зло!
49916 Нина ЛЕРИНСКА, Христина Бързанова София/ БЪЛГАРИЯ/ 16.02.2017г 2 СПЕШНО ДА СЕ СЪЗДАДЕ КОМИСИЯ ЗА СЪБИРАНЕ И ОБРАБОТВАНЕ НА ДАННИТЕ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ БЕЗЗАКОНИЯ, ЗВЕРСТВА И УБИЙСТВА! ДО КРАЯ НА 2017г докладите да се внесат за разглеждане в ООН и ДА ПОЛУЧИ ПУБЛИЧНА РАЗГЛАСА! ДА СЕ СВИКА  МЕЖДУНАРОДЕН ТРИБУНАЛ В ХАГА СЪС СИНО МЕДИЙНО ПРИСЪСТВИЕ И КОМУНИЗМА ДА БЪДЕ ОБЯВЕН/като Фашизма/ ЗА НАЙ- ПРЕСТЪПНАТА ДОКТРИНА, ДОНЕСЛА НАЙ-МНОГО ЖЕРТВИ И БЕДИ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО! ДА БЪДЕ ОБЯВЕН ИЗВЪН ЗАКОНА В ЦЕЛИЯ СВЯТ, А ПРОПАГАНДАТОРИТЕ МУ ОСЪЖДАНИ ПОНЕ НА 10-15 години затвор!!! МАКСИМАЛНО ПУБЛИЧНО ЗАКЛЕЙМЯВАНЕ И ПОРИЦАНИЕ!
49914 Венета Йовева София, България 1 Осъждам комунизма, комунистическите движения,младежки движения, партии, депутати и поддръжници. Осъждам всички, свързани комунизма - БКП, БСП, АБВ, ДКМС, ДПС, ДОСТ и други, които са участвали във властта на България преди и след 1989 година. Осъждам всички журналисти,социолози, съдии и прокурори, милиционери, полицаи, кметове и др.,които са работили, лъгали и ограбвали в услуга на комунистите.
49913 angel pazardjik  1 smyrt
49912 RUMEN VASILEV VARNA 1 ANTI BOIKO BORISOV..
49911 Lyubo Lom Bulgaria 1 комунизма е чумата на миналия век и трябва незабавно да баде осадена заедно с неините идеолози
49910 Левски, Балкан, Бор, Антим, Бреза, Река България 6 Няма човек койта да не е пострадал от комунизма в България,дори и сега комунистите за да защитят откраднатите от хората- милиарди долари, извършват  убийства и психически тормоз над собственният си народ. Кражбата е над 260 000 000 000  долара!!!
49904 Наблюдател Бургас, България, 14/03/17 1 Добър деп на всички които четът това заявление.   Естествено усъждам всички комунистически пумии ,институции, начин на мислене (по скоро на не мислене) и пр.   Усъждам тоталитарната същност на тези институции.   Тоталитарните чуми са на власт и до ден днешен в България и задушават нацията която е на път да изчезне като такава.     Тоталитарните уроди са безпринципни и безкруполни егоисти които не мислят с мозъка си ами с дебелите си гъзове.   Дано горят в ада тия темерути тоталитарни дето от лакомия съсипват България ! 
49903 Кремона Маринова Бъцева-Павлова Петкана Кръстева Бъцева София, България, 17.3.2017 г. 2 Надяваме се да доживеем световен процес против комунистическите партии и техните наследници подобен на Нюрнбергските процеси 
49901 Петьо Иванов Ковачев Плевен България 1 Аз Петьо Иванов Ковачев заявявам, че никога не съм бил комунист и никога няма да бъда.Но и заявявам, че ми омръзна да попадам на ТЪПИ публикации на хора, които страдат от криза на средната възраст и настъпил климактериум. Така или иначе комунистите искат или не си отиват от естествена смърт. Моите деца са вече големи и въобще не знаят и не им пука, кой е бил или не бил комунист. Така е и с другите млади хора, които са бъдещето на България. Спрете с параноята и популизъма и си губете времето за по-полезни неща от ГЛУПАВИТЕ ви заявления. Да знаете. 
49900 stief пазарджик България - 22.03.2017г. 1 Никога повече комунизъм - те съсипаха БЪЛГАРИЯ и избиха хиляди способни и достойни хора!
49899 галатея5 Провадия 4 Комунизмът е най големият враг на човечеството, създаден и ръководен от масоните, както и капитализма и всички партии!!! Целта им е унищожаването на света!!!         Осъждам на Смърт с разстрел Българската Комунистическа Партия и нейното идиотско отроче БСП !!!!!!
49895 КОКО Бяла 1 Не комунизма-Демокрацията унищожава България вече 27 години! Това което беше постигнато по времето на комунизма-новодемократите вече 27 години не могат да разрушат!Ако построеното от комунистите не съществуваше ,нямаше да има и псевдодемократи,те все още крадът от плодовете на комунизма! Нищо не е направено от началото на демокрацията -освен прогонване на българите от България! Като допълнение-АЗ НЕ СЪМ И НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ КОМУНИСТ И НИКОГА НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА КОМУНИСТИТЕ! 
49894 Стоян Стоянов Пловдив, РБ, 05.04.2017 1 Комунистическата партия е криминална организация и нейните лидери са криминални престъпници. Съд за престъпниците, лустрация, пълно разкриване на досиетата. Няма давност за престъпленията на комунистите! Пълно разкриване на историческата истина !
49893 Красимир Делирадев София, България, 6/4/2017 2 Заявяваме,че комунизмът трябва да бъде осъден заради хилядите убити без съд българи, заради тези, изтерзани до смърт от нечовешките условия в концлагерите или пребити с тояги от садисти надзиратели, заради тези, които след смъртта си са били захвърлени в тоалетните на лагерите или предадени за храна на прасета и бездомни кучета, заради трите опита за присъединяване на България към СССР, заради ограбването на българския народ и най-вече заради обезличаването и душевното осакатяване на българина, който от трудолюбив и предприемчив господар на съдбата си беше превърнат във хленчещ и мързелив готованец, очакващ държавата да му осигури всичко,  Руска и Красимир Делирадеви
49891 Alibaba i 40 razboynika Pazardjik Bulgaria  1 Кой и за какво да съди комунистите. Съдете външния министър на България Петър Младенов, който на телевизионно интервю на въпроса вие милионер ли сте отговори -да за съжаление , аз съм милионер. Може би наистина съжаляваше за парите получени от западна Европа за въвеждане в действие на възродителния процес през 1984 г. Как стна така че българското посолство във Рим организира целия атентат срещу папата и никой не беше осъден. Как стана така че златото извозено със самолети до Цюрих през времето от 1976-1984 година нямат никакви документи и на чие име са внесени във банките на Цюрих. И днес някои искат и се показват като великодушни хора които помагат на Българския народ. 
49890 Николай Николов София, България, 6.02.2017 г. 1 Смърт на комунизшите уроди!  Стоп на тиранията на простаците, престъпниците, курвите и паразитите! Комунизмът е античовешка и антиБългарска робия! Абсолютната форма на робство, в която робите са мозъчно промити до такава степен, че са роби доброволно! Или безволно - тъй като Свободната  Воля отдавна им е отнета или осакатена! комунизшите свине нарушават Главния Български и Божествен Закон във Вселената - Душа Душа да не поробва и Дух Духа да не подвежда, и затова трябва да бъдат наказани! Всички свободни, смели бойци на Истината, Правдата и Свободата - нека заедно се борим и да изтрием червената чума от лицето на Майка България и Майка Земя! С Бога напред! С Вечния Огън!
49889 mordo peori kotel, bulgaria, 3 february 1 комунистическата партия е изрод
49888 Ангелов Русе , България 24 02,2016 1 Осъждам престъпните деяния на комунистическите изедници в Бългсрия , които избиха без съд и присъда хиляди интелектуалци, учени и културни дейци ! Този комунистически терор трябва да бъде залегнат в учебниците по нова история, за да може младото поколение да бъде запознато с безчинствата на тази шайка !
49887 прокопи Видин, България 10 Осъждам комунизма, но тази демокрация ни еба мамата. Мразя ви соросоидни подлоги и лайна. Колкото и да осъждате комунизма, вас ще ви съди Всевишния !!!
49877 Донита Мокински Варна; България 1 Нека, не допуснем отново, комунизма да спре живота и прогреса.Да бъдем обединени и твърди срещу най-голямото зло, което убива всичко човешко.   
49876 alcom4 Sofia , Bulgaria ,2.04.2016 1 Комунизмът е най-голямото престъпление ,както срещу човечеството ,така и срещун Божиите закони! Затова комунизмът ТРЯБВА да бъде унищожен БЕЗ-ЖАЛОСТНО ,а главатарите комунисти ..наказани !
49875 Антоанета Шишманова София България 1 Присъединявам си, ВЕДНАГА, за осъждане на престъпната и кървава, мошеническа, грарабителска и лъжлива комунистическа наша партия, БКП и всички принадлежащи  й организации. Даже и тъй наречената БСП сега, през 2016, да се покае от име на БКП, вече е прекалено КЪСНО!Искам да бъде уведомявана за хода на тази кампания на antoinette2626@gmail.com Възможно ли е това да бъде взето под внимание? Чакам отговор, благодаря! Антоанета Шишманова 
49874 KAMELIA BULGARIA PLOVDIV 2 SVOBODEN KITAI SVOBODEN TIBET
49872 vladimir velchev bulgaria 1 osajdam komunizma.ograbiha ni progoniha decata ni,izbivaha ni.i sega pak ni ypravlqvat. 
49871 Арнаудов София, България, 04.05.2016 1 Осъждам комунизма като идеология, насаждаща омраза и налагаща диктатура към по-голямата част от хората, най-вече към образованите, трудолюбивите и честните. Лично съм бил потърпевш заради произхода ми.
49870 Petkova Balgarija 4 Mazda komunizma-naj- bezprosvetnija i brutalen ctroj
49866 Лидия Иванова гр.Перник, Република България, 31.05.2016 г. 1 Осъждам КП, защото нейни последователи са ставали инициатори на масови убийства по политически причини, сравними по брой с жертвите на Хитлеровите последователи!
49865 aleksandar VIDIN 6 OSUZDAM OMUNIZMA ZARADI TOVA CHE NA SILA ME PRINUDIHA DA VLQZA V KAZARMATA  VUPREKI USTANOVENO ZABOLQVANE NA BUBRECITE A IMENNO GLOMERULONEFITIS HRONIKA  OT TIP ENDOTELIOMEZANGIALIS  HRONOKA . DIAGNOZATA MI BE POSV TAVENA OT 2 RA NEFROLOGIQ PRI ALEKSANDROVSKA BOLNICA NA 17 GODISHNA VUZRAST I 2 GODINI SLED 18 G. MI VUZRAST ME OTLAGAHA OT VOENNA SLUZBA PORADI TOVA ZABILQVANEI NA  TRETATA GOGINA NE DIGNAHA . TAM SLED 2  MESESA ZABOLQVANETO MI SE USLOZNI I ME PRIEHA V VOENNA AKADEMIQ  SLED 1 MESEC LECHENIE MI DADOHA N.G.V.S. I ME UVOLNIHA  BLAGODARENIE NA KOMUNIZMA SEGA VECHE SUM NA DIALIZA I PREZ DEN OTIVAM DA MI TOCHAT KRUVTA ZA DA NE UMRA I DA SUM BASTE NA 3 TE SI DECA  MILQ AKO NQKOI MOZE DA MI POMOGNE DA OSUDQ KOMUNIZMA V SLUCHAQ DURZAVATA KATO PRAVOPRIEMNIK DA SE SVURZE S MEN NA TEL.0049 157 75 53 72 02 V MOMENTA SE NAMIRAM V GERMANIQ S NADEZDA ZA NOV BUBREK I STO GOGE NORMALNO LECHENIE  TUIKATO B RODNIQ MI GRAD I DIALIZITE NE SA KACHESTVENI I SE CHUVSTVAH MN,ZLE ZDRAVOSLOVNO  OCHAKVAM POMOST OT VAS. BLAGODARQ BOG DA PAZI BULGARIQ    
49859 aleksandar VIDIN 1 OSUZDAM KOMUNIZMA ZARADI TOVA CHE NA SILA ME PRINUDIHA DA VLQZA V KAZARMATA  VUPREKI USTANOVENO ZABOLQVANE NA BUBRECITE A IMENNO GLOMERULONEFITIS HRONIKA  OT TIP ENDOTELIOMEZANGIALIS  HRONOKA . DIAGNOZATA MI BE POSV TAVENA OT 2 RA NEFROLOGIQ PRI ALEKSANDROVSKA BOLNICA NA 17 GODISHNA VUZRAST I 2 GODINI SLED 18 G. MI VUZRAST ME OTLAGAHA OT VOENNA SLUZBA PORADI TOVA ZABILQVANEI NA  TRETATA GOGINA NE DIGNAHA .          V KAZARMATA SLED 2  MESESA ZABOLQVANETO MI SE USLOZNI I ME PRIEHA V VOENNA AKADEMIQ  SLED 1 MESEC LECHENIE MI DADOHA N.G.V.S. I ME UVOLNIHA  BLAGODARENIE NA KOMUNIZMA SEGA VECHE SUM NA DIALIZA I PREZ DEN OTIVAM DA MI TOCHAT KRUVTA ZA DA NE UMRA I DA SUM BASTA NA 3 TE SI DECA  MILQ AKO NQKOI MOZE DA MI POMOGNE DA OSUDQ KOMUNIZMA V SLUCHAQ DURZAVATA KATO PRAVOPRIEMNIK DA SE SVURZE S MEN NA TEL.0049 157 75 53 72 02 V MOMENTA SE NAMIRAM V GERMANIQ S NADEZDA ZA NOV BUBREK I STO GOGE NORMALNO LECHENIE  TUIKATO B RODNIQ MI GRAD I DIALIZITE NE SA KACHESTVENI I SE CHUVSTVAH MN,ZLE ZDRAVOSLOVNO  OCHAKVAM POMOST OT VAS. BLAGODARQ BOG DA PAZI BULGARIQ    
49858 Mimi Frankfurt, Deutschland 19.6.2016 1 Nein, Diktaturen!
49857 Райна Стефанова Томова София, България, 23юни, 2016 година 1 Осъждам Комунизма,зараси гналата основа на която е създаден и върху,която всички опити ще бъдат безуспешни,а именно идеята за равенство,която е в противоречие с развитието на човешкия живот!Приложена ,тазиидея може да бъде,колкото полузна,толкова и вредна и не може да се изгради общество!За да съществува социализма изцяло трябва да използва натрупани от капитализма блага!Единствената комунистическа партя,не може да бъде от многопартийна система и затова тя създава други подчинени на нея такива,което е антидемокрация,като всяка диктатура!Режимът не може да бъде друг,освен тоталитарен!Свобада-не може да има!
49856 Антон София България  3 комунизма е раково заболяване, от което комунистите намигат да се излекуват!
49853 derin bulgaria 3 Komunizma e nai jestokia stroi narushavasht choveshkite prava ! Komunistite sa izbili nai mnogo hora ,te sa masovi ubiici na milioni ! Komunistite i tehnite deca vse oshte deribeystvat v staria soc. lager kato Bulgaria ! 
49850 DIMO DIMITROV PERNIK,BULGARIA 09.08.2016 3 PULNA ZABRANA!!!   STIGA LUGI I ZABLUDI!!!
49847 Милка Николова Спирова Монтеодоризио Италия 09.08.2016 1 Комунизмът е най големият враг на човечеството, създаден и ръководен от масоните, както и капитализма и всички партии!!! Целта им е унищожаването на света!!!
49846 Евгения Тодорова Калгари, Канада 1 Осъждам на Смърт с разстрел Българската Комунистическа Партия и нейното идиотско отроче БСП !!!!!!
49845 neven popangelov sofia balgaria 24.8.2016 1 Otdavna komynizma trabvache da bade osaden.
49844 Rumen Italia 1 Tova e edin ot nascite Nai ujasni momenti v istoriata mi.....
49843 Александър Владимиров Шошоров София, България, 09.09.2016. 1 Трябва задължително да се осъди комунизмът,чийто създатели са масоните-сатанисти Маркс и Енгелс защото те унищожиха милиони светли надежди за осигуряване на индивдуален мир и прогрес с лъжата за интернационалната "солидарност".Шовинистичната натура на това псевдонаучно и крайно вредно, и опасно учение се изразяваше главно терор,аморалност,изключително висока мизантропия и престъпност,забраняване да се служи на нашият свят Творец-Господ Бог,изопачава се науката и изкуството,създадената партия има за цел да функционира само и единствено еврейския ционистки елемент в състава и.Те унизиха и още смазват с престъпния си репресивен апарат на бившата БКП чрез мнозинството от агентите на ДС и другите про-партийни псевдонародни терористични фракции.Оплюха най-великия политик на всички времена Адолф Хитлер защото той се бореше за един по-смислен и по-добър свят,за който само можем да мечтаем,ако ние не се преборим с това зло финансирано от еврейте мултимилонери-Ротшилд,Рокфелер,Морган и др.Демонизирането на святия нацонал-социализъм който е единствената алтернатива за този свят който от малки го искаме.Като национал-социалист(идеологията на която съм апологет нищо няма общо с тази пумия на либералния капитализъм и комунизма/социализма, които са двете движещи властови лоста с които евреите-сатанисти ни унищожават,лъжат,смазват,унижават,объркват и ни настройват един срещу друг и аморализират)желая най-искренно  не просто да осъдя комунизма но и да бъде обявена истината за него и да се разпострани из целия свят та да може да бъде осъден като свръхтерористичната доктрина раждаща само престъпления срещу човечеството та да може в крайна сметка да се самоликвидира и да бъде забравен завинаги.Истината е само една и тя е Адолф Хитлер!
49842 Алеко Христов  София България 10.09.2016 г. 1 Всеки човек има правото на еволюция и духовен растеж. Когато, обаче, някои се организират и пречат на останалите да го правят, тогава те стават спънка в развитието им, а така не развиват и себе си. Комунизмът е тъкмо такова явление, за което е характерно, че лъже, действа подмолно, безпардонно нарушава човешките права, кичи се с несъществуващ морал и най-вече спъва еволюционното развитие на човека на планетата ни. Неговата философска болест е материализма - и то от най-низш вид, - което ги прави недорасли да приемат, че човекът има душа и безсмъртие, че той е личност и като личност е свещен. Ненапразно те отричат религията въобще и я преследват и подчиняват, като не я унищожават поради политико-тактически съображения, понеже не могат да превземат целия земен свят или съществуват трайно в затворената система, която носи единствено на тях власт и материални облаги. Прерастването в еднопартийна или манипулирана многопартийна като политика и олигархическа като икономика държавна сила, която единствена управлява,т.е. остава си диктотрска като характер, е особено опасно и зловредно - видно е в прехода от комунизъм към пост-комунизъм. Комунизмът не признава личността, спира я и я използува по най-груб начин, като действа манипулативно във всички посоки, които може да констатира, - чрез колективното съзнание. Поуката от комунизма има много аспекти, касаещи човешката еволюция, от които най-важни са тези, отнасящи се до душевността ни: социалното понятие "враг" при комунизма е издигнато в култ, а в съремието ни и религиозно идентичното "анатема" намира особено благодатна почва. Тези две, характерни въобще за съвременното човечество действия на власт-имащите, накърняват фините полета на личността. Затова, основано на социалния опит, ООН следва да предприеме правни мерки в защита на душата като основна характеристика на човешката личност. Така ще се вземат и мерки за съвместните политико-икономически действия на планетата ни, които пасват на комунизма като изостаналост в развитието и пречка за развитието на социалните среди в отделните държави. Комунизмът далеч не е отживелица, както, може би, някои смятат - той е реалност, при това не само в Китай или Северна Корея.
49841 веселин петков  софия българия 30 09 2016 1 Заявявам, че в своята идеология и практика като диктаторски управляваща политическа сила, дошла на власт чрез демагогия, насилие и потъпкване на основни човешки права, комунистическата партия е осъществявала властта си по престъпен начин, заради което я осъждам за престъпления срещу човечеството
49840 Елена Сафия, България, 18.10.2016 г 4 Мария Тепсиева, Евдокия Левичарска, Елена Тепсиева, Валентина Борисова  осъждаме комунизма, защото съдът няма да го направи!
49836 Теодор Димитров Бакърджиев Свиленград(роден) Софшя, България 27.09.2016 1 Аз съм против нехуманната политика на ККП срещу китайския народ.
49835 Йордан Бончев България, Пловдив, 27.10.2016г. 1 Комунистите първо се разправиха жестоко със свои отдадени членове, които обаче не замълчаха за това как безброй спотайващи се хитри лумпени в нощта на осми срещу девети септемви 44 година се превърнаха в страстни революционери, партизани, борци против фашизма. Който не мълчи се озовава на студения под в мазетата на милицията, на студения под на вагоните и душегубките, които пътуват към забравата и заличването, рамо до рамо с антикомунистите. Царството на лицемерието и садизма се възцари в името на един по-добър свят. По-добрият свят, който изби десетки милиони в Русия след октомврийската революция, която не прости и на работническата класа. Както Оруел е казал "Властта не е средство. Тя е цел. Създават диктатурата не за да защитава революцията; извършват революция, за да установят диктатура. Целта на репресията е репресия. Целта на мъчението е мъчение. Целта на властта е власт. "
49834 Лидия Тодорова Борисова Василка Андонова Стоянова Тодор Сергиев Тасков  България гр.София 30.10.2016. 3 Осъждаме комунистическата партия за генооцита над мирното и тродулюбиво българско население.Андон Величков убит 1946 г.От новата власт ,без съд и присъда.Оставил 6 деца сираци.Провинението му било че е земеделец и имал имущество което от няколко поколения било стопанисвано и увеличавано.С нежеланието си да предаде доброволно всичките си земи и стопанства на компартията си навлича тяхната съдистична омраза и затова е преследван и убит.Това тотално съсипа семейството му и отреди тежка участ на децата му.Отделно всичките му наследници бяха преследвани и заклеймявани като врагове на народа.Няма по разрушителна и античовешка идеология от комунистическата !
49831 Николина Бръчкова, Владимир Недялков Борис Недялков Румяна Бръчкова Дора Бръчкова   София, България, 4 ноември 2016 5 Заявявам, че е време комунистическата воня да бъде изличена, след като трови България 45+ 27 години. Недопустимо е във властта да бъдат същите престъпници, които продаваха и продължават да продават националните ни интереси на чужди държави. Те налагаха противни на човешката природа идеологии,  подтискаха, унижаваха и убиваха българската интелигенция, съсипаха икономиката, образованието, културата, здравеопазването, съдебната система. Липсата на нормални уловия довете страната до демографски крах и тотален упадък на елементарен човешки морал. Осъждам всички бивши и настоящи агенти на ДС и членове на една престъпна клика,  наричаща се сега БСП, но всъщност КПСС. Осъждам онези интелектуалци, които останаха партийци за да не загубят личните си привилегии, и доносничеха/ доносничат срещу близки, колеги, даже роднини. Осъждам отрочетата на комунизЪма, които и до ден днешен се гаврят с нашите възрастни хора, поддържайки ги на прага на мизерията. Подкрепям закона за лустрацията и безкомпромисното му приложение с налагане на ефективни присъди без право на пожалване.
49826 Момчил Крумов КаназиревВ Велико Търново България 15 дек.2016 1 Заявявам,че желая осъждането на тн.комунизъм,като човеконенавистна идеология,нанесла дълготрайни щети и беди на хората и лично на мен! Няма да ми стигнат  думите да опиша всички бариери и спънки поставяни ми от тн.партийци и партийни нагаждачи по повод баща ми и дядовците ми,фабриканти и военни! Пречки за обучение и професионална реализация !
49825 Емилия Божилова Бобов дол 1 Аз се отказвам от комунизма,който забраняваш притежанието и четенето на Библията.Аз се прекланям само на един Бог и неговия Син Исуса Христа-Амин
49824 nikolay petrov lyanguzov parvomay,bg 1 ANATEMA!
49823 Стефан Жеков Георгиев Пловдив, България, 07 12  2016 1 Заявяяам,че осъждам комунизма,комунистическата партия и всички свързани с нея организации.Затова,че е извършила нечувани за всички времена зверства и  е изтрепала най-много човешки същества  в историята на света.Никога ,не съм виждал,по-жестока и антихуманна  организация.Няма  в света,друга  подобна по своята жестокост и безумност партия..с идеология,като тази.Дано светът намери начин  да повлия върху живота,на много милионното,все още  потискано и  мачкано китайско население,част от което,намира сила за промяна.. Изпрати
49822 iliev holland 4 i .iliev .l.ilieva .m iliev a.iliev
49818 bogomil sofia bulgaria 07.jan.2016 1 viva Augusto PINOCHET.
49817 Кирил Даскалов Благоевград, България, 09.01.2017г. 1
49816  BES Bulgaria 4 Осъждам комунизмът заради нечовешката му жестокост.
49812  BES Bulgaria, B urgas, 10.01.2017 1 Осъждам комунизмът заради нечовешката му жестокост.
49811  Зигфрид Бургас, България 10.01.2017 1 Осъждам комунизмът заради нечовешката му жестокост.В сравнение с него,национал-социализмът е милосърден.
49810 Konstantin Slavov Chanev Sliven,Bulgaria 1 Заявявам, че в своята идеология и практика като диктаторски управляваща политическа сила, дошла на власт чрез демагогия, насилие и потъпкване на основни човешки права, комунистическата партия е осъществявала властта си по престъпен начин, заради което я осъждам за престъпления срещу човечеството. Като бивш член на БКП, напуснал я след осъзнаването на нейната диктаторска същност, апелирам да не се слагат под общ знаменател редовите членове на комунистическата партия, които не са извършвали престъпления и са се отказали от своите заблуди и идейни увлечения и висшите ръководни кадри на тази партия. Моля да не се налага методът на привилегированато заклеймяване от някои, самообявили се за "чисти арийци на демокрацията", което роди пошлостта: "Няма бивш комунист, както няма бивш негър". Не познавам по-скудоумно, пошло и изключително вредно политическо тесногръдие.
49809 mario,s london 4 komynizma ni vze dyhite 
49805 Виктор Николов София, България, 24.01.2016 1 Стига вече с тоя комунизъм и неговите производни. Крайно време е престъпленията срещу човечеството да бъдат спрени.
49804 Elka Nikolova Balgariq 1 Taka narecheniq sozializam ni napravi bezdeini i bezlichni hora.Vsichki trqbvashe da mislim ednakvo i da nqmame lichno mnenie.Konkurenziqta beshe zabranena a odarjavenata sobstvenost leka poleka razgrabena i iznesena v chujbina ot tezi koito q upravlqvaha.Uchudvashto e che tezi koito ni natresoha tozi stroi sega mejdu tqh sa nai bogatite miliarderi.S edna duma nastoqshteto ni se dalji na sozialisticheskoto ni minalo koeto ni podrqza krilata i ni napravi takiva kakvito sme!Amin!
49803 xxx xxx 11 ОСЪЖДАМ СИНИЯ КОМУНИЗЪМ, ОГРАБИЛ БЪЛГАРИЯ !
49792 anna nikolova sofia,BG,1.02,17 1 osagdam
49791 MINKA MINKOVA ATHENS GREECE 18.01.2016 1 OSAGDAM KOMUNIZMA,KATO NAY PRESTAPNATA I CHOVEKO NENAVISTNA DOKTRINA,VINOVNA ZA IZBIVANETO I MACHENIETO NA GOLIAMA CHAST OT BALGARSKIYAT NAROD!NASTOYAVAM ZA IZUCHAVANETO NA KOMUNISTICHESKITE ZLODEYANIYA VOT PODRASTVASHTOTO POKOLENIA!BOG DA PAZI  BALGARIA!
49790 силва михайлова София 1 Осъждам най-мракобесническата и гнусна идеология , която сатанинския ум е създал.Проклети да бъдат комунистите и те и чедата им и до девето коляно - за избитите интелектуалци и обикновени свободни хора , за разрушените църкви и затворени свещеници, за промиването на мозъци 50 години , за ограбването на държавата ни , за продажбата ни на руснаците, за хилядите избити, останали без дом, за децата осакатени душевно от гнусната им пропаганда.ДА БЪДАТ ПРОКЛЕТИ!!!
49789 Бранимир Николов Монов София, България, 14.01.2016 2 Богът на Библията осъди комунистите в Словото Си,но им предстои още,както и на всеки един човек да застанем пред единствено справедливия съд пред Исус Христос.
49787 Светлозар Писаров-Белката София. България,  17.12.2015 7 Заявявам, че в своята идеология и практика като диктаторски управляваща политическа сила, дошла на власт чрез демагогия, насилие и потъпкване на основни човешки права, комунистическата партия е осъществявала властта си по престъпен начин, заради което я осъждам за престъпления срещу човечеството. Като почтен човек апелирам да не се слагат под общ знаменател редовите членове на комунистическата партия, които не са извършвали престъпления и са се отказали от своите заблуди и идейни увлечения и висшите ръководни кадри на тази партия. Моля да не се налага методът на привилегированато заклеймяване от някои, самообявили се за "чисти арийци на демокрацията", което роди пошлостта: "Няма бивш комунист, както няма бивш негър". Не познавам по-скудоумно, пошло и изключително вредно политическо тесногръдие."
49780 Владимир Антононв Помаков София, България, 04.11.2015 1 Осъждам комунистическата партия и принадлежащите й организации за най-голямото зло, което причиниха на българският народ в хилядолетната му история - обричането му на изчезване! Дори зверствата на османската власт по време на петвековното турско робство не доведоха до заличаването на народа ни, а комунистите са на път да го направят!Най-активните в извършването на това зло от 71 година насам заслужават вечно проклятие!
49779 Екатерина Джейн Малдиви 8 Сатанинска доктрина изцапана с кръв и пропита със сълзите на милиони по Света! 1. Елена Захова 2. Пепи Янев 3. Атанас Янев 4. Петър Янев 5. Крум Праматаров 6. Анна Праматарова 7. Гена Карагьозова 8. Георги Карагьозов 9. Геньо Карагьозов 10. Ицо Карагьозов 11. Иван Праматаров 12. Лили Филипова 13. Никола Праматаров 14. Теди Урилова 15.Невена Дялкинова
49771 Екатерина Джейн Малдиви 16 Сатанинска доктрина изцапана с кръв и пропита със сълзите на милиони по Света! 1. Елена Захова 2. Пепи Янев 3. Атанас Янев 4. Петър Янев 5. Крум Праматаров 6. Анна Праматарова 7. Гена Карагьозова 8. Георги Карагьозов 9. Геньо Карагьозов 10. Ицо Карагьозов 11. Иван Праматаров 12. Лили Филипова 13. Никола Праматаров 14. Теди Урилова 15.Невена Дялкинова
49755 ЕЛЕЙ СОФИЯ,БЪЛГАРИЯ 16 11 2015 1 СПРЕТЕ С ТОЗИ КОМУ-ФАШИЗЪМ ! 
49754 Любен Николов София, България 17.11.2015 1 Комунистическата партия и подобни организации,които само привидно се различават една от друга, са едно от многото лица на масовото зло.Навсякъде по целият свят, властта на тези режими се крепи на безогледен и жесток, сатанински терор.
49753 Юли Занков Видин-България 3 Стига 70год изрода ,,Комунизам,,
49750 kin bg 6 poli, lili, krisi, magi, tiho, emo.
49744 Анна Елчинова София, България, 22.11.2015 1 Едва ли мнозина знаят за престъпленията на комунизма в България - в Нюрнберг бяха осъдени неколцина, а в коленопреклонна България - няколкостотин, няколко  хиляди бяха убити тихо и без много шум. На първо място бяха очистени банкери, бизнесмени, журналисти, интелектуалци и др. - все хора, които знаят за цървуланковците, които се представяха за революционери, а се окопаха в жилища, за които не бяха платили и стотинка, налапаха се с пари и привилигии за некадърните си наследници поколения напред, и което е най-хубавото - гушнаха партийни места в тъй наречената БСП и други там партии, за да могат да тровят бъдещето на България поколения напред. И сега ги слушаме от разни катедри да въпиют жални - ами къде са децата на България? А къде са децата и внуците на комунистите?  
49743 Тони Георгиев Варна , България 1 Осъждам този вулгарен и кървав политически строй , който ни отне човешкото достойнство и тотално съсипа страната
49742 Соня Дакова София, 23.11.2015 г. 1 Заявявам, че по време на соц. диктатурата бяха извършени наколко крупни престъпления: избиване на хора без съд и присъда, проблеми с изучаване на конкретни специалности или въобще за завършване на висше образование по преценка на необразовани или доносници, проблеми за пътуване зад граница на по-голямата част от хората.  За мен обаче най-големите престъпления на соца са - формирането на големи групи родоотстъпници и предатели, верни на СССР, а не на Родината си, промиването на мозъците на голяма чат от моето поколение, че успех се постига с кражби и покровителството на силните на деня, научаването на големи групи хора на мързел и лентяйство, и шмекерии и отучването им да работят.
49741 Нейка Кръстева Варна 9 В семейството ми от край време сме на ясно с лицемерието и подлата роля на комунистите! Слава Богу никой от семейството  ми не беше заразен от тази болест- партийно членство. Останахме си "редници" но не продадохме душите си! 
49732 Светла София^ 1   Като християнка за мен да мразя не еприето но аз мразя тази сатанинска религия и вярвам това да ми е простено.  
49731 Alex Plovdiv,Bulgaria,01.12.2015 1  Самата идеология на комунизма отрича доброто(Бог)затова ценностите в нея се обезличават. Това е причината където има комунизъм или прикритите му форми да царува беззаконие. Осъждам комунизма и неговите партии ...
49730 Елза Дюлгерова Райна Дюлгерова България, София 25.10.2016 2 Аз и моята майка осъждаме комунистическата партия и принадлежащите и органи за престъпленията и срещу целокупната българска нация! За погубените милиони животи и човешки съдби. 
49728 Венцислав  Варна, България, 21.10.15 1 Никога повече комунизъм, в моята изтерзана от несправедливост древна страна. По стечение на обстоятелствата живях преди промените, и с годините и опита установих, че събитията случили се на моята страна и народ след 1944 тотално променят облика и съзнанието на моята страна и народ. Ще е нужно време и усилия да се справим с всички идиотщини породени от комунизма и неговите носители. 
49727 Atanas Gelev София България 3.10.2015 1 Употребата на понятието "комунизъм" е неточно и заблуждаващо. Всички партии,които се борят за Социализъм и имат в програмите си тази ЦЕЛ ,трябва да се забранят. Така ПЕС и БСП трябва да са забранени със закон. СоциализЪма беше изпробван през 100 годишен период и беше заклеймен като престъпен режим. Какво повече от това....
49726 Niakoi Niakoisi и др. Бургас, България, 03.10.15 3 `
49723 Simeon Kyustendil 3 осъждаме на комунистическата идеология, партия и принадлежащите й организации
49720 Силва Михайлова София , България 1 Осъждам комунистите не с пещерен антикомунизъм , а с всеки факт от историята.Голямата грешка на България е ,че не ги наказа подобаващо през 1989 г. , последиците за това носим и днес.
49719 Миро България 1 Аз осъждам чудовищната некомпетентност на автора на сайта и статията, която прочетох. Очевидно той си няма ни най-малка представа какво е комунизъм, а в същото време коментира, плюе и смее да дава оценка, като типичен демагог.
49718 СИН София, 26.09.2015 1 ВСИЧКО ЧЕРВЕНО НИИ ЩЕ ГОРИМ ! 
49717 шоп Варна България 27092015 1 Да бъде забранена със закон.
49716 крака пловдив ,българия, 30,05 2015 100 Най голямото зло на света- КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ - идея,унищожила всичко в България- собственост,човешки ценности,просперитет , успехи и въобще всичко ,което ни обикаля.Погледнете само поклоненито на жертвите в Белене. Ужас??????????????
49616 DRAKON,MIZERIA PERNIK BULGARIA 31.05.2015 2 PULNA ZABRANA!!! STANISHKOVCI,R.OVCH.I VSICHKATA PODOBNA ZGAN V HELENE!!!
49614 атанас дончев България 01.VI.2015 4 Осъждам и отричам комунизма като много долна идеология Нека никога на такива мръсни партии като БКП,БСП и подобни да не даваме власт Баща ми лежа дълги години за една две/ думи против тоталитаризма в затвора. Никой не му се извини, не получи никаква подкрепа - да не говорим за обезщетение за изгубения живот.Неможа да види и да се порадва на внука си !  от Росица Дончева Иванка Дучева Георги Дончев Йоана Дончева
49610 ЙОРДАНКА ГЕОРГИЕВА, М.А.ГЕОИГИЕВА СОФИЯ 12.06.15 2 ТАЗИ ПАРТИЯ Б.К.П ИЛИ Б.С.П ТЕ  ОКРАДОХА И ОПРОПАСТИХА ЖИВОТА  НА СВОЯ НАРОД.ЗАЯВЯВАМЕ ЧЕ ЧЕ СМЕ ПРОТИВ ДА БЪДЕМЕ ОГРАБВАНИ 
49608 красимир георгиев плевен България 17 06 2015 1 не на комуниэма!   
49607 Ivailo BG, Stara Zagora, 18.06.2015  1 Заявявам, че осъждам комунистическия режим и неговата управленческа идеология. Комунизма е един геноцид за човечеството и той трябва да бъде изтрит от картата на света, дори ако това означава изтребление на всички комунистически умове както те са изтребвали цели етноси. Така ще се постигне баланс.
49606 Iji, viv, guc, mv, mia, mvh, GB, еn, aapu Дания 9
49597 Димитър София, България, 26.06.15 1 За осъждането и по всички параграфи и закони на Република България !
49596 snezhana   &   ilia ashminov                      USA Woodbridge 07.13.2015 2 We stand to it !!!
49594 snejana kanin Bulgaria   sofia 1 Nikoga ne sam vijdala bashta si - bil e samo na 24 godini,kogato sa go ubili komunistite... naroda  gi narichashe prosiaci ,a te sa bili ubiici,kriminalni prestapnici,kradci...vsichki dumi sa slabi za tyah. Shte umra s otvoreni ochi,che nikoga nyama da se otarve sveta ot tyah...Amerika gi tolerira,Zapada gi poddarga.Sega obache,kato vidyah tolkova mnogo imena,osadili komunizma,mi stava po- leko.     OBICHAM VI,MILI HORA!!!
49593 Xristo Stoynov- Djambo Schumen, Bulgsria,16.07.2015g., 1 Komunizma e otrechen  ot Tmas More,komunizma e nai- loschiat obschestven stri, v koito,komunistite biaxa oblagodetensyvani s materialnoto si sustoiyanie v jivota, zaemaxa nai-visschite kategorii v Irarxiata na durjavata, i nai- nakraia, se predadsoxa kato nekudurnitsi da rukovopdiat daujavcata,i dovedoxa do   kraxa na kopmunizma, kato edin, nekuduren stroi fa rukovodi durjavata,spetsialno v Bulgaria, veche 25 godini., v prexoden  period  na reformi, kato se postigat faliti na Banki, na Firmi, predavat se natsionalnite  intersi na Bulgaria, prodavat se nazemnite i podzemni bogastva na durjavata, kato se oblagodenstvat vischestoyaschtite v "upravlenieto na durjavata, Bulgaria e dostignala nay-loschiat demografscki  sriv, sche se stigna do   2050 god., da se gadae, che durjavata moje da izchezne kato durjava???> Bulgario, SUBUDISE?????., kude sa postijeniata na Bulgarskata Akademia na  Bulgaria?>>>< zaschto ne se izpolzvat podzemnite i nadzemni bogastva na Bulgaria- Vodni, podzemni i nadzemni,mozutsite na Bulgarskite  ucheni, ZASCHTO  Bulgarite sa NAY-BEDNITE v EVROPA???> ima li koi da potursi otgovornosti ot VINOVNITE PREZ  tazi  godini na PREXODA  - IMA LI  POLITSIA, SUD,  Vsichko ,li er MAFIA- Mulchi Naroda,no  Lavski e kazal -  NARODEEE...????, a popa v Tsurkvata  govori:  DA   VNIMAVAMEEEE.////////????
49592 Luben Krokev Plovdiv Bg 18.07.2015 g 1 Komunizmat e zadnata skorost na choveshkata misal. L.Krokev
49591 Михаил Варна, България 1 “Тоталитаризмът и болшевизмът прекъснаха историческата връзка между поколенията, паметта, манталитета, културата и нашия език. Сред разделения и променен народ беше посят страх, плодовете от който берем и днес. От този безкраен страх водят началото си и днешните политически и обществени болести.”
49590 solaneza kula Bulgariq 25. 7.15g 2  da se zabrani s zakon tazi partiq i 4lenovete im da si idat v Rusiq i yam da si pravqt TKZS i kakvoto iskat mamizata im.........
49588 Atanas Gelev FBook Sofia Bulgaria 31.07.15 1 Teza na Atanas Gelev  (към ПРОТЕСТА vs MM) Радуется и веселитеся ! Още един член на червена партия се ОТРЕЧЕ ! намаляват червените кхмери....Увеличава се лобито на ОТРЕКЛИТЕ СЕ ! Тази идея е имагинерна,виртуална и утопична....и беше заклеймена като престъпна....Но никой не се усеща,че социализЪма,дето Го ядохме петдесет години,някои и сто е още по....Затова БСП и ПЕС трябва да се забранят........
49587 Росен Иванов София, България, 01.08.2015г. 1 Осъждам я за престъпления срещу човечеството.
49586 pety stanimir nino kristo sofia 4 явно проявление на злото в чист вид
49582 NO REMORSE ДРЪСТЪР,БЪЛГАРИЯ  1 14/88 
49581 Мая Юнова Содия,българия,10.08.2015 2 Необходимо ли е да се говори за комунизма и за какъвто и да е бил обществено-производствен ред на човечеството,след като на практика бе доказано,че обществените строеве през които премина то до момента са безполезни и неефективни,което води до извода колко несъвършенни сме хората,когато трябва да се организираме.И защо е така не бих се ангажирала с отговор,който ще ее труден и неправилен,може би причината секрие в природата на човека илипи-точно в неговия мозък,как възприема света и всички събития индивидуално през своя опит или нагласата му да чака във всички общества до сега други да го напътстват и управляват.Разбира се ако всеки  реши да не бъде ограничаван чрез закони които да се спазват,то анархията в обществото,която ще настъпи ще бъде най-големия му враг.Поради това аз бих осъдила всички коитообичат да си избират лидери в живота и да им ръкопляскат и поддържат при необходимост !
49579 Матей Георгиев Пловдив, България, 14.08.2015г. 1 Осъждам комунистическият режим като разрушителен и убийствен за човечеството, морала и ценносната система на обществото.
49578 Иван Варна BG 1 ОСЪЖДАМ ТАЯ ПРОСТОТИЯ КОМУНИЗМА ВЪВ ТОЯ И ВИД НА ЗВЕРСТВА, ТЪЙ КАКТО ОСЪЖДАМ И ЗВЕРСТВМАТА НА КАПИТАЛИЗМА В ЛИЦЕТО НА САЩ И ЗАПАДНА ЕВРОПА!!!!!!!
49577 Иван Стоянов София,България, 18.09.2015 6 Комунизмът е най-голямото зло за човечеството. Всички ръководни комунисти, независимо от коя страна са, трябва да се избиват.
49571 Петър Стоянов Кендеров  София, България, 18.09.2015 1 Аз академикът Петър Кендеров осъждам комунизма, защото ме докара до идеята да стана по своя инициатива доносник и мръсник, с което да опетня името на фамилията си во веки веков.
49570 antikomunist plovdiv,bulgaria,23.08.2015 1 осъждане на комунистическата партия и принадлежащите й организации
49569 sem.Tsekovi Sofia,Bulgaria,25.08.2015g. 3 EFEKTIVEN SAD!!!
49566 asen mollov yambol ,bulgaria, 30=08=2015g= 1 осъждам комунизма вовеки като причинител на най големите злини на земята. 
49565 Иван Н. Георгиев България, 31.08.2015 1 Заявявам желанието си да се оттегля от българската компартия и всичките й организации.
49564 marimМАРИНОВ stara zagora 1 МЕЖДУ КОМУНИЗЪМ ИФАШИЗУМ НЯМА РАЗЛИКА ФАШИЗМАСИИМА ХИТЛЕР КОМУНИЗНА СТАЛИН
49563 BEROE STARA ZAGORA 1 KOMUNIZMACN[HUMATA NAWEKA
49562 Biggg BG 1 Новият Световен Ред ще дойде чрез комунизъм.
49561 Радослав  Радков Русе, България , 09.05.1964 1 КОМУНИЗМЪТ  Е   БОЛЕСТНО СЪСТОЯНИЕ  !!!  ЗАРАЗНО !!! 
49560 Кольо Гочев Колев с.Коларово, Старозагорски окръг, България 1 От името на моят починал дядо Кольо Г. Колев се отказвам от БКП и сродните и организации. Дядо ми беше честен и добър човек, но като милиони българи по неговото време беше отровен от лъжите на комунистическата партия, неуспявайки да прозре сатанинската и същност,жадата и за човешка кръв и стремежът и да унищожи човечеството. Надявам се с това отказване душата му да намери покой и клеймото на злото е се изтрие.
49559 тобак българия 1 да мрат
49558 Тихата стъпка Бургас, България, 29.04.2015 1 Осъждам категорично
49557 Борислав Николов Пловдив България 26.04.2015г. 1 Всички комунисти и юдеи трябва да се унищожават веднага. Иначе те ще ни унищожат.
49556 ЕМИЛ АНГЕЛОВ ДОДОВ МАГДАЛЕНА КРУМОВА ДОДОВА СОФИЯ БЪЛГАРИЯ 14 АПРИЛ 2015 2 Ние осъждаме всички действия на еврейските водачи ,породени от справедливото решение на Г О С П О Д А Зах.11:8,9,10.,да застанат на страната на Сатана и да действат с всички сили срещу БОГ.Създаването на безпо- лезния пастир/ИСЛЯМА/,всички тайни общества,френската революция,марксизма с всичките му подразделения,двете световни войни заедно с фашизма,всички конфликти след това,"евроатлан- тическите ценности",бъдещия Нов световен ред ,като всички изброени се характеризират с едно основно ,противостоят и отричат БОГ.Знаят,че са на губещата страна ,но за тях важи принципа "след нас потоп". Прекрасното е ,че НАС другите БОГ е приготвил ВЪЗКРЕСЕНИЕ. А М И Н ЕМИЛ И МАГДАЛЕНА ДОДОВИ
49554 АТИЛА ТИРАНА, АЛБАНИЯ 1 АЗ ОСЪЖДАМ КОМУНИЗМА И НЕГОВИТЕ СЪЗДАТЕЛИ - ГНУСНИЯ ЛИБЕРАСТСКИ ЦИОНИСТКИ ЗАПАД!  КОМУНИЗМА ГО СЪЗДАДОХА ЕВРЕИТЕ С ЦЕЛ ДА УНИЩОЖАТ РУСКИЯ НАРОД И ПРАВОСЛАВИЕТО!  СМЪРТ ЗА ЕВРЕИТЕ, СМЪРТ ЗА ЛИБЕРАСТИТЕ, СМЪРТ ЗА СВЕТОВНИЯ ТЕРОРИЗЪМ, СПОНСОРИРАН ОТ САЩ, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И ИЗРАЕЛ!
49553 Гого В. Търново, България 13.01.2015 г. 1 Комунизма е най-голямото зло на земята.Въпреки неговите безбройни мимикрий, той си остава един престъпен режим, но за съжаление още много хора изпитват носталгия по него.За съжаление политиците от Зап. европа и САЩ припознаха комунистическите отрепки, вместо да ги неутрализират.Пример - Ирина Бокова делегирана за председател на ООН. А ние толкова се надявахме на САЩ и Зап. европа. Не е вярно и това, че обикновенните комунисти нямали вина. Напротив те ставаха комунисти за привилегии и те бяха доносниците в предприятията. Комунистите да бъдат преследвани както нацистите след края на ВСВ, защото технити престъпления са по големи дори и от нацистките.                   
49552 Даниела Драгнева, Елеонора и  Павел Петровски Варна,България 126.01.2015г. 3 Заявяваме, че като политически и икономически строй комунистическият е може би най-човеконенавистния строй.  В комунистическите режими човешкият живот, талантите и инициативността на индивида са тотално пренебрегнати,а заради тях и много хора са платили  с живота си. Това е един по същността си абсолютно еднолично диктаторски режим,режим на изкореняване на човешкото, човещината и достойнството на хората, на смазването на индивидуалностите, на прекършването на силата на духа и на превръщането на човека в "класово осъзнат поданик", признаващ властта и мнението на култовата личност,която управлява държавата и налага чрез терор,концлагери и тотални забрани за собственост,правото на човека да бъде личност! Режим,който е много по жесток,много по продължителен и адски манипулативен- прокламиращ-"Равенство и братство" - а в действителност, унищожаващ всяка възможност за солидарност,за взаимопомощ или постижения,поради страх от репресии! Време е да има "Ньорнбергски Процес" срещу изродите и идеологията на комунизма!
49549 Анандита Вени Стиф  Сифия, България,17,01,2015 3 Заявяваме, че БКП трябва да си понесе последствията за убийството на хиляди българи по концлагерите. Комунизмът се провали, но провали и живота на хиляди българи. Ограби ги(материално и духовно), изгони ги от домовете им.  Никога повече комунизам! Осъждаме БКП и я заклеймяваме!
49546 Борис Борисов В. Търново, България, 18. 01. 2015 1 БКП, а сега БСП е най-ретроградната партия в България. За голямо съжаление комунизмът никога не си е отивал от нашата мила Родина. Затова сме и на този хал. Затова и младежта - елитът на нацията избяга навън, защото на управляващите ни комунисти не са им нужни умни и мислещи хора, а само гласуващи, каквито са циганите!
49545 Стоян Кадиев Стара Загора,България,22.01.2015г. 1 Осъждам  появата,идеологията и практиката на комунизма особено уродливия му вид в България.Където е унищожил стотици хиляди хора и тяхните деца.Моето семейство пряко е пострадало от комунизма.Баща ми през 1937 година е построил в гр.Кърджали църква и училище.За което е награден от Цар Борис Трети с медал за заслуги към Отечеството.За този медал цялото семейство бяхме обявени за "врагове на народа" с всички отрицателни последици за нас.Сестра ми Елена Кадиева лекар с 10 години трудов стаж за изпратени оплаквателни писма до Тодор Живков от местни комунистически величия бе въдворена в психоболницата в гр.Кърджали и унищожена. Излиза оттам с диагноза шизофрения.В момента е постоянно в тази болница,а лекуващия тогава лекар сега е главен лекар на болницата.Вече 25 години от преврата на 10.11.1989 г.не мога да направя нищо за да осъдя виновниците за това злодейство защото същите хора или тяхните деца управляват страната ни.     Стоян Кадиев
49544 Assya,Ivan ulgaria,Sofia,23.01. 2 OSAJDAME!LUSTRACCIQ!
49542 Костадин, Коцето, Петков Кърджали, България, 24-януари-2015 1 В своята идеология и практика като диктаторски управляваща политическа сила, дошла на власт чрез демагогия, насилие и потъпкване на основни човешки права, комунистическата партия е осъществявала властта си по престъпен начин, заради което я осъждам за престъпления срещу човечеството.
49541 Mehmet &#214;mer - daskala c.Orlyak, Tervel,Dobri&#231; 1 Os&#305;jdam komunizma, kato &#231;erven ter&#246;riz&#305;m.
49540 катя пловдивБългария 31 01 2015 1 Осъждам комунизма
49539 ВЕЛИСЛАВ ГРОЗДЕВ ВАРНА, БЪЛГАРИЯ 4 АТАНАС ГРОЗДЕВ ЕМИЛ ГРОЗДЕВ НИКОЛА ГРОЗДЕВ
49535 GIZIA България София 05.02.2015 1 Няма по-долни, мръсни ,лицемерни изключително хитри лукави ,подли , пресметливи същества от комунистите . Жестокостта им е безгранична. Дядо е имал камион ,пидобит с много усилена работа и труд от цялото семейство -баба ,дядо и 6 деца  ,много,много трудоемка работа.При национализацията комунистите искат да го даде на кооперацията ,той отказва,  пребиват го от бой скачат му върху гърдите с тежките бутуши качени на високи маси, хвърлят го в тоалетната и пикаят върху него ,смазаха му здравето . Бях малко дете и бях свидетел на мъките му едва дишаше ,мъж два метра бял красив ,синеок,смазан от комунистите,никой не смееше да говори за това ,никой не потърси отговорност на партията за това .Методите им са жестоки до безкрай,много, много може да се пише.....
49534 Милко Русев Варна 15.02.2015 1 Георги Марков "Не зная друга политическа религия, която да е въздействувала така силно върху низките човешки инстинкти и страсти и да е поощрявала така всестранно човешките пороци, както прави това комунистическата идеология. Настъпиха времена, когато се искаше човек да изяви себе си единствено чрез правене на зло, което се оправдаваше като диалектическа необходимост на партията. И тъкмо в правенето на това зло, в причиняването на болки и страдания на другите, някои хора у нас разбраха, че могат да изпъкнат в живота на обществото, да се издигнат, може би и да получат място в историята. "
49533 Biser Bojadzhiev PERNIK,BULGARIA16.02.2015 1 s
49532 Тони и Теди София,България,17.02.2015г. 2 Безбожници,демагози,кървопийци,братоубийци,терористи!!! Това са елита на БКП/БСП/! Осъждаме ги за причинените злини на българския народ/ в часност на семейството ми/.Бъдете проклети и на този и на онзи свят !
49530 lureno19 София 1 Отричам комунистическата идеология, защото тя е една илюзия! Комунизмът (отнася се и за всички леви доктрини) е егалитарна, уравнивиловъчна идеология, със силен популистки пласт. Популизмът е такова целенасочено говорене и поведение, което обръща вниманието на хората към външни фактори и причини, убеждавайки ги, че промяната или премахването на тези фактори и причини ще предизвика кардинална промяна, повратна точка към несравнимо по-добро в техният (или поне на наследниците им) живот. Популизмът никога не изисква от тези, върху които трябва да въздейства, вътрешно, волево усилие към личностно самоизграждане и нравствено въздигане, и облагородяване. Комунизмът отрича частната собственост по принцип или ако все пак я търпи, то тая частна собственост е силно ограничена и върху нея са наложени силно рестриктивни правила. Освен това огромен е броят на жертвите ( милиони) на комунизма и всички комунистически и леви режими! Само в България жертвите на комунизма са над 300000 и 1 илион са засегнатите семейства! СМЪРТ ЗА КОМУНИЗМА!!! ДОЛУ БКП! ЛУСТРАЦИЯ ЗА ДС АГЕНТИ И СЪТРУДНИЦИ!!!
49529 marin kostadnow stara zagora 1 комуниститесанайголемите престъпници ЗЕМЯТА между ФАШИЗЪМ ИКОМУНИЗЪМ НЯМАРАЗЛИКА
49528 Brande Варна, България, 27.02.2015 1 Намирам действията, извършени от ККП за нечовешки, сякаш действат демони в човешки тела. За мен това е опит да бъдат ограничени хората да достигнат до истината за живота и вселената. Независимо какво ще напраявт в бъдеще, някои процеси са се случвали и ще продължават да се случват, въпреки демоничните действия на комунистическите партии, защото във Вселената действат определени закони, които не могат да бъдат нарушавани. Всеки, който направи опит да работи против тях, неминуемо ще понесе съответните последици от действията си.
49527 lubopan Sofia Bulgaria 27.02.2015 1 Състоялият се реален комунизъм е еволюция и мутация на нацизма.
49526 Мирослав Овчаров България, гр.Велико Търново 1 I clame this red leprosy - wich cause dead for milions of people all over the wourld! NEVER MORE! Down with the damned komunism, let it go right the hell - in Chine and everywhere!  Проклинам всички червени дяволи и тази човеконенавистническа идеология, която доведе България до пропаста! Почитам хилядите знайни и безименни жертви на червената тирания в страната, Европа и по света! Никога повече да няма класова борба и омраза, при която да убиват "врагове на народа" с чукове и мотики! Да бъде ден ... и човешка свобода!
49525 Ivan nesebar balgaria 3.32015 1 Tova e nai golqmoto neshtastie spoletql SVETA
49524 Лъчезар Зашев Спаска  Зашева Радостина Зашева СОФИЯ 3 Лъчезар Зашев Спаска  Зашева Радостина Зашева  ЗАЯВЛЕНИЕ за осъждане на комунистическата партия и принадлежащите й организации
49521 Димитър Сидеров Стара Загора, България, 06.03.2015 1 Комунистическата партия, както и нейните членове, които съзнателно са извършвали зли дела са зло, което никога повече не трябва да има достъп до каквато и да била форма на управление!
49520 Mike Champaign USA 7 Най гнусната и грозна идеология в историятА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ЦИОНИЗМА,КОМУНИЗМА И МАРКСИЗМА,ТЕ СА ИЗЧАДИЕ НА ЕВРЕЙСКИТЕ МАСОНИ ИЛЮМИНАТИ.Причината за непрестанни войни и избиване на 300 милиона невинни болшинството от които цвета Европа.
49513 Иван Нанков Ловеч 1 Аз и семейството ми сме жертва на комунизма,грабеж е направен на мелница,кръчма,магазин и стотици декари земеделска земя,заедно с трактор,вършачка,парен котел,инвентар и животни.Нищо не ми е върнато въпреки че имам нотариални документи,при подаване на документи за мелницата служители във областна администрация ми скриха документите и се обезщетиха лица който не са наследници.Чел съм документи във който пише че не трябва се обезщетява семейството ми защото има отрицателно отношение към новата власт(комунистическата). Когато бях 15-16 годишен,не съм разбирал това,беше задължително да се става комсомолец,така се ставаше и пионер,всички си написахме молби за комсомолци,когато да ни приемат излезе секретаря на комсомола и ми заяви(станала е грешка не може да бъдеш приет в комсомола.Стана така че ми се отдаде да имам достъп до досието си и там прочетох характеристиката си.Там пишеше така /СЧИТА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯТ СТОЙ ЗА ТИРАНИЯ МРАЗИ НАРОДНАТА ВЛАСТ И ОТКАЗВА ДА СЪТРУДНИЧИ/ако така Ви пише имате ли някакъв шанс да следвате или да си намерите хубава работа. Целият ми живот премина във постоянен тормоз от страна на управляващите,имат база данни и така аз и такива като мен нямат възможност за изява.Ще спомена че аз съм третият осъдил държавата във Страсбург и не съм ходил във съда защото бях доказал оплакванията си по безспорен начин и държавата призна че е нарушила човешките ми права, и понеже няма спор Комитета на Министрите присъди обезщетението ми. Всичко което твърдя мога да докажа и е лесно проверимо.Ще завърша със това че комунистите ми отнеха всичко със крадените пари на такива като мен се образоваха и издържаха, а по късно и сега окрадоха държавата и всички граждани.Нека не забравяме че произхождат от семейства на укриващи се от властите по онова време,естествено за извършени престъпления и сега са по стъпките на предшествениците си.Докато тези хора са във управлението няма да има морал в политиката законност в държавата.За да се оправи България трбяба лустрация.
49512 Стоян Кадиев Стара Загора,България,08.03.2015 г. 1 Осъждам комунизма като най-отвратителната за човек система наложена ни със съветските щикове и българските предатели.Бяхме третирани като хора второ качество и да слугуваме на лентяи и разбойници !                Стоян Кадиев
49511 марсианец България  Пловдив  1 Смърт на комунистите и техните наследници.
49510 АБ БЪЛГАРИЯ, СОФИЯ, 14.3.2015 1 ЩЕ БЪДЕ СМЪРТ
49509 ASSYA ULGARIA,SOFIA,16.03.2015g. 1 OSAJDAM!
49508 Novae1 България, Свищов, 18.03.2015 г. 35 Ние членовете на Дружество НОВАЕ открито заявяваме, че не вярваме на някакви си там комунистическа идеология, за равенство, братство и свобода.На нас ни приложиха фашистки закони още през 1985 г., насилваха студентите да подават молби за напускане на Дружеството, имаше и уволнения. Още през 1986 г. Ние ги обявихме за най-главните виновници за започването на следващата световна война.Това не са човеци, а алчни и мързеливи акули.Според нас Жельо им направи голяма услуга, като не разреши нашия призив за забраната на БКП да се осъществи. БКП е била и си остава организирана престъпност?! 
49473 I.Iliev Bulgaria 1 Po golemia zviar pobedi po malkia. Ot malkia se osvobodihme.Radvaite se, idioti- ostanahte s golemia... 
49472 ЗДРАВКА ЗЛАТЕВА БЪЛГАРИЯ, СОФИЯ, 09.07.2014 ГОДИНА 1 ОСЪЖДАМ ДЕЯНИЯТА НА КОМУНИСТИТЕ, ПОРАДИ ЛИЧНА ПРИЧИНА- БАЩА МИ Е УБИТ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ 1944 ГОДИНА. ДОРИ НЕ ЗНАЯ КЪДЕ Е ГРОБА МУ. А Е БИЛ САМО НА 36 ГОДИНИ. БИЛ Е ИНДУСТРИАЛЕЦ. ДА СЕ ЗАБРАНИ ТАЗИ КОМУНИСТИЧЕСКА ПРЕСТЪПНА ПАРТИЯ НА БАНДИТИ.
49471 Dani Dupnica Bulgaria 11.01.2015 10 Заявявам, че осъждаме комунистическия режим като престъпен
49461 Дора Калфова Таня Калфова България, Чепеларе 2 На комунисти не вярваме изобщо! Осъждаме комунизма като идеология и комунистическите партии като проводници на тази идеология. Осъждам репресиите на ККП срещу Фалун Дафа.
49459 Любчо Андонов Перник, Бг, 29.12.2014 1 гадно времв, гадни хора
49457 Звезделин Геров Гр. София, България, 22.12.2014 г. (понеделник) 1 Заявявам, че осъждам комунистическата партия и принадлежащите й организации. Няма да пиша повече, защото нямам време. Само ще кажа, че съм изключително дълбоко потресен от изнесените факти в предаването "Диагноза с Георги Ифандиев" в броя му от 17.12.2014 г. (сряда) и с гост акад. Янко Янков, един "изключителен човек". И последно - аз съм един ляво настроен човек и даже се определям като социалист. Не съм член на никоя партия и най-вече на БСП. За мен тя е един най-обикновен престъпен военно-терористичен синдикат. Това е.
49456 Л.Петков и Кръстева София, България, 20.12.2014г. 2 БКП /БСП/ трябва да бъдат забранени със закон , пълна ревизия на всички приватизационни сделки от международна комисия под председателството на немски специалисти и прокурори.Въвеждане изучаването нареалните исторически събития по времето на комунистическия режим.Обнародване на броя на жертвите и икономическите загуби на България от комунистическия терор.
49454 Иван Иванов Бургас, България 07.12.2014 1 Заявявам, че в своята идеология и практика като диктаторски управляваща политическа сила, дошла на власт чрез демагогия, насилие и потъпкване на основни човешки права, комунистическата партия е осъществявала властта си по престъпен начин, заради което я осъждам за престъпления срещу човечеството. Като бивш член на БКП, напуснал я след осъзнаването на нейната диктаторска същност, апелирам да не се слагат под общ знаменател редовите членове на комунистическата партия, които не са извършвали престъпления и са се отказали от своите заблуди и идейни увлечения и висшите ръководни кадри на тази партия. Моля да не се налага методът на привилегированато заклеймяване от някои, самообявили се за чисти арийци на демокрацията", което роди пошлостта: "Няма бивш комунист, както няма бивш негър". Не познавам по-скудоумно, пошло и изключително вредно политическо тесногръдие."
49453 иван димов иванов добрич българия 1.11.1014 1 Аз не съм комунист и съм горд че не съм допуснал това да се случи защото в ония години така ни обработваха че да си комунист това звучи гордо и същите тия горди комунисти които плюеха капитализма сега станаха най-големите капиталисти и собственици големи фирми и продължават да управляват страната за това няма дума с която да изразя омразата гневът си към комунизма и комунистите те съсипаха България.
49452 Mladenov Sofia,Bulgariq 2 Всички комунисти под земята по същия начин както са избили елита на България през 1944г.
49450 човек редно селище 1 Заклеймявам комунизма като идеология, отклоняваща човечеството от нормалния и еволюционен ход. Тя е толкова вредна и опасна, жестока и ненормалта, колкото и фашизма. Човечеството трябва да организира и проведе Нюрнбергски съд" за всички престъпления на комунизма срещу човечеството, така че да стане ясно на всички хора от най-ранна възраст нейната антихуманна същност. 
49449 Стефото София 1 Заявявам, че в своята идеология и практика като диктаторски управляваща политическа сила, дошла на власт чрез демагогия, насилие и потъпкване на основни човешки права, комунистическата партия е осъществявала властта си по престъпен начин, заради което я осъждам за престъпления срещу човечеството.
49448 Димитър Георгиев Димитров - Graf Rilski София,  "Манастирски ливади-Изток" бл.30  България 1 Тирани чудо ще направим, ний чуждо робство не търпим в юнашка кръв ше ви удавим и пак ще се освободим !  Идва Светлината, що ще разпръсне навеки мрака и мерзостта, що ни принудиха да живеем слугите на Луцифера - Мордохай, Бланк, Троцки, Тарабата, ще паднат оковите и ярема на болшевизма, безбожието, разврата, педерастията, ционизма, глобализма, демонокрацията и всичката мърсотия и тиня що се изливат върху ни - защото такъв е Промисълът Божий ! И това е така защото само Жизнетворецът раздава Правдата ! АНАТЕМА от ньнье до века - за всички що изповядват или приемат болшевизма и комунизма ! Болшевизмът и креатурите му - извън закона! Всички що сме българи, трябва да тръгнем на бой с болшевиците за свободата на милата ни Майчица БЪЛГАРИЯ ! Господи дай на българите и България - Разум, Просветление, Път, Светлина Свобода ! Това е Пътят по който ще докажем ще сме Народ и част от този Свят ! Съ нами Богъ ! Да живей България !
49447 Xelina софия, България, 14.07.14 1 Не, смятам за редно дезинформацията на масите и насилственното им управление. Не съм особенно запознат в дълбочина с китайския комунизъм, но негативното му влиание върху населението е почти еквивалентно с това на фашизма, като разликата е че комунизма боготвори елементарния човек а не интелекта. Причините са очевидни: интелигентиния човек, по лесно може да развива индивидуалноста си, да изявява мнения и да има желания, а комунизма има за цел да контролира всички и то да упражнява единствен контрол (дори боговете са по нисши за тях за това налагат атеизма). "Първата глътка от чашата на познанието те прави атеист, но на дъното те чака Бог" - това е една много известна и много важна мисъл, която всички трябва да знаем, защото всички сме зависими от природата и неможем да конторолираме всичко. Атеизма на комунистите заслепява хората и ги кара да мислят само за материалното, обезчувства ги.  С няколко думи: Комунизма е насилствен начин на управление, който има за цел да покори волята и да унищожи индивида. От всичко обаче най лошо е факта че лъжат хората и се опитват да ги накарат да мислят по един единственн начин.  С почит към всички които са погинали в битка с комунистите и всички други насилници по света.
49446 Георги Герчев Свищов   България 1 Комуниста е мързелив човек, който отнема насила, или чрез заблуда постигнатото от трудолюбивият човек !
49445 тодор сливен България 1 Съгласен съм за осъждане на комунистическата партия и принадлежащите й организации !!
49444 сем. Добреви Свищов 6 Осъждаме комунизма и всички зверства извършени в негово име!
49438 Svetla Achkova Pleven Bulgariya 1 Osufdam komunizma
49437 РУМЯНА ГОСПОДИНОВА Веска Ганчева София България  26-07-2014 2 ОСЪЖДАМ, КОМУНИЗМА, КОЙТО ИЗМИСЛИХА ЗЛИ И ПРИМИТИВНИ ХОРА, КОИТО НЕ МОГАТ ДА СЕ ДОКОСНАТ С МРЪСНОТО СИ ДИВАШКО СЪЗНАНИЯ ДО НАЙ-ЧИСТАТА И БЛАГОРОДНА ИДЕАЛОИЯ. ДУМАТА ,,КОМУНИЗЪМ,, ЗВУЧИ ФАТАЛНО И С ОМРАЗА, КАКТО И ЦИОНИЗЪМ.НЕ МОЖЕ ЕДНО СЪВЪРШЕНО ОБЩЕСТВО ДА СЕ ПОСТРОИ ОТ ДИВАЦИ И НЕДОРАЗВИТИ ХОРА.
49435 Георги Котев София, България, 23.07.2013г. 1 Името ми е Георги Димитров Котев и аз категорично осъждам комунизма и неговото античовешко учение. Осъждам престъпленията на комунистическата идеология и заявявам публично, че комунизма е най - злата сатанинска система създавана някога на планетата. Категорично и ясно заявявам, че нито един член на моето семейство и род никога и по никакви причини не е било член на престъпната комунистическа банда, нито пък е сътрудничело на ДС и не е участвало в комунистически организации. 
49434 Велислав Алтънов София, България, 28.07.2014 1 Аз, Велислав Алтънов, от София, България осъждам комунизма като човеконенавистническо учение, политика, обществени отношения и резултати, съпътствани с геноцид над народа, станал жертва на присъствието му и с изпадане на съответната държава в тотална духовна, кулутурна, икономическа, политическа и психологическа криза (способни да я доведат до тотално унищожение и изчезване), вследствие на нещастието да бъде завладяна и управлявана от комунисти.
49433 Лати България 1 Отвратителен строй! Дано никога да не се върне!!!
49432 Marinov Varna, BG,   03.08=2014  1  Камунистическата  партия  в България както и  да се прекръства е престъпна органицация унищожила    след 09.09.1945 цвета на нацията и  в следващите години освен физическо убииство направи  много да разруши духовноста на Българина. Сегашните поклонници на запада  са същите комутисти кой  столетницата роди.
49431 Държавна Сигурност София 1  “Присъщият порок на капитализма е неравното разпределяне на благата; присъщата добродетел на комунизма е равното поделяне на нищетата.” - У. Чърчил Комунизма е диагноза дами и господа. Хора пълни със завист, корист, двуличници и комплексари, харесват този режим. Защото без него няма как да изпъкнат, да живеят добре и да са някой в демократичен строй!!!!! Може някой на времето да е бил комсомолец, но да не е имал такива възгледи и да не е правил злини, но всички доносници, генерали и подлоги от бившото ДС цял живот си остават долна измет!!!!!
49430 Божидар Йорданов Радев  с. Чилнов об Русе 7162 пк 1 Смърт на сатанизма - комунизма
49429 Иван Киров Сливен 1 Осъждам комунизма.
49428 стефан сливен българия 26.08.2014 100 смърт за комунисти и социалисти
49328 Къчо Карамасуров БЪЛГАРИЯ 1 ОСЪДЕНИЯТ СЕ ОКАЗАХ...АЗ, ЗАЩО ТО МЕ СЪДЯТ , ЧЕ СЪМ ПОДАЛ ОПЛА КВАНЕ СРЕЩУ ОБИРДЖИИ-ЦИГАНИ,РА БОТЕЩИ С ТАКСИ ! КРИМИНАЛНО-БАНДИТСКИЯТ"ПРЕХОД" СИ ПАЗИ "КАДРИТЕ"...НАЛИ!? ТОВА Е ИСТИНСКАТА СЪЩНОСТ НА КО МУНИЗМА,ЗАЩИТИЛ И МЕРАКЛИИТТЕ ЗА ЛИКВИДИРАНЕТО МИ,КОИТО СЪЩО МЕ ОБРАХА...СЕГА СЪМ БЕЗДОМЕН И НИКОЙ НЕ МУ ПУКА,ЗА МЕН!!! ОСЪЖДАМ ТОЗИ ГНУСЕН КОМУНИЗЪМ, НО КОЙ ЛИ ...ЩЕ ЗАБЕЛЕЖИ, ЩОМ Е АНОНИМНО...!?
49327 a6b5c4 vidin BG 3     Pomnq kato deza tezi koito v posledstvie stanaha komunisti i sega ve4e sa kapitalisti  kakvi umstveni vazmojnosti imaha  i imat zatova smqtam 4e tazi paopla4 trqbva6e da bude zabranena s zakon a te isprateni v sibir da si napravqt TKZS i dano puknat da edin !!!!!!!!!
49324 Тодор Влаев Софиа, България 1 Изклщчвайки комунистите-идеалисти, приели идеята като религия, тези партийци са зверове, долни некадърници и бандити, обединени от споделени долни страсти и подкрепени от простотията, корумпирани същетва, които ще продадат и майка си за един сребърник. 
49323 svoboden duh plovdiv bulgaria 26.09.14. 1 komunizmat izdigna na vlast marzelivite , nekadarnite, tezi ,koito ne pretejavat nikakvi ka4estva,hora-paraziti,ialovi(v smisal ,4e ne mogat da dadat plod). komunizmat e regres. dokato ne se vastanovi spravedlivata ierarhia- na varha da sa ka4estvenite hora i te da opredeliat posokata na razvitie. komunizmat e rak,koito pogubva jiviat organizam.
49322 lubonic София, България 1 Че, бяха мръсни престъпници ония, от това време, е вярно. Но не по малко престъпници са тези които и днес продължават да заблуждават младите, като им изтъъкват само ...колко струваше това и онова едно времи, колко хуубаво беийешии ино времии при бай тошу..." Това е състояние на продължаващо престъпление. Хайде ония Господ само може да ги съди, но тези които продължават с тази зараза и сега,трябва ние да игнорираме  - тотално и завинаги!
49321 Иван иванов Сливен, България, 3.7.2014 1 "И клаха народа как тирчин не бе го клал"
49320 rai13 sifia 1 "Заявявам, че в своята идеология и практика като диктаторски управляваща политическа сила, дошла на власт чрез демагогия, насилие и потъпкване на основни човешки права, комунистическата партия е осъществявала властта си по престъпен начин, заради което я осъждам за престъпления срещу човечеството.
49319 Димитър Слатински Самоков България 2 Димитър Слатински  Иванка Слатинска
49317 Стоян Кадиев Стара Загора, България, 18.06.2014 1   Не познавам по-нечовешка и разбойническа власт от комунизма.Те бяха терористи и лентяи и си останаха такива вече 70 години.Продължават да ни крадат насилват,унижават и прогонват от Родината ни.През цялото си господство и досега ние некомунистите бяхме второ качество за тях.Можем само да им слугуваме но не и да ръководим.Те са родени само да ни ръководят.Първите 45 дни след 9.09.1944 г. са избити около 60 000 човека защото не им харесваха.Това бяха най-начетените българи,елита на нацията.След това ни въдворяваха в концлагери и психоболници.Нашият живот за тях нямаше никаква стойност.Без да се обединим в една организация организирана от почтени хора няма да можем да се оттървем от тях.Надявам се това скоро да се случи.За да ги прогоним завинаги от България.И никога повече да не чуваме за комунизъм.
49316 Юли Енчев Габрово, България, 19.06.2014 г. 1 Осъждам комунистическия режим най-вече заради осакатяване на мисленето и съзнанието на поколения българи и нанасянето на огромни щети в ценностната система на хората!
49315 Krasimir Valev Bulgaria 1 геноцид против човечеството,против свободата му,против господсвото над душата му
49314 Една Жена Перущица, България 1 Откакто се помня, все комунисти ни управляват. Не знам дали ще дочакам да видя истинска промяна у нас. На власт идват все отрепки и национални предатели, интересуващи се единствено от парите. Корупция, липса на морални ценности, чалга, мафия, лицемерие,бандитизъм, тотална мизерия, цигания...Хей, народе, събуди се и измети боклука от парламента!
49313 маргарита, вера, никола, валя, данчето петъв, вероника, стефка, илия, веселина, мария, милка АСЕНОВГРАД, България 20.06.2014г. 13 най-непочтебата,най -компроментираната партия,която е създавала само злини..........през целия си 100 годипен период са тези червени боклуци.... .
49300 Милен Ковачки софия 1 Осъждам.
49299 Елза Дюлгерова София България 29.06.2014 2 Аз и моята майка Райна Дюлгерова, осъждаме комунизма заради всичките му поражения нанесени на хората! Поражения,чийто плодове все още берем и ще завещаеме на следващите поколения. Комунизма е нещо противачовешко!!
49297 Stefka Ivanova Birmingham,UK 1 Komunizmat e nai-ujasnoto , koeto bi moglo da se sluchi na edin narod-strah,mizeria,unujenie i prechupvane na choveshkiq duh,zloba, zavist i ozloblenie sa posledstviqta za tozi prechupen duh.Komunizmat e otgovoren za moralnoto ubiistvo na niakolko pokolenia! Nikoga veche!
49296 Калчо Василев Сливен, България, 10 юни 2014 1 Осъждам комунистическата партия заради нанесените морални поражения на България. Безкрайните кражби, погрешните стратегии, икономически модели и експерименти бледнеят в сравнение с моралния погром на България. Пари се печелят. Но една унищожена нация е много трудно да се прероди. Особено ако те са все още тук и продължават с пъклените си дела !
49295 Дарина Димитрова Добрич,България 1 Осъждам зверствата. 
49294 дядо йоцо варна, българия 1 осъждам  комунизма
49293 Живко Вълков Пловдив България 14.05.2014 1 Усъждам всички действия на комунизма като не демократични и антихуманни!
49292 Арман Саркисян Варна, България, 22/05/2014 1 Нека Бог въздаде справедливост според както е най-добре за тези изгубили се от Любовта Души.  Поклон и Слава пред устоялите изпита на нечовешките мъчения и терор.  Само Любовта може да замести не-любовта ! За това Прошката която им даваме е необходима преди всичко на самите  нас, за да не покълнат огледално семената на омразата в собствените ни сърцата.   
49291 Николай Димов Стара Загора България 26.05.2014 Г. 1 КОМУНИЗМА Е НАЙ ГОЛЯМОТО ЗЛО ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО.
49290 Боян София, България, 28.05.2014 1 Защо трябва да се оттеглям от нещо, което органически мразя? Никога не съм бил комунист! Няма по-страшно нещо от комунизма! Не искам да изпадам в дълги тиради. Само да спомена: ако трябва да избирам между комунизъм и нацизъм, ще прегърна свастиката. Слава Богу, че не се налага!
49289 Пенко Чешмеджиев България, Смолян 30.05.2014 1 Заявявам с цялото си съзнание, че комунистическият режим не само трябва да се осъди, но и забрани на територията на цялата държава. Да се унищожат и всички паметници на тази престъпна идеология.
49288     89 Изразили осъждане на комунизма/преследването на Фалун Гонг от комунистическата партия/проявили подкрепа към Фалун Гонг: Emiliya Kostadinova, Живка Тодорова, Детелина Петрова, Ekaterina Lyutakova, Kunka Zhileva, Verka Atanasova, EmilAlbena Hadzhievi, Platina Zlateva, Albena Stoykova, Polia Petrowa, Мария Пенчева, Христо Спасов Найдов, Anna Hristova, лидия боева, Иван Бозов, Kameliya Georgieva, Plamena Panayotova, Zoq Lazarova, Krasimira Miteva Goycheva, Tedi Tsoneva, Катерина Петрова, Melaniya Marinova, Dobrinka Zhekova, Iliqn Iliev, Denitza Kaczari, Ivilina Nikolova , Любен Дуло, Емо-Милчо Илиев, Iskra Boiadjiewa, Adi Dimitrova, Plamen Grigorov Sr., Arch Angel, Илиян Савов, Velizara Velikova, Margarita Yordanova, Dori Koleva, Borislav Karagyulev, Vili Dilanowa, Юлия Атанасова, Stefka Rusanova, Valeto Nikolova, Lyubov Karaivanova, Margarita Ivanova, Vencislav Kolev, Valentin Stoyanov , Ivaylo Bakarski, Moris Morisov, Nadia May, Nadzhie Huscin, Svetoslav Peshev, Katia Malenkova, Yanko Dimitrov, Красимира Режева, Лиляна Манова, Nickcki Stamatov, Pencho Penchev, Мариянка Атанасова, Валентин Валентинов, Румен Тодоров, Violeta Petrova, Magdalena Topuzova, Angelina Panayotova, Anna Lusararyan, Вера Ангелова, Mariya Veselinova Yordanova, Peytcho Petzanov, Emil Stefanov, Tatqna Angelova, Gargamel Gargamelov, Яболетка радкова, Valentin Stoyanov, Stoya Ivanova, Nikola Ignatov, Emil Victorov, Здравка Златева, Нели Георгиева, Karamfilka-Filka Pavlova, Atanas Matew, Luca Brasi, Dessie Zh, Mariqna Kirova, Emo-tohka Iankovi, Maria Georgieva, Jeliazka Hristova, Ivilina Nikolova, Iskra Mladenova, Lilyana Georgieva, Valentina Aleksandrova, Таня Терзиева,
49199     589 Svetlin Tonchev, Ivailo Ivanov, Platina Zlateva, Vasil Donev, Boriana Ivanova, Galia Karpuzova, Румен Тодоров, Galina Georgieva, Musa Salih Musa, Atanas Yankov, Sonia Veleva, Vesela Milieva-Georgieva, Emiliya Kostadinova, Jeliazka Hristova, Cjc Vlado, Vihra Lukanova, Николай Статков, Борислав Тотев, Йордан Чобанов, Митко Генов, Iskra Andrey Hotnishki, Николай Нанев, Nikolina Atanasova, Teodora Genova, Iliana Pawlow, Daniela Zhivkova, Iliq Iliev, Vienka Ilkova, Rayna Takis, Melaniya Marinova, Lili Kartalova, Mina Vasileva, Peter Kaniks, Антоанета Николова, Plamen Krstev, Ivailo Nedelchev, Йордан Халачев, Jana Kaiser, Ralitsa Ivanova, Georgi Bakardjiev, Dobrin Gougoutchkov, Марина Попова, Valentina Aleksandrova, Detelina Dicheva, Monica Dimitroff, Bogdana Lahtareva, Krasimira Borisova, Милка Динева, Any Georgieva, Valeto Rali, Victor Nikolov, Emil Stefanov, Liubka Petrova, Evgenia Hristova Petrova, Lubomir Vitchev, Deian Vasilev Velev, Todor Nedkov, Veselina Georgieva, Siika Popowa, Irena Velkova, Galia Miteva, Соня Граматикова, Петя Костадинова, ЯНА СТОЙНОВА, Tihomir Ivanov Lazarov, Любен Дуло, Лиляна Манова, Нели Георгиева, Atanaska Yankova, Elena Todorova, Valentina Atanasova, Valia Petrakieva, Гроздана Янтрова, Veselo Veselo, Valentin Stoyanov, Илиана Иванова, Valio Ska, Krasimir Krastev, Ibo Kabda, Юлия Атанасова, Aleksander Jordanov, Света Златева, Mar Kristoffer, Христо Христов, Jeko Ivanov, Milan Milanov, Bojidar Markov, Petya Kastelova, Николай Шиндаров, Arch Angel, Milena Michailova, Vladimir Kamberov, Ekaterina Lyutakova, Nadin Premiere, Vencislav Kolev, Ivanka Simeonova, Христо Петков, Valentin Petsov, Ани Кръстева, Захари Чипев, орлин василев, Demir Demirev, Iliqn Iliev, Diana Dimitrova, Palio Palyo, Pepa Ivanova, Emilia Ignatova, Yvan Svetan, Filip Mihailov, Pepa Chehlarova, Rumqna Petrova, Adi Dimitrova, Ilcho Petrov, Ivaylo Radulov, Radoslav Nachkov, Petko Zoin, Красен Пътеков, Dori Koleva, Ива Стойкова, Anna Miteva, Nikolay Vodenicharov, Dora Pezhgorska, Maria Prodanova, Радослав Стойков, Margarita Ivanova, Корнелия Атанасова, Krasimira Diulgerova, Erik Tsvetanov, Ilka Bratan, Veselin Gaydarov, Malinka Staneva, Жоро Стефанов, Николай Гарчев, Keti Shishinyova, Marsja Ena, Svetlana Petrova, Tanya Georgieva, Lubo Lubo, Георги Стамболийски, Luca Brasi, Nadq Georgieva, Михаил Михайлов, Радослав Иванов, Angelina Panayotova, Albena Tsoneva, Marinka Hrisiova Cherneva, Полина Арнаудова, Polya Marinova, Krasimir Asenov, Sonya Lyubomirova Asenova, мариана стоянова, Mariya Ivanova, Здравка Евлогиева, Doroteia Kochak, Simeon Vatsov, ВИКТОР ДИМИТРОВ, Maya Aleksieva, Madlen Salkovska Dimopoulou, Radka Nikolova, Nayden Raychinov, Maria Dafova, Antoineta Dji, Hristo Gelentsov, Radostina Ilkova, Пламен Петров, Стилян Стоянов, Milen Filipov, Katya Petrova, Moris Morisov, Луди Жаби, Rosen Alexandrov, Stoyan Tane, Valentina Stefanova Petrusheva, Sonia Stefanova, Ayten Parneva, Youlian Radilov, Ivaylo Vachev, Lubimo Minkov, Nickcki Stamatov, Krassimira Kouzmanova, Daniel Jordanov, Jordanca Aleksandrova, Galia Zlatanova, Daniel Karageorgiev, Николай Илчев, Мария Пехливанова, Yanko Dimitrov, Пламен Димитров, Rumqna Aleksandrova, J.j. Gibson, Илиян Савов, Svetla Matheisen, Красимир Тангълов, Mincho Minchev, Panho Iliev, Стефан Гърбузанов, Ivancho Ivanov, Ros Navart Johannesson, Ivo Ivanov Pamukov, Plamena Penkova, Katia Malenkova, Pencho Penchev, Maria Tsenkova, Peytcho Petzanov, Vesselin Minchev, Kameliya Georgieva, Nikolai Nikov, Емил Филипов, Veska Petrova, Valentina Nikolova Rusimova, Виолета Бончева, Иво Атанасов, Ned Kouzmanov, Красимира Режева, Tonka Boeva, Таня Динева, Georgi Koprivski, Lucia Savova, Anna Krasteva, Borislav Karagyulev, Emo-tohka Iankovi, Анна-Мария Минчева, Eleonora Ilieva, Ivanka Demireva, Dobrinka Zhekova, Stefan Stanev, Tania Ivanova, Симона Йовчева, Светла Желева, Boris Samoilov, Atanas Spasov, Ваня Г.Коева, Hristo Ivanov Hristov, Емил П. Георгиев, Мария Иванова, Радостин Манолов, Rositsa Nikolova, Севдалин Георгиев, Кирил Кирилов, Ивайло Чолаков, Georgi Radew, Костадин Желязков, Anton Kirchev, Tsveti Katsarova, Албена Бориславова Младенова, Pepi Markov, Lyudmil Mitev, Mariya Stoichkova, Maria Kazakova, Стефан Стаматов, Mariana Ivanova, Reni Ivanova, Бойко Пръмов, Marina Achlarska, Sara Vladimirova, Stoqna Chomakova, Valeto Nikolova, Mihail Chipev, Martin Paunov, Стела Куртева, Tzveta Ivanova, Маргарита Дикова, ТАТЯНА ДОНКОВА, Борислав Иванов, Anelia Ivanova, Стефан Бъчваров, Mara Ivanova, Красимир Демиров, Purvoleta Nakova, марин тодоров, Ganka Jekova, Рени Байкова, Galin Hristov, Petar Iordanov, Tania Stoicheva, Veselina Grancharova, Prodan Stoyanov, Tsvetana Dakova, Rumyana Atanasova, Karamfilka-Filka Pavlova, Dew Drops, Teodora Nenkova, Зорница Бранкова, Георги Иванов, Flor Radkova, Чичо Доктор, Zlatka Delcheva, Ivo Petrov, Аделина Недкова, Veselina Miteva, Galina Gocheva, Георги Грошков, Katq Ilieva, Reni Ilievska, Temenushka Vakashinska, Valia Gioreva, Diana Nikolova, Стоян Милков, Plamena Panayotova, Ani Tsvetanova, Ivailo Valov, Георги Георгиев, татяна спирова, Александр Царегородцев, Валентина Грозданова, Емилия Евтимова, Ivanka Kalvatcheva, Евлоги Янков, Rumen Lipovanski, Валери Маринов, Emil Victorov, Pavlinka Rumpolova, Живка Алексиева, Пламен Чаков, Katy Atanasova, Стефан Стефанов, Mariya Veselinova Yordanova, Недялко Стефанов, Nadia May, Maria Doneva, Мариянка Атанасова, Emil Stoilov, Mima Yordanova Dobreva, марийка ганева, Vyara Vasileava, Nadzhie Huscin, Dimitar Terziyski, Роберт. И.Краси, Краси Гайдарски, Neli Kaneva, Natasha Gyaurova, Svetlin Kolev, Mihail Hinev, Miroslav Ivanov, Ismail Zulbiye Basaran, Емилия Николова, Elizabeth Hadjinikolova, Kostadin Kostadinov, Rositsa Koseva, Vanq Tsvetkova, Zhivko Stankov, Пламен Маринов, Emil Stefanov , Svetoslav Peshev, Stefan Zhelyazkov Stanev, Ivailo Berkovski, Александър Динев, Ludmila Petrova, Emil Mladenov Hristov, Надя Хаджиева, Диана Генова, Chernorizec Greshni, Donka Karagyaurova, Румяна Вукова, Misho Petrov, Slaveya Dimitrowa, Mariana Todorova, Andrey Enev, Стефчо Дамянов, Еленка Бозаджиева, Slaveyka Gocheva, Nikolai Pilichev, Спас Овнаров, Светослав Иванов, Nikolai Petrov, Valentin Valkov, Ardag Varg, Denitsa Taskova, Angel Dinev, Kamelia Dodova, Ivan Ivo Mitzev Todoroff, Veska Nikolova, Krasimira Miteva Goycheva, Rosenka Atanasova, Elmira Mishineva, Radmila-Kristi Sendi-Dimitrova, Ekaterina Ilieva, Tedi Tsoneva, Yovka Kuneva, Dimitar Topalov, Marian Stoianov, Орхан Мюмюн, Mariola Petrova, Vanya Stoeva, Veselina Mitkova, Sibila Maseva, Мария Богданова, Елена Терзиева, Митко Адамов, Лили Костова, Здравка Златева, Emilia Hristova, Elka Ivanova, Димитър Стоянов, Stanislav Stoychev, Георги Кожухаров, Анастас Костадинов, Margarita Petrova, Violeta Krasteva, Iskra Nikolova, Slavian Rangelov, Stefan Gulabov, Елена Кръстева, Mariana Nikolova, Peter Peev, Lili G. Ignatova, Veselin Stoianov, Sasho Alexandrov, Ivan Toskov Hristozov, Емилия Танкова, Snezana Gilev, Leonat Haxhiaj, Пенка Искрева, Ivan Ivanov, Gaby Dimitrova, Emi Draicheva, Nedyalko Baharov, Nikolai Nikolov, Маргарита Йонова, Светла Вълчева, Mitka Dimitrova, Viktor Stefanov, Nikolai Draganov, Ангел Милев, Зоя Димитрова, Dimcho Nachkov, Виолета Иванова, Iochicheva Toni, Monika Veslinova, Vesselin Ninov, Todor Mihailov, Стефан Велинов, Shener Hasan, Boryana Nedelchev-Herbert, Fiora Kolarova, Михайлина Михайлова, Евгения Стефанова, Lily Deleva, Donny Depp, Maria Goranova, Penka Marinova, Iskra Miceva, Veronika Panova, Lilyana Stoilova, Galina Todorova, Emiliya Ivanova Markova, Iskra Boikova, Nina Grigorova, Slava Simeonova, Taniya Magleva, Vladimir Antonov, Иван Бозов, Sevda Kafedjieva, Iliana Savova, Galina Nakova, Big Size Men Clothes, Product/Service, Maria Pisanova, Muazes Madzar, Адриан Асенов, Вили Николов, Stamen Ushev, Константин Димитров, Snejana Bardareva, Mariana Stoianova, Maria Davidkova, Peter Tcekov, Tonka Hristozova, Yordan Yordanov, Totka Krasteva, Angelina Petkova, Stefka Stefanova, Мария Пиронкова, Stefanka Todorova, Дани Попова, Erol Zeycan Moustafov, Mariqn Ivanov, Darina Uzunova, Бранимир Бонев, Ilia Iliev, Валентин Велинов, Danchi Kovacheva, Plamen Krasteff, Lili Ivanova Glavcheva, Asen Pavlov, Bayse Mert, Mariqna Kirova, Gabriela Georgieva, Димитър Илиев, Rumyana Simova, Nelly Stefanova, Milena Semova, Milena Hristova, Здравка Ангелова, Eli Ilieva, Stefan Eftimov, Dani Popins, Елена Николова, Haskovo, Bulgaria, Тони Минкова, Violeta Milcheva, Radoslav Ovcharov, Stoqn Stoqnov, Вера Ангелова, Hristo Obretenov, Milena Muzzalupo, Стела Маркова, Дана Колева, Snezha Sasheva, Маруся Витанова, Ines Izidora Walishevska, Gynka Hristova, Nikolov Stefan, Роза Тончева, Pete Roxx, Ivilina Nikolova, Zhana Ivanova Vasileva, Даниела Стоименова, Michail Panchev, Florence, Italy, Bourgas, Burgas, Bulgaria, Снежанка Стелиянова, Atanas Kostadinov, Angela Vassinskiy, Valentin Mihailov, Радослав Живков, Jana Antonova, Tsveta Savova, Бойко Господинов, Violeta Tsaneva, Valeria Susheva, Iliya Donev, Lachezar Chanev, Lilqna Nadvorna, Spiramti Toka Braat Braat, Бистра Благоева, Dimmiter Entschev, Круша Крамолинска, Angela Vassinskiy, Ralisa Iordanova, Galin Hristov, Bianca Kamenova, Yuri Vuntsov, Serda Alieva, Kiril Apostolov, Бистра Благоева, Pavlina Drebova, Пенка Недялкова, Kristina Drashkova, Ivan Panayotov, Diana Georgieva, Lachezar Chanev, Славка Динева, Hristo Ivanov, Andrei Perchemliev, Mariana Georgieva, Nesho Delov, Stefan Gulabov, Mariana Georgieva, Valeria Susheva, Dimmiter Entschev, Lilqna Nadvorna, Кера Динева, Kalina Vangelova, Veska Petrova, Emiliana Nikolova, Rositsa Koseva, Христо Христов, Vanq Tsvetkova, Ivaylo Radulov, Zhivko Stankov, Yanko Dimitrov, Emil Stefanov, Bojidar Markov, Костадин Желязков, Yvan Svetan, Юлия Атанасова, Iochicheva Toni, Йорданка Кръстева, Петко Павлов, Надя Дичева, Любен Дуло, Румен Тодоров, Daniel Jordanov, Vladimir Antonov, Margarita Ivanova, Ivailo Berkovski, Valentin Valkov, Iliana Pawlow
48610     1 Katya Petrova Da otvorqt BELENE i da natikat vci4ki, koito uni6togija BG prez poclednite 25 godini.
48609     1 Lidia Manolova Поклон пред жертвите на комунизма!
48608 Andrey Burgas Bulgaria 10/05/2014 1 Заявявам, че искам да осъдя комунизма като най-голямото зло на нашето съвремие, отнело милиони животи и съсипало десетки страни, които не могат да се оправят и до днес. Включително нашата страна.
48607 Боянски София, България, 29.04.2014 1 Много деградираща интернационална мафиотска организация
48606 Боряна Стоянова София, България 1 Осъждам комунизма, заради дядо, комунист и ятак - нарочен за предател от комунистите, когато отнемат сладкарницата му след 09.09.44г и по този начин лишават семейството ни от препитание.Осъден от съда, на скалъпен процес. Хвърлен в затвора и след това в лагера в Белене, отнемайки 4 години от живота му. Заради този народ, на когото комунистическия режим отне вярата, насилствено ни направиха атеисти, страхливци и предатели.Забраниха правото ни на свободно придвижване.
48605 Десислава Ангелова Пазарджик 1 Режим, който е наложен със сила и принуда, не заслужава и един час да прекара на Земята. Безбройните унижения, на които комунистическата власт в България и по света, е подлагала хората, заслужава да им се прости, но да не им позволим да имат власт в ръцете си. Лустрацията е закъсняла, но можем да държим будно съзнанието си и да не допускаме да се случват злини, благодарение на този режим. Който не е изкоренен все още от реалността ни. Проблеми като затъпяването на нацията ни, демографската катастрофа и липсата на инициативност и добра самооценка, са по причина на комунизма. Но колкото сме по-чисти, толкова повече ще неутрализираме злината му.
48604 МАРИН Варна, България  20.04.2014 г. 1 Комунистическата  идеология е анти човешка и се прилагаше с идиотско постоянство.
48603 bogomil sofia BG 22.04.14 1 ima providenie.
48602 Михаил Веселинов Разлог, Бългалия 1 Злото!!!!!! 
48601 Бони България 1 Осъждам комунизма !
48600 веселин пловдив 1 Осъждам , евреите хазари ЦИОНИСТИ които създадоха комунизма и го наложиха с парите си върху нас неподозиращите хора.Вярвам ,че Бог няма да изостави невинните и ще донесе възмездие за децата на сатаната.Вярвам ,че ще дойде ден след страшният съд за тях ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО ДА ЗАЖИВЕЕМ КАТО БРАТЯ - КАКВИТО СМЕ. Изпрати
48599 Иван Христов Илиев Плевен, България; 30 март 2014 1 Комунизъм-Социализмът, или Социализмът/Комунизмът, или както и да се нарича това зло за човечеството е унищожително и за незасегнатите от него. България бе съсипана от БКП, БСП и дъщерните й партии-фирми, българите загубиха достойнството си. Обвинявам комунизма не само в България и не само за семейното и личното погубване. Обвинявам комунизма и за "демонтирането" на социалистическата система от социалист-комунисти. Комунизмът отрече Бог и със символа на Дявола/Злото, тоест червената петолъчка, съсипа много, много държави, за много време. Осъждам комунизма и защото не позволява да бъде осъден. Боже, дай сила на човечеството да разкрие злата същност на комунизма, престъпленията на комунизма и ни помогни да се отървем завинаги от комунизма. Амин.
48598 Vladimir Aleksandrov Neapol Italia 1 apri 2014 1 Nastoiavam da se potursi sudebna otgovornost ot vsichki komunisti i tehnite naslednizi , za koito se dokaje , che sa izvurshili prestuplenia ot vsiakakuv harakter .
48597 Елза Дюлгерова България София 5.04.2014 1 Осъждам комунистическата партия и прилежащите и органи,на които дължим цялата разруха на българския народ в материален и духовен смисъл! Отделянето на Македония от територията на България. За братоубийствената война,поради различните(правилни!)възгледи. Потъпкване на всички възможни човешки права. и милионите разбити човешки мечти и съдби! Осъждам Комунизма като една от най-големите злини за човечеството въобще! 
48596     1 Yvan Svetan А простаците от всех страней мире, се откинаха да се гъзят на Китай, воглаве щатските мърши!?!?! Може и вече да е късно, и дай Боже да не е??!!
48595 Иван Христов Илиев Плевен, България; 30 март 2014 1 Комунизъм-Социализмът, или Социализмът/Комунизмът, или както и да се нарича това зло за човечеството е унищожително и за незасегнатите от него. България бе съсипана от БКП, БСП и дъщерните й партии-фирми, българите загубиха достойнството си. Обвинявам комунизма не само в България и не само за семейното и личното погубване. Обвинявам комунизма и за "демонтирането" на социалистическата система от социалист-комунисти. Комунизмът отрече Бог и със символа на Дявола/Злото, тоест червената петолъчка, съсипа много, много държави, за много време. Осъждам комунизма и защото не позволява да бъде осъден. Боже, дай сила на човечеството да разкрие злата същност на комунизма, престъпленията на комунизма и ни помогни да се отървем завинаги от комунизма. Амин.
48594     1434 Изразили осъждане на комунизма/преследването на Фалун Гонг от комунистическата партия/проявили подкрепа към Фалун Гонг: Цветелина Цветанова, Lili Dokovska, Svetlozar Pavlov, Теньо Пенчев, Margarita Vangelova, Belgin Habil, اڸمڜٱۼب اڵانجڸيڒۑ, Bogi Ivanova, Яница Неделчева, Gyul Sladuranata, Sami Alpani, Ahmet IsmailOv, Емил Цветков, Djaouedo Skayri, Zizou Hamada, Ali Wee, Александър Александров, Sasho Yordanov, Людмила Попкръстева, Kamil Mehmet Gündüz, Йорданка Крумова-Томова, Nadejda Kabakchieva, Siŋglé DØéşŋ't Méặn Ăväilặblé, Günel Solak Tırtıl, Емил Филипов, Evgeni Garkov, Miroslav Todorov, Iordan Nedelchev, Galia Gotty, Farhad Abbas, Tsvetana Dakova, Vivian Veronica Challapa, Walid Lmeryoul, Zizi Rah, Elena Chouchkova, Miroslav Ivanov, Morska Sirena Sirena, Бубаа Борисова, Sayed Rezaul Kabir, حسين الشهابى, Evgenia Kuseva, عبقرى فى زمن طرى, Adil Aadouss, Venka Angelova, Mathilde von Rakovski, Илияна Тодорова, Tinka Ivanova, Feim Aneliev, Valentin Terziev, Masha Dobreva, Млад Меринджей, Nawfel Bob, Dimo Dimov, росица ватева, Mihail Hinev, Vyara Mihaylova, Лили Илиева, Emil Stefanov, Paro Geroff, Nikolai Nikov, Anton Nachev, Nikola Ignatov, Platina Zlateva, Иван Бозов, Stoya Ivanova, Emil Victorov, Здравка Златева, Нели Георгиева, Filka Pavlova, Atanas Matew, Гергана Николова, Raia Malinova, Mustafa Veli, Gospodin Domitrov Dimitrov, Maria Ignatova, Ozcan Apo Po, Петко Павлов, Yordan Borisov, Минчо Андреев, Luba Topkova, Marin Aksiev, Isar Amir Amir, Красимира Христова, Snejana Stoianova, Angel Zgurov, Анна Иванова, Niko Pan, Niki Nest, Zoia Ivanova, Hristo Kolev, Nina Milucheva, Stefka Bogdanova, Remzi Ahmed, Ayse Ahmed, Asen Mestanovff, Roberta Shkarica, Gayane Minassian, Spaska Mircheva, Penka Eneva, Васко Георгиев, Svetlana Atanasova, Maria Popova, Svetlana Angelova, Александър Парлапанов, Yordanka Magardichyan, Tatqna Mankova, Bul Türk, Пламен Дунчев, тотка рангелова, Miglena Stancheva Stancheva, Пенко Птицевъда, Stefan Penev, Стейсии Добррева, Шипка Българска, Bobi Mladenov, Gulbie Ahmedova, Кръстина Радева, Fari Varadinov, Hava Ahmedova Kolaksyska, Dimo Lazarov, Dimitar Stoqnov Enev, Ivanka Iordanova, Kristiqn Grudev, Niki Ivanov, Божана Върбанова, Kiymet Tezcan, Себастиян Димитров, Kalina Serafimova, Elizabet Miroslavova, виктория дочева, Тодорка Янакиева, Velichko Ushilov, Nikolai Georgiev, Valia Borisova, Denica Fajeva, Miroslava Paunova, Pavlina Peneva, Silviq Yordanova, Aleksandur Vasilev, Радиана Иванова, Hristo Gachurov, Velina M. Dragneva, Vania Mihailova, Футболни Фланелки, Vanyo Donkov, Камен Добрев, Marian Tabakov, Mihaela Staneva, Здравка Иванова, Kera Mircheva, Дима Драгнева, Martin Dalgia, Stefka Kolaksazova, Ivan Kamenov, Simeon A Simeon, Neca Restoto, Elizabet Zabunova, Биляна Вълкова, Milena Dimova, Damariz Drizzel, Galq Petkova, Silva Goebel, Vicktoria Nikolova, Tato Cabrera, Марко Игнатович, Serdar Agaoglu, Martin Georgiev, Nadejda Karaivanova, Rusanka Filipova, Diana Hadjieva, Konstantin Stefanov, Елена Георгиева, Veselina Sivrieva, Марияна Лазарова, Neli Trifonova, Rifat Ay, Moni Yordanova, Ladla Gujjar, Петранка Евтимова, Pavel Dimitrov, Пенка Георгиева, Rumen Popov, Krasimir Kurtev, Kiro Trabata, Sonq Kazakova, Borislav Sotirov, Emil Iliev, Г-ца Бонбонката, Ginka Mihaylova, Росиан Дермански, Johnyguitar Son Coll, Osman Mehmed, Gotiniq Beibi, Minko Ivanov, Dian Vasilev, Hristina Hristozova, Ceyhun Asan, Валентина Колева, Marin Stoykov, Krasimira Stoianova, Maria Dafova, Louis Angel, Bobimen Iliev, Mehmet Güneş, Clara Yezmint Rodrïguez Duarte, Georgi Karastoqnov, Tezito Redceb, Милен Николов, Sofiya Shopova, Блек Девил, Binnur Shevkedov, Syed Ali Naqvi, Galin Petrov, Koina Arabadjiiska, Lyubosvet Stoev, Boris Aleksandrov, Stoqna Markova Stoqnova, Oktay Ahmedov, Prince Qasim Gujjar, Vili Dervenska, Ema Stefanova, Rosi Venkova, Stilqna Stefanova, Lubimo Minkov, Ibrahim Gorumov, Рени Игнатова- Нанкова, Margarita Kostadinova, Цветалин Ганчев, Kameliya Mironova, Милена Стоянова, Aris Kouklinos, TC Nüvit Akay, Velichka Georgieva, Djaouedo Bacha, Emitoyy Halilova, Petar Dlagnekov, Tixomir Kamenov, Todor Rainov, Asen Bakrov, Preslav Vasilev, Kyriakos Mayros, Plamen Petrov, Doyka Petkova Dimitrova, Nelity Valentinova, ShuLty BLq Blq, Христо Христов, Silvia Dashkova, Anton Georgiev, Margarita Tzvetkova, Росица Димитрова, Venko Dimitrov, Nataliq Neikova, Ivan Ginov, Керачка Параскова, Deq Vasileva, Margarita Petkova, Vasil Belogushev, Мария Пиронкова, Tatyana Yoncheva, Obicham Sara, Menzure Selimova, Mutri BG, Стефана Кондова, Петя Григорова, Petko Nedelchev, Денка Видева, Damla Mumun, Neli Nikolova, Katq Hristova, Енчо КЪРМАКОВ, Павлина Манова, Наджие Каракаш, Mitko Chelestinov, Daniela Hristova, Cveti Spasova, Ati Pingova, Mariana Vencislav Nestorovy, Tania Babinkova, Emine Aliibrqm Suleymanova, Lora Popova, Блага Жекова, Mima Manova, Надя Илиян Илиеви, Pier Davidof, Николина Николаева, Adriana Tronova, Radoslav Atanasov, Sonia Qnkova, Kostova Katerina, Иван Савов, Георги Майсторов, Тихомир Цанов, Anelia Yos, Павлина Иванова, Teodora Minovska, Валентина Терзиева, Mariq Grozeva, Emil Penchev, Petko Petkov, Bojidarka Todorova, Aishe Idaet, Иван Антонов, Nikolai Trifonov, Nikola Kolev, Marin Jekov, Ekaterina Delinova, Danito Stoqnova, Yordanka Gyokova, Hektor Almeida, Георги Георгиев, Vladi Dodeva, Dimitar Andonov, Светослав Корунов, Николай Николаев, Жулиета Липкова, Daniela Stanceva, Jordan Marinov, Serkan Bahar, Desi Migdalova, Ирина Мирчева, Pavlina Dencheva, Мердин Даил, Ani Markova, Danka Radulova, Banderas Mihailov Mllkov, Cvetanka Kirilova, Anelia Stoitseva, Hristo Georgiev, Rosen Softev, Hunab Ku Brat, Georgi Milushev, Ivo Mihailov, Iliq Cvetkov, Atanas Kovachev, Павлина Чуканова, Veska Dobcheva, Sasi Spasova, Vera Spasova, Петранка Кирилова, Христо Николов, Катя Терзиева, Todor Teodosiev, Tani Stoqnov, Iordanka Ivanova, Kamelia Ivanova, Iliana Georgieva Stefanova, Islyam Kasperdinyo, Maria Kabesh, Hava Aliriza, Ani Angels, Snezhanka Dushkova, Penka Kozeva, Emilia Slavkova, Emil Barzev, Silvia Petkova, Maria Mancheva, Iliana Atanasova, Vanio Kolev, Svetla Todorova, Vanq Boicheva, Син Пролетарски, Rali Emilowa, Vanq Jelqzkova, Martin Ylianov Ivanov, Eli Atanasowa, Емилия Маринова, Кирил Кирилов, Liliya Yashova, Mariana Vassileva, Stoyan Bodurov, Tihomir Cenov, Любен Дуло, Stanimir Stefanov Ivanov, Vanceto Tarikata, Ники Димитров, Иванка Антонова, Лилия Нинова, Iordan Darvodelski, Snejana Kostadinova, Pepa Mattit, Deli Cocuk, Leonardo Conti, Лидия Разсолкова, Надежда rldkfld, Senol Ferad, Galia Yovcheva, Daniela Georgieva, Latinka Nikolova, Nena Angelita, Иванка Христова, Radoslav Peichev, иван костадинов, Daniela Dragomirova, Снежана Методиева, Ani Rangelova, Dobromir Panayotov, Silviq Slavova, Стефан Хубчев, Лилия Тодорова, Мирослава Василева, Sun-fun Stone, Uliq Apostolova, Нео Нула, Beşir Numanoglu, Ceci Totova, Atanaska Georgieva, Aleksandar Nenov, Геновева Кирилова, Andrei Kalinov, Mariyna Angelova, Росица Тасева, Lubomir Lubomirov Qkov, Silviq Zhekova, Mimi Ivanovadraganova, Христо Шкаров, Радка Морова, Alex Kirilov, Габриела Иванова, Мариян Захариев, Ayça Fahridin, Ivan Gongalov, Mariana Neytcheva, Mariq Metodieva Ivanova, Vasilena Qnkova, Мирослав Маринов, G-n Stefanov, Мартин Енчев, Петранка Илиева, Zornica Stefanova, Georgi Mladenov, Владимир Кабрански, Nevena Nevi, Marina Dineva, светослав пенчев, Наталия Василева, Plamen Velev, Гора Лесова, Иван Качаунов, Anita Baikusheva, Durranchy EmurLa, Niko King, Ivelin Nikolaev, Aysun Ismailova, Ivanka Alexandrova, Dimitar Kehayov, Desislava Ivanova, Dani Ivanovich, Kameliq Todorova, Hristiqn Kostadinov Yordanov, Nenko Nenoff, Atanaska Nikova, Божидара Асенова, Ana Filipova, Penka Malinova, Martin 'Marticha' Angelov, Kaloqna Gaberova, Емил Георгиев, Elena Milusheva, Kostadinka Stancheva, Hasan Wee, Kaci Krastev, ВЛАДКО ДИМИТРОВ, Guljan Gotinova, LesSx Marmalad, Milena Grueva, Боянка Неделчева, Sara Michel, Zdravko Tsvetkov, Asly Bekirova, Ivelina Docheva, Vasii Vasileva, Ronity Aleksandrova, Violina Ivanova, Savasbege Banovi, Jenq-Milko Gospodinovi, Neli Stoianova, надежда пенчева, Nikolay Stoyanov, Нона Вълкова, Dancho Yordanov, Ivanka Demireva, Guner Nesrin, Dobrinka Avramova, Стефан Гърбузанов, Георги Сугарински, Stefka Stoyanova, Mirqna Mitkova, Elman Eser, Vesselin Pissarev, Красимир Демиров, Stefka Stoycheva, Мария Георгиева, Татяна Иларионова, Polly Markova, Marin Tinkov, Hristo Kisov, Valentin Donev, Valentina Ilieva, Viara Tihova, Radka Petrova, Svetla Petrova, Krassimira Tasheva, M-Computers Veliko Tarnovo, Tzvetomir Tzonev, Христо Янков Янков, Ангел Ангелов, Илиян Савов, Adi Dimitrova, Krasimira Miteva Goycheva, Maria Tsenkova, Nikolai Draganov, Megi Guvenal, Lidiya Stefanova, Krasi Stoqnov, Albena Jivkova, Живка Пашова-Петрова, Liliya Radichkova-Docheff, Георги Андреев, Lora Panayotova, иван донев, Гинка Тодорова, Iglika Marinova, Дора Бойчева, Eleonora Ilieva, Principessa Pashova, Iordan Angelov, Velina Nazarova, Аз обичам Хасково , Hristo Obretenov, Emiliya Ruseva, Ваня Лятева, Svetla Todorina, Petya Mineva, Elena Boianova Slavova, Todor Dobrev, Desislava Bozukova, Irena Aristotelova, Galina Hristova, Елия Драгнева, Neli Kuzmanova, Zhecho Hristov, Nadejda Damqnova, Plamen Stankulov, Борислав Христов, мария панаиотова, Севда Жукова, Miron Iordanow, Валя Вутева, Мария Евросиева, Петър Панайотов, Lubimka Grozdanova, G-n Chelebiev, Maya Topalova, Maria Mincheva Georgieva, Πασχάλης Παρτάλης, Samiqt Dqvol, Иван Георгиев, Nevena Boneva, Diyan Diyanov, Haketmedin Beni, Panova Maria, Нели Николаева, Росица Йорданова-Стаматковска, Paola Avrionova, Hafize Ibryam, Elena Ilkova, La Balkanika Muwah, Г-ца Безгрешна, Olena Deneva, Andrey Konstantinov, Tedito Nikolova, Хрисимира Христова, Burhan Sali, Николай Костадинов, Емил Първанов, Georgi Petkov, Afrodita Tocili, AleXer Bg, Nikolai Tolev, Petko Ivanov, Г-ца Йорданова, Пламен Ценков, Daniela Taneva, Boqn Iordanov, Sabinka Vasileva, Neslii Nesslito Nesliitoo, Сашка Радева, Мадлена Кузманова, G-n Boshnak, Valentina Kirilova, Александър Софронов, Васил Плачков, маргарита замфирова, Gursel Terzi, Violeta Koleva, Georgi Shenkov, Kosta Uzunov, Mitka Chavdarova, Lubov Nikolova Vasileva, Chavdar Botev, Moni We, Спиро-Спирдон Спирдонов, Tefik Ekshana Sirakov, Galin Iordanov, Kiril Kunchev, Larisa Borisova, Suniity Jones, Г-ца Неприлична, Nurie Gagam, Йорданка Манджукова, Petar Iliev, Beba Kuzeva, Boris Petrov, Asen Marinov, Веска Берова, Ганка Илиева, إعطاء السجائر, Анатолий Добранов, Silviya Petrova, Abdulla Abdulov, Gergana Nikolova, Kiflata Slatkata, Alexander Vasilev, Margarita Lefterova, Zlatin Nikolov, Драгомир Начков, Anelia Grigorova, Ismo Uzunov, Borislav Bogdanov, Ilhan Ismayil, Gursel Usein, Albena Mehandjiyska-Zaharieva, Denis Denis, снежана симеонова, Ani Georgieva, Nikola Valchev, Katya Kostova, Jovana Risteska, Avedis Ovanezov, Vili Sineochkata, Lenko Manahilov, Velichko Angelov, Петя Маркова, Огнян Колев, Ebru Ebru Ty, Sashko Aleksandrov, Violeta Marinova, Antoaneta Shopova, Nelly Lazarowa, Asi Spasova, Agop Sarkisjan, Пламен Николов, Desko Donchev, Нанси Иванова, Stoqan Svalaca Wee, Raiko Maslarski, Stefania Georgieva, Serpent WisdOm, Neli Hristova, Deizzi Petrov, Stiiv Scott, Ивелина Момчилова, Miho Iliev, Rumiana Apostolova, Pepi Kaneva, Fatme Slatkata, Ismail Mustafa, G-d Angel, Stefka Mineva, Daqna Cvetkova, Xristian Georgiev Sabev, DoNi GeorGieva, Veronika Ivanova, G-n Boshev Boshev, Donka Netsova, Mariq Radeva, Deivit Nikolov, Пламен Павлов, Ivelina Balieva, Danail Lazarov, Monika Stefanova, Кристиян Метрашев, Ozkan Redceb, Kostadin Yovkov, Дона Балканска, Iliyan Uzunov, Maksum Mustavof, Nataliq Nedkova, Songul Adem, Ivana Jovanoska, Orlin Atanasov, Angelova Vanq, Galia Voinikova, Nadejda Klinkova, Anife Reyhan, Младенка Димитрова, Ани В., Радослав Петров, Пламен Калинов, Hristo Valkanov, Todor Dimitrov Todorov, Ivan Uzunov, Ivan Petkov, Божидар Тончев, Sasshko Ivanov, Христо Долчинков, Таня Динева, Mahmut Çoban, Elena Stoicheva, Daniela Daniela, Pitbollceto Na Targovishte, Исмет Мехмед, Miglena Minkova, Kiroo Wee, Sasho Abramovich, Стефан Петков, حسان عفش, Geri Dimova, Suzito Weöo, Penka Cvetanova, Silviq Kostadinova, Salih Buncev, Sabiha Şen, Kevchetoo Wee, атанаска колунчева, Пенка Иванова, симона праматарова, Tanq Terziiska, Nikolai Iliev, Bogomil Nikolov, Deivid Radoslavov, Ico Pitbula, Ioana Shumanova, Eli Fileva, Slava Kostadinova, Radostina Mantareva, Мая Йовчева, Jeni Antonova, Stoil Klisarski, Qnaki Qnakiev, Meli Cani, Sineochka We, Radostina Ovacharova, Kostadin Petrov, Usein Mumun, Nelly Kolarova, Гергана Петрова, Vorcho Cholakov, Nevena Lambova Lambova, Gulizar Kasap, Пламен Сираков, Ева Кузманова, Nedqlka Dimitrova, Malkiq Ibo, Dimitar Ivanov, Албена Миронова, Loshoto Momche, ERjo Deinov, Nedko Totev, Radka Hristova, Elenski Ivelin, Искъм Да Ме Чукът, Miro Wee, Zehra Yasar, Toni Dimitrova, Ради Дончев, Магдалина Николова, Krasimir Rusev, Iovka Kostadinova, Елена Станкева, Екатерина Венциславова, Veneta Ilieva, Valmira Osmanogic, Кире Фейс Белята, Seldi Llukovi, Elena Zqpkova, Наташа Войкина, Irranikka Lander, Wito Ratzel Thevodka, Гочо Гочев, Aktive Black Plus, Fernando Christodulópulos Inostrozza, Fachry Rizael, Ozel Eray, Bambito Stefan, Илиана Лазарова, Elías Cruz Sánchez, Stanislav Stankov, Marija Zivkovic, Krasimira Tomova, Sinai Paredes, Ani Gabova, Daniela Ortega, Nedelia Georgieva, Krasimir Iordanov, Eleonora Petrova, Nizamcah Loz'angelezt, Ichi Iliev, Dicky Zulkarnain, Mentor Ostos, Felipek Falcko Gutierrez, Klodian Shote, Ardana Ardana, Mitka Pondeva, Manqchka We, Руска Христова, Лазар Юрдакев, Огнян Асенов, Vanjo Georgiev, Iordan Vassilev, Pangerandcintha Merpati Putich, Юлето Русева, Gergana Staikova, Албена Райкова, Дари Методиева, Branimir Obretenov, Didjei Selekta, Krisi Banov, Петя Дончева, Stefan Pamukov, Ayrie Aliosmanova Ahmedova, Ivelin Stoqnov, Петър Савчев, Krasimira Hristowa, Светослав Борисов, Nelly Dimitrova, Polia Vladimirova, Elena Bachvarova, Iliq Shopolov, Linda Halili, John Art, Maria Petkova, Lilliana Birova, Boris Krumov, Penka Velcheva, Надежда Христова, Gunel Gunal, Вера Ангелова, Krasimir Totev, Dimitar Ivanov Balgar, Plamen Grigorov Sr., Ivan Toskov Hristozov, Toska Georgieva, Krassimira Todorova, Ана Казанджиева-Вълкова, Stefka Ivanova, галина момчева, Надя Георгиева, Hristina Tatarova, Gergana Kinova, Victoria Jermanova, Гинка Христова, Dominique Juppin de Fondaumiere, Yuri Bradata, Mariq Licheva, Tanq Valcheva, Снежана Райчева, Иванка Тронкова, РАЙНА СИНДЖИРЛИЕВА, Dayana Boycheva, Yana Katsarska, Galina Dargova, Nasko Todorov, Milena Hristova, Milen Radev, Катя Костова, Симонета Христова, Valeri Stavrev, Jenia Georgieva, Теодора Владимирова, Tanya Svechnikova, Алексей Джамбазов, Kera Lefakewa, Галина Розовская, Katya Panova-Dinkova, Даяна Лий, Панайот Николов, Елена Мавродиева, Joro Taparov, Благовест Цветанов, Stavri Stavrev, Juliana Ivanova, Emil Velinov, Kamelia Kircheva, Глория Арабаджиева, Жана Бъчварова, красимира йорданова, Atanas Spirov Malamov, Silviqna Panayotova, Tania Nikolova, Валери Димитров, Dimitrina Georgieva, Ceci Grigorova, Diana Dimitrova, Violeta Stoeva, Радостина Иванова, Sony Black, Cvetan Cvetanov, Славимир Генчев, Cvetelina Mitova-Cu, Kalina Varbanova, Елена Йорданова, Erdinch Djelil, Anelia Ferdinandova, Emil R. Petleshkov, Мария Ангелова, Afrodita Kiprida, Stiliana Mincheva, Mariya Suvandzhieva, Lyudmil Ivanov, Mariika Miteva, Нина Пенева, Radost Deneva, Rozalina Haritonova Georgieva, Eliya Kostova, Nuridin Adil, Sashka Draganova Rujcheva, Al Divine, Мариана Антонова, Nikolai Tonev, Elena Ignatova Kostadinova, Lilia Kostova, Pipilota Efraimova, Krasimira Keranova, Miglena Todorova, Пъстренец junior, Aurelio Toshevski, Asen Uzunov, Παναγιωτης γασπαρινατοσ, Марияна Личева, Rachel Issakova Arazi, Юлия Цампарева, Иво Славов, Галин Георгиев, Eleonora Slavova, Neli Kirova, Violeta Kuzmanova, Lili Ivanova, Dimitar Stoilov, Valeri Georgiev, Iliana Danailova, Павел Каналиев, Lidiq Videva, Katerina Gavrilova, Maria Nencheva Kondeva, Minka Simeonova, Marianna Mavrova, Maria Ignatova, Bojidara Asenova, Magdalena Stanudina, Viktor Simeonov, Musa Salih Musa, Асен Дамянов, Нели Семкова, Ludmila Karadjowa, Svetla Gocheva, Kostadin Lazarov, Iordanka Panteleeva, Lena Bexova, Ani Ani Ani, Цветана Димитрова, Peytcho Petzanov, Стефан Димитров, Rositsa Nikolova, Genoveva Viprehtiger, геновева Методиева, Ilka Valcheva, Петър Петров, Недялка Станева, Светлана Христакиева, Nadejda Hadjieva, Розалина Димитрова, Krassimira Kouzmanova, Krasimira Diulgerova, станиела христова, Ivan Ivanchov, Мария Иванова, Silviq Yotova, Yurii Lozev, Dimitar Kanev, Georgi Chernev, Julia Shishmanova, Natalia Georgieva, Rozalia Katanic, Daniela Cenova, Rosica Topuzova, Донка Джендова, Жани Кондова, Dora Pezhgorska, Vesselin Avramov, Симеон Христов, Ivona Deneva, Bsp Kostenec, Иванка Панекова, Жоро Стефанов, Nevena Dimitrova, Zuzi Aleksandrova, JeniaiIvo Kostadinovi, Иван Ангелов, Svetla Vasileva, Pisatel Vashkevich, Rahel Nightingale, PetYo Stefanov KostaÐinov, Prodan Stoyanov, Nadezhda Dragneva, Plamen Sechkariov, Ботьо Айдарски, Milka Dimova, Nasia Babacheva, Деян Михайлов Дацев, Donka Karagyaurova, Radka Marinova, Katerina Highdothowa-Cole, Milena Manolova, Evgenia E. Ivanova, Nikolay Gochev, Ваня Заркова, Емил Димитров, Kiril Stanchev, Danail Gaidardzhiev, Силвия Коларова, Anna Lusararyan, Mirela Iordanova, Nikola Topal, Румен Тодоров, Ния Стерикова, Ivanka Ruseva, Ded Bug, Pavlina Milarova, Mariana Stefanova, Мойсей Папазян, Ana Koleva, Екатерина Тингарова, Krisi Doychinova, Neli Fitkova, Марио Цветков, Zhana Andreeva, Ulyana Stoimenova, Ivaylo Ivanov, Jorro Jorrov, Tsvetan Ivanov, Krasimir Asenov, Крум Фильовски, Georgi Ivanov, Sevda Kafedjieva, Valentin Borisov, Jana Antonova, Simon Zeke, Lilia Dimitrova, Gergana Naneva, Нели Петрова, Stefan Stefanov, Георги Савчев, Borislav Borisov, Reni Mitova, Таня Иванова, Mariana Nenova, Сава Кукалов, Sergo Ludia, Pepa Nikolova, Nihat Ashimov, Hristova Petya, Nikoleta Cholakova, Стойомил Трандев, Пустинна Котка, Evtimka Dimitrova, Иванка Стоименова, Biser Parunev, Greta Stoyanova, Златан Иванов, ева пенчева, Алѣксандъръ Алѣксандровъ, Tatiana Barboeva, Мария Пиришанчина, Emil Krumov, Димитър Димитров, Pavlinka Rumpolova, Nevena Keramari, Nicola Duhov, Vaska Koleva, Светла Танева, Galina Panaytova, Stefan Gulabov, Русалина Стефанова, Venera Georgieva, Samael Hellborn, Наташа Пенкова, цветана гацова, Iskra Nikolova, Miroslava Angelova, Stefan Topalov, Zdravka Georgieva, Stanislava Georgieva, Genka Gospodinova, Milena Davidova, Galina Ivanova, Nazie Muharemova, RaWe-Lina Di, Mihail Kuzmanov Savov, Ibo Kabda, Ванко Иванов, Penka Nikolaeva, Milena Gerdzhikova, Maria Kazakova, Todor Todorov, Anna Iwanowa, Мим Мим, Neda Karova, мирослав Trifonov, Malia Di, Ivaylo YG, Sevastiana Vretenarova, Hasan Özcan, Georgi Serkyov, Ангел Тодоров, Nebaet Adem Yuzbey, Biliana Angelova, Mariya Mitcheva, Magdalena Mitova, Jivka Jekova, Viktoriya Mihaylova, , Красимир Манолов, Stamatova Desislava, Tsvetana Gancheva-Bergaoui, Nevin Ahmed, Irini Ruseva, Иванка Кръстева, Dimitar Topalov, Stefan Atanasov, Atina Kolarova, Nina Karanakova, Milena Michailova, Ivaylo Radulov, Mariana Antonova, Tatyana Krumova, Georgi Georgiev, Олимпия Чалъмова, Yavor Slavcev Kostov, Весела Аврамова, Диана Иванова, Reni Dobreva Kirpicheva, Evgenia Marinova, Dimitriya Andonova, Tania Blagova, Фани Георгиева, Лилия Бойчева, Галина Герова, Семат.Петьо Петрови, Nezcan Rahim, Eli Draganova, Ivan Ivanov, Cvetozar Cekov, Мартин Николов, петя колева, Alexandar Hristov, Milena Ivanova Stoeva Ivanova, Nadia Blagoeva, Shennur Mustafova, Tanya Ganeva, Prikazki Prikazni, Dilyana Kiryakova- Ryan, Galya Mihaylova, Лина Димитрова, Milena Ivanova, Надя Хаджиева, Митю Гайдаря, Ана Кръстева Тютюнджиева, Ianka Vicheva, Антония Пенева, Margarita Ivanova, Sheri Sherito, Silvana Petrova, Stanka Kostadinova, Konichiua Ua, Anna Todorova, Pepa Raicheva, Maria Naidenova, Hristofor Belenski, Tatjana Georgieva, Zhenya Stefanova, Лилия Петрова, Диана Костова, Мей Николова, Health from here and there ( Здраве от тук и там ), Community, Ellie Pavlova, Lyudmil Stoychev, Svetlana Matic, Tsvetanka Poncheva, Deyan Georgiev, Teodora Nenkova, Monika Goulopoulou, Fiora Kolarova, Пламен Георгиев, Krasimira Karagyozova, Eu Logis Para Bellum, Димитър Илиев, Anna Vasileva, Виолета Меретева, Boyanka Hristova, Violet Violet, Соня Граматикова, Asya Ivanova, Nina Pekova, Valia Gioreva, Радослав Иванов, Надежда Ненчева, Mali Rahman, Семейство Богоеви, Tonka Boeva, Nico Terziev, Зоя Георгиева, Temenujka Djambazova, Таня Кирова, Xristina Ivanova, владимир вутов, Atanas Stanimirov Tsenkov, Александър Ацалов, Emine Mehmedova, Мария Апостолова, Plamen Nikolov, Pavlina Dimitrova, Мария Нейкова, Antoaneta Ilieva, Дафо Дафов, Жанет Митева, евгения тотева, Albena Georgieva, Kirila Georgieva, Kameliya Georgieva, Petrova Violeta, Stoian Stoianov, Veska Nikolova, Adriana Avramova, Zoya Uzunova, Лидия Славова, Недю Георгиев, Maria Petroff, Krasimira Todorova, мария златанова, Мариана Добрикова, Велина Сиракова, Vqra Danova, Emil Dinev, Pavlin Georgiev Chernev, Евелина Тодорова, Mahmure Ramadan, Tsvetelina Vasileva, мария сураджиева, Darina Radeva, Rosita Valcheva, Гергина Пейчева, Tanya Georgieva, Иванка Гаврилова, Yordanka Markova, Димитър Константин, Дима Минкова, Evgenia Angelova, Elena Kirova, марийка ганева, Rumyana Kasabova, Elena Borisova, Венета Пенкова, Вера Кънева, Nick Havari Yogeshwar, Bobi Hot, Dimka Dimitrova, Lidia Manolova, Boryana Nedelchev-Herbert, Antoaneta Nedelcheva, Melisa Chakarova, Cenka Tishkova, Ludmila Bocheva, Didi Yordanova, Daniela Gazenova, Ана Янкова, Сашка Върбановска, Николета Николова, Galina Aleksieva, Sonya Petrova, Niki Mimi Niki Mimi, Mariya Peeva, Донка Димитрова, Petko Katerov, Anna Yanatchkova, Таня Димитрова, Ekaterina Lyutakova, Mariqn Georgiev, Janet Katelieva, Dochka Atanasova, Tsvetanka Oreshkova, Mariana Todorova, Juliana Andreeva, Mery Petrova, Silvia Stoyanova, Катя Иванова, Liudmila Petrova, Йорданка Балабанова, Iovana Miteva, Daniela Mincheva Petrova, Letka Ralinska, Tonka Hristozova, Krasimira Kitina, Румяна Вукова, Camelia Petrov Christov, Valentin Mavrodinov, Todorka Simova, Alexandra Ivanova, Jordan Manchev, Petko Zoin, Стоян Милков, Sterio Panaiotov, Georgi Danailov, Светослав Иванов, Nedka Markova, Cvetan Mihailov-Fiore, Maq Radina, Владимир Вълов, Stefka Krymova, Stefan Zhelyazkov Stanev, Borislava Stamenkova, Константин Корадов, Dimitar Gegov, Petar Babarov, Magdalena Ivanova, Mitko Krastev, Николай Станчев, Evgeniya Peeva, Radka Ivanova, Виолета Крайнова, Liubomir Pandov, Райна Кърджева, Emiliya Andreeva, Mariela Peeva, Кичка Владимирова, Rumen Zdravkov, Doroteia Kochak, Darina Uzunova, Таня Налбантова, Diana Manikatova, мариана георгиева, Dilyana Bineva, Albena Borissova, Христо Живков, Izabel Pavlova, Borjana Tomova, Svetoslav Lazarov, Liliq Paraluzova, Дияна Петрова, Rumen Penchev, Magdalena Shalamanova, Rada Dimitrova, Kalina Koleva, Ганчо Георгиев, Kalina Vaneva, Marsja Ena, Donna Miteva, Пламен Димитров, Lyudmila Todorova, Milena Tsonkova, Jordanca Aleksandrova, Andonova Shina, Galin Hristov, Славка Дечева, Michail Panchev, Katiana Gentchev, Любка Вълкова, Valentina Dimitrova, Ivan Tacheff-Real, Величка Недева, Маргарита Дикова, Хема Чангова, Tihomir Batolski, Peter Grigorov, Ники Иванова, Георги Трифонов, Иван Дичев, Ivailo Valov, Radmila Docheva, Елена Кръстева, Peter Chen, Iliyan Iliev, Houris DarkkSide Illusions, Георги Петров, Екатерина Владкова, Светла Желева, Пламен Петров, Malinka Staneva, Jenq Ivanova, Diana Peeva, Yoshka Markova, Atanas Sivriev, Yordan Yordanov, Antoineta Dji, Luis Mercader Jimenez, Iliqn Iliev, Владислав Николов, Polq Izvorska, Dan Lorei, Apostol Apostolov, Dimka Armova, Detelina Dicheva, Йордан Гергов, Greta Gateva, Iliana Pawlow, Iskra Boiadjiewa, Momchil Asenov, Vencislav Kolev, Емо-Милчо Илиев, Milan Milanov, Melaniya Marinova, Stefka Marinova, Aleksandar Kastelov, Petar Ivanov Anev, Katerina Popova, мариана стоянова, Iskra Makedonska, Иван Ламбрев, Mimi Hara, Araksi Pophristova, Yuliya Duncheva, Илиана Иванова, Valentina Aleksandrova, Tania Stoicheva, Света Златева, Валентина Котева, Vili Milosheva, Maria Pisanova, Олга Гоцева-Лаптева, Venika Naida, Radka Nikolova, Зинаида Тодорова, Stamatina Nikova
47160 Marina Seizova Thun, Suisse 24.03.2014 1 за осъждане на комунистическата партия и принадлежащите й организации.Всички, който я подкрепят с действията си, мълчанието или неханието си
47159 Георги Гребенаров Бургас, България, 26.03.2014 2 Аз и моята майка,Тодора Гребенарова,категорично искаме осъждането на най-престъпната партия-комунистическата /социаистическата/и пълната и забрана в обществото!
47157 nIKOLOVSKA sLAVICA dELCEVO, makedonija  4 zastoto sam zrtva as i celata moja familija na komunizma koj oste trae kade nas.
47153 Dimitrovska Lidija Delcevo, Makedonija 27 o3.2o14 4 zastoto go mrza
47149 Стояан Ташев Ст. Люис САЩ, Март/28/2013 1 Осъждам Комунизма, комунистическата партия и принадлежащите и организации.
47148 Антоанета Шишманова - Тони Теодор Шишманов - Тео София, България, 22 март, 2014 2 Поклон пред всички жертви на комунистическия режим. Ние двамата категорично и недвусмислено осъждаме всички престъпления срещу хората, всички мъки и унижения и съсипани човешки живота причинени от режима на БКП и СССР. Крайно време е за тотална оценка на престъпленията на всички тоталитарни комунистически режими!!!!!!!!   
47146     70 Изразили осъждане на комунизма/преследването на Фалун Гонг от комунистическата партия/проявили подкрепа към Фалун Гонг: Цветелина Цветанова, Lili Dokovska, Svetlozar Pavlov, Теньо Пенчев, Margarita Vangelova, Belgin Habil, اڸمڜٱۼب اڵانجڸيڒۑ, Bogi Ivanova, Яница Неделчева, Gyul Sladuranata, Sami Alpani, Ahmet IsmailOv, Емил Цветков, Djaouedo Skayri, Zizou Hamada, Ali Wee, Александър Александров, Sasho Yordanov, Людмила Попкръстева, Kamil Mehmet Gündüz, Йорданка Крумова-Томова, Nadejda Kabakchieva, Siŋglé DØéşŋ't Méặn Ăväilặblé, Günel Solak Tırtıl, Емил Филипов, Evgeni Garkov, Miroslav Todorov, Iordan Nedelchev, Galia Gotty, Farhad Abbas, Tsvetana Dakova, Vivian Veronica Challapa, Walid Lmeryoul, Zizi Rah, Elena Chouchkova, Miroslav Ivanov, Morska Sirena Sirena, Бубаа Борисова, Sayed Rezaul Kabir, حسين الشهابى, Evgenia Kuseva, عبقرى فى زمن طرى, Adil Aadouss, Venka Angelova, Mathilde von Rakovski, Илияна Тодорова, Tinka Ivanova, Feim Aneliev, Valentin Terziev, Masha Dobreva, Млад Меринджей, Nawfel Bob, Dimo Dimov, росица ватева, Mihail Hinev, Vyara Mihaylova, Лили Илиева, Emil Stefanov, Paro Geroff, Nikolai Nikov, Anton Nachev, Nikola Ignatov, Platina Zlateva, Иван Бозов, Stoya Ivanova, Emil Victorov, Здравка Златева, Нели Георгиева, Filka Pavlova, Atanas Matew,
47076 Miroslav Varna, BG 22.02.2014 1 Pagubna rolq v istoriqta na 4ove4estvoto.
47075 Венко Венков Перник, България, 2014-02-17 1  Република България трябва да стори това, което направиха много от вътрешните и външните съветски страни: разтуряне на предишната монопартия.    /Призоваване в казарма на крайно астеничен и безлибиден мъж е крещящ пример за нейния кавичков хуманизъм./   Прудонизмът за мене е добро учение, обаче не се родее с мелсизма.   /М-Е-Л-С-изъм   а н е т   р г н а   к е и л   с л н и     с   н /                         
47074 сплотено семейство Сливен, България, 18,02,2014 7 Осъждаме комунизма. 
47067 Сем.Генчеви Лондон 4 Ние сме щастливци,защото сме родени далеч след събитията,описани тук.Трудно си представяме тези ужаси...Нечовешко е!Никога вече комунизъм,в каквато и опаковка да ни се предлага! 
47063 Мирослав Найденов София. България. 19.02.14 1 Всяка обосновка тук е излишна. Съд! 
47062     19 Veneta Kirilova, Platina Zlateva, Ned Kouzmanov, Георги Петров, Veneta Mayer, Yanko Dimitrov, Mariya Veselinova Yordanova, Наташа Войкина, Lubimo Minkov, Rosen Alexandrov, Emiliya Kostadinova, Panho Iliev, Теодора Христова, Bore Jordan, Ned Kouzmanov, Нели Георгиева, Artpbk Artpbk, Dan Lorei, Лидия Разсолкова,
47043     1 Любен Петков КОМУНИЗМА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОСЪДЕН КАКТО БЕШЕ ОСЪДЕНА ФАШИСТКАТА ИДЕОЛОГИЯ! ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ИЗВЪРШЕНИ ОТ НАШИТЕ КОМУНИСТИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ НАКАЗВАНИ БЕЗ ДАВНОСТЕН СРОК! ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ КОИТО ВМЕСТО ДА СЕ ПОКАЯТ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ИЗВЪРШЕНИ ОТ ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ И ДА ПОИСКАТ ПРОШКА ОТ НАЦИЯТА ДНЕС НАЙ НАГЛО СА ЗАЕЛИ ВСИЧКИ ПОСТОВЕ В ДЪРЖАВНАТА И ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ, СЪД, ПРОКУРАТУРА, МВР, МИТНИЦИ, КОНТРОЛИРАТ ВСИЧКИ МЕДИИ И ВСЕКИ ДЕН НИ ОБЕСНЯВАТ, ЧЕ ОТ ТЯХ ПО КАДЪРНИ НЯМА! ЧЕРВЕНИТЕ КОПЕЛЕНЦА СТАНАХА БИЗНЕСМЕНИ С КРАДЕНИТЕ ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА И НАЦИЯТА! БЪЛГАРИТЕ ВМЕСТО ДА БЯГАТ ОТ БЪЛГАРИЯ КОЯТО Е ОКУПИРАНА ОТ ТАЯ ЧЕРВЕНА СГАН ДА ВЗЕМАТ ПРИМЕР ОТ УКРАЙНА И ДА ИЗВОЮВАТ СВОЯТА НЕЗАВИСИМОСТ! АКО НЕ ГО НАПРАВЯТ В НАЙ БЛИЗКО БЪДЕЩЕ ЗАВИНАГИ ЩЕ ОСТАНАТ РОБИ НА ШИБАНИТЕ ЧЕРВЕНИ БАНДИТИ! КОМУНИСТИТЕ ТРАБВА ДА ИМАТ САМО ЕДНО ПРЯВО-ПРАВОТО НА БЕЗПЛАТЕН ГРОБ КОЙТО ДА ЗАПЪЛНЯТ СКОРОПОСТИЖНО!
47042     1 Vasilka Nakova Изродите съдали лагерите и техните наследници днес разсипват БЪЛГАРИЯ!
47041     1 Тенчо Иванов Аз предлагам да се изучава в училище,колко от сегашните демократи и антикомунисти са били преди това,членове на БКП,ДКМС,преподаватели по Марксизъм-Ленинизъм,Научен Комунизъм.Доста часове ще трябва да се отделят.....
47040     1 Iavor Davidov Мръсни комунисти....
47039     1872 Изразили осъждане на комунизма: Daniel Vasilev, Мара Торосова, Пламен Петров, Petko Tsigularov, Desislava Valerieva, Nico Dimitrov Kirchev, Жоро Стефанов, Мечо Кух, Leon Lowder, Billiana Raikova, Боряна Писарова, Levon Levonyan, Elena Todorova, Kalinka Petkova, Roum Chris, Elisabethagnes Popov, Polina Rusinova, Galina Kurshumova, Ivo Georgiev, Damian Mandaliev, Венелин Вачков, Peter Valchovski, Ognyan Rachev, Evgeni Garkov, Teodora Petranova, Cvetan Dunchev, Angel Pilev, Ваня Георгиева, Илиян Маринов, Lyubomir Hristov, Palio Palyo, Slava Simeonova, Moni Andreewska, Васил Илиев, Здравко Димитров, Dimitar Topalov, Dora Dabash, Вяра Николова, istory Museum, Марчо Милчев, Svetlana Georgieva, Zdravka Petrova, Dimitar Minchev, Zoya Marincheva, красимир петров, Rositsa Rangelova, Blaga Iankoulova, Adelina Arguirova, Svetozar Dimitrov, Svetlyo Yovchev, Sevdalin Kolarov, Kamelia Antova, Peter Vassilev, History Museum, Ace Serafimovski, Banko Nenov, Bogomil Vangelov, Ivelin Petkov, Toma Popov, Turgay Soner, Георги Георгиев, Мери Русева, Георги Петров, Пресиян Костадинов, Lusa Angelova, Albena Trandeva, Krasimira Atanasova, Светослав Иванов, Николай Николовъ, Reneta Trifonova, Таня Заркова, Стефан Цонев, Милен Желев, Evgeni Paunov, Nickcki Stamatov, Andrey Kovatchev, Веромика Цонева, Otez Pavel, Maria Guineva, Julia Chobanova, EmilAlbena Hadzhievi, Спас Спасов, Darina Milosheva, Катя Стоянова, Бойка Костадинова, Bene Alisa, Cvetelina Pancheva, Lyubomir Tonev, Росица Йорданова-Стаматковска, Yvan Svetan, Eleonora Vidova, Юмер Коджаюмер, Georgi- Momchil Popov, Svetlana Avramova, Toma Tomov, Радостина-Смарагда Георгиева, Димитър Иванов, Evgeni Genchev, Boris Angelov, Мартина Кръстева, Mariana Tsoneva, Lyuba Ilieva, Emil Simeonov, Venko Georgiev, росен ангелов, Lyudmil Stoychev, Георги Стоянов, Seher Hasan, Diana Stoineva, христо стефановски, Мохамед Реджеб, Kamen Koev, Катерина Петрова, Петър Къдънков, Ivan Vachev, Mariana Tomova, Maria Kerezova, Bastet Bastet, Rayna Ivanova-Derin, Иван Иванов, Радослав Живков, Hristina Atanasova, Toncheva Ely, Veronika Blagoeva, Evdokia Ilieva, Gergana Gerova, Mariya Nedeva, Добревѣ Тихомир, Petar Danchev, Borislav Ivanov, Драгомир Петков, Todor Yabalkarov, Teodor Domozetski, Andrey Enev, Vasil Damyanov, Stanislava Slavcheva, Флорина Барбукова, Vladimir Radenkov, Николай Статков, Atanas Papazov, Darina de Liefde, Lili Gouneva, Violeta Trifonova, Angelova Lubov, Орхан Мюмюн, Kaмен Стойчев, Емил Георгиев, Сашостонса Сашостонса, Stoyan Dermendjiev, Мима Паунова, Борислав Кирилов, Tsveta Kotzeva, Plamen Georgiev, Димитрина Стефкова, Керачка Михаел, Lilia Belcheva, Rosen Pashov, Нели Георгиева, Galya Pindikova, матьо бояджиев, Julia Nikolova, Снежана Величкова, Martin Ivanov, George Mihov, Sali Ferad, Elitsa Ivanova, Velina Angelova, Lubomila Popova, Borislav Alexiev, Николай Томчев, Стефан Стоянов, Петя Петрова, Димитър Шикалановић, Ivan Georgiev, Huseyin Hacibekir, Воинът Боец, Monika Veslinova, Виолета Цоловска, Bai Tocho, Akсения Механджийска, Pawel Iwanow, Hellion Satanicus, Lubo Lubo, Nikolay Uzunov, Mickey Blue Eye, Rex Facebukowski, Благовест Цветанов, Semeistvo Stavrevi, Панайот Денев, Katya Gramatikova, димитър трифонов, İsmail Zülbiye Başaran, Jorro Jorrov, Dimitar Donev, Krasimir Barov, Marto Levskifan, Фатме Ардалиева, Читалище"Напредък"гр.Пирдоп, Non-Profit Organisation, Violeta Tasheva, Momchil Kanazirev, Dimitar Nikodimov, Красимир Христов, Стоил Стоилов, Vesela Simeonova, Kristina Nejman, Jenia Georgieva, Bistra Boneva, Иван Дичев, Antoaneta Spirova, Новживот Керезов, Katia Lutzkanova, Mariana Mutavchieva, Красимир Халов, Vanya Mihova, Ivan Hlebarov, Anna Sarafova, Vladimir Donev, Petia Taleva, Ralitza Kovacheva, Петранка Евтимова, Mihail Koprivchin, Ekaterina Tzankova, Jivko Xristov, Александър Кирилов, Милена Петрова, Anatolii Parvanov, Teodora Sokolova, Snejanka Delimarkova, Цветко Найденов, Lili Nedelcheva, Yusef Dakak, георги веснаков, владимиР Михайлов, Boris Samoilov, Ceci Totova, Lyudmil Ivanov, Alexandra Bodzhova, Елена Стоянова, Sherif Syuleymanov, Bayse Mert, Mladen Atanasov, TC Karacihan, Ibaazer Hasan Saroolu, Yılmaz Isik, Irfan Beyti Abtula Hadjikadioglu, Diana Shepard, Васил Милев, Velichka Tsvetkova, Iliyana Stoyanova, Mitka Dimitrova, Elena Yordanova, Veselina Sivrieva, Korman Ismailov, Александър Босилков, Evgeni Shkodrev, Sveti Milen Khan, Radoslav Stoyanov, Ata Kuncheva, Стефан Иванов, Evelina Bojkova-Honig, Mihaela Araktchieva, Борислав Бояджиев, Emil Alchev, Albena Petkowa, Krassimira Kouzmanova, Νικαο Λαοσ, Violeta Bojkova, Виолета Радева, Петър Ангелов-Дарев, Митко Иванов, Georgi Kotev, Andrey Gatsov, Hrabar Alexiev, Mako Petrov, Mina Chorbova, Erol Ahmed, Plamen Iamaliev, Sonya Shateva, Дани Данов, Sofia Markarian, Maya Miteva, Ваня Таушанова, Magdalina Guenova, Mihail Ivanov Vasilev, Elena Markova, Rosen Ivanov, Иво Бораджиев, Petar Peev, Alexander Naydenov, Beynur Galibov, Vera Ivanova, Hristina Stefanova, Люба Григорова, Elena Iuroukova, Zdravko Brezov Phoniks, Hristina Rumenova Georgieva, Mehmet Hatipoğlu, Stefan Milev, Kristina Shukova, Краси Гайдарски, Marta Georgieva, Violeta Voeva, Бай Ганьо Петров, Policarpo C. Aravena, Martin 'Marticha' Angelov, Любомир Видов, Roumen Petrov, Zlatka Jordanova, Vasko Popvassilev, Mari Vrej, Vesselin Handjiev, Demokrato Kristian, Jacqueline Toleva, Борис Темков Институт, Community, Георги Борисов, Албена Георгиева, Антоанета Георгиева, Цеци Лилков, Dima Stoyanova, Lilia Angelova, Maria Atanasova, Moderna Vratza, Krasimir Lalov, Kotana Yo, Krasimir Delchev, Georgi Burin, Stela Kiryakova, Dempher Dempherov, Natasha Mileva, Nikolay Radanov, Temenuzhka Katsarska, Mimi Hara, Petranka Gourinova, Lyudmil Tsvetanov, Владислав Николов, Helia Bozhilova, Boris Prodanov, Ivo Stanev, Peter Stoilov, Lube Lubezen, Ана-Мария Кръстева-Лачанска, Иван Гаджев, Sebastian Czartoryski-Chatov, Valentina Marinova, Петя Димитрова, Десислава Делибалтова-Арнаудова, Александър Терзийски, Simeona Dzhubrova, Eli Popova, Maria Kolipatkova, Огнян Николов, Hristo Sivov, Тодор Пеев, Tsvetan Todorov, Methody Methodieff, Rumen Markov, Konstantin Achkov, Ventzislav Gueorgiev Karavaltchev, Luba Stoqnova, Zhivko Slavov, Jay Tkachuk, Variatio Delectat, Georgi Mitrev, Ross Dob, Яна Топалова, Nadia Pechova, Elena Hristova, Gergana Stefanova, Antonia Docheva, Philip P. Stanil, Jivka Sotirova, Трендафил Трендафилов, Aleksandra Mihaylova, Graf Rilski, Спиридон Ко, Rumqna Qnkova, Beta Betab, Hristo Eddie Koysi, сашо игнатовски, Зюмбюлка Братанова, Jordan Gantchovski, Pavlina Nikolova, Георги Михов, Ana Stoykova, Димитрия Атанасова, Пламен Георгиев, Зоица Чобанова, Никола Нанчев, Lora Krastarska, Lora Bakardzhieva-Shtirkova, Росен Гълъбов, Марин Гергов, Mircheva Anka, Блага Пандова, Stefan Kirov, Petkova Tonya, Vladimir Germanov, Borislav Stoyanov, Joana Shutelova, Коко Тахов, Yani Yanev, Stefan Stanchev, Al Bond, Кристина Белева, Tsvetelina Yordanova, DaRa Jeche, Petia Milcheva, Diyana Hristova, Илиян Георгиев, Evgenia Dim, Валентина Бонева, Stamen Stoyanov, Ivo Hadgiev, Georgi Dimov Trifonov, Anka Argirova-Toshkova, Georgi Bozhanov, Evgeniy Kartalov, Boryana Nedelchev-Herbert, Stanimir Georgiev-stilio, Албена Тодорова, Elka Zlateva, Zdravka Hristova, Yavor Petkov, Katya Primova, Йордан Тодоров, Цветелина Величкова, Cvetana Venkova, Luba Vinarova, Polina Stoyanova, Boris Loukanov, Rumen Zdravkov, Стоян Борисов, Теодора Динкова, Мартин Иванов, Stefan Pantchev, E-katerina Pop, Violeta Baeva, Yanitata Andjarska, валентин таушанов, Osman Gunay, Biser Parov, Liliya Yashova, Rachel Issakova Arazi, Verginia Veltcheva, Sia Kartaleva, Shamil Kobalt Bolokudo, Марин Тодоров, Borjana Tomova, Iordan Nedev, Mihail Georgiev, Kamen Nedyalkov, Ventsislav Rusev, Antonina Boneva, Daniela Wasileva, Jana Ivanova, Dessi Hristova Kurzydlowski, Greti Ionova, Toshka Hadjianastasiou, Georgi Ivanov, Sonia Hristova, Stoyan Grigorov, Мирена Митова, Gita Minkova, Yordanka Bogdeva, Димитър Борисов, Karolina Cara, Simeon Yordanov, Vaska Zaharieva Veliova, Stefka Kafedjieva, Mariana Gugleva, Nikolay Nikolov, Rumi Sto, Огнян Ханджиев, Romy Doneva, Donka Grigorova Efremova, Христо Христов, Маринела Ашикова, Robert Kumbiliev, Цвета Трифонова, Rumyana Byandova, Zozo Übermensch, Jivka Karanecheva, Silviya ILieva, Чавдар Караджов, Paulina Radeva, Димитър Дедов, Yavor Magnus Nikolov, Blagovesta Davidova, Русанова С., Йосиф Деянов, Eframi Abdul, Miroslav Tsankov, Michail Kalchev, Dimi Sh, Lyudmila Todorova, Georgi Koev, Тони Заркова, Sonya Angelova, Teofana Kraynina, Atanas Dragolov, Radoslav Radkov, Бат Чефо, Снежана Илиева, Boyko Hadjiyski, Lachezar Nachev, Владимир Кабрански, Стефан Георгиев, Kamelia Kalistratova, Martina Piskuliyska, Tihomir Guentchev, Стоян Стоянов, Petya Basheva, Marin Draganov, Любомир Гълъбов, Mima Yordanova Dobreva, Iglika Vaardal, Мария Вугринчева, Mariana Kamberova, Dona Pirqnkova, Alexandre Caradja, Antonio Stoyanov, Petar Georgiev, Симеон Ганев, Zapryan Garnev, Raina Beltcheva, Мари-Ан Василева, Georgi Simeonov, Magdalena Koleva, Bogdan Stefanov, Daniel Gotsev, Грета Венелинова, Мишо Иванов, Stanislav Kalchev, Plamen Nikolov, Vladimir Ivanov, Lyubka Denkova, Iliyana Gyurova, Nikolay Hristoskov, Andrew Borovsky, Anton Tsenev, Isak Isakov, Diana M Dian, Станислав Павлов, Alexandra Giuzeleva, Daniel Ivanov, Lilia Ilieva, Valeriya Gospodinova, Blagomir Minov, Viktoria Nikolova, Alexander Ivanov, Aleksandar Nedyalkov, Pavel Apostolov, Veselina Popova, Emilia Stiga Vakleva, Tania Yordanova, Vesselin Somlev, Пейо Колев, Krasimir Bimbashiev, Erdinç Halim İmamoğlu, RA DO, Adriana Angelova, Таня Димитрова, Maya Tzonkova, Lachezar Petrov, Камен Добрев, Geo Dimitrov, George Shabanov, Йордан Николов, Anton Mihailov, Emilia Voleva, Margarita Guteva, Todorka Stoyanova, Yuliya Uzunova, Mihail Todorov, Krasimir Abdelhalig, Maria Kuzmanova, Mesut Ali, Daniela Georgieva, Diavena Kalcheva, Tzvetelina Lina Belinska, Vesela Nikolova, La Vy, Raiko Iordanov Georgiev, Hristo Manoyan, Luboslava Ivanova, Elha Deneva, Ivo Blagoev, нели ангелова, Kamelia Dimitrova, Валя Христова, Georgi Malamov, Ivan Ivanov, Martin Kyuranov, Anton Tonchev, Виолета Петрова, Наталия Ангелова, Светлин Николов, Kameliya Georgieva, Веселин Грудев, Павлина Иванова, Didi Yavacheva, Nadia Blagoeva, Sonya Merkova, Petko Mintchev, Ralitsa Anganaki, Lili Vasileva, Константин Димитров, Dobromir Hristov, Stanislav Toshkov, Eвгения Димитрова, Liliya Nikolova Turmanova, Калин Кирков, Atanas Atanasov Bombov, Elena Rodimova, Michaela Geneva, Philip Milev, Maria Cekova, Гергана Станева, Svilen Nachev, Таня Соломонова, Mariq Mihailova, Christina Oberländer, Orchestranta Svirkov, Halil Ibryamov, Daniel Dimitrov, Ivanova Nikol, Georgi Pavlov, Маргарита Михайлова, ВЛАДКО ДИМИТРОВ, Anna Yanatchkova, Милена Стефанова, Надя Георгиева, Rossitza Krasteva, Йордан Балев, Slav Penev, ALi Hatip, Мария Христова, Венцислав Димитров, Petar Todorov Hadzhipetrov, Nina Marinova, Благой Спасов, Milena Hristova, Filip Slavchev, Tsany Tsanev, Cossyo Zen, Violeta Karadzhova, Доброслав Кюркчиев, Raina Alexandrova, Zeta Zetb, Hristo Lukov, Latchezar Adamov, Tihomir Batolski, Teddy Gadjev, Лиляна Манова, Tsveta Taseva, Hristo Valkanov, Хема Чангова, Lubimo Minkov, Георги Димитров, Ina Raicheva, Martin Krastev, Fanna Kolarova, Ivet St, Alexander Kashumov, Chris Dim Bah, Ivelina Georgieva, Radomira Lozeva, Stefan Yordanov, Plamen Panayotov, Tatyana Trendafilova, Василъ Чакъровъ, Силвия Иванова, Silvia Veleva, Vera Stamova, таня еленска, Ружа Братанова, Ивелин Гавраилов, Victoria Sonten, Milena Mihaylova, Petar Stapov, Valeri Kostov, Robert Levy, Lidiya Nikolova, Iliyana Dobreva, Lyuben Ignatov, Zhivko Zhelev, Julia Taleva, Anna Todorova, Стефан Галев, Кристиана Ташкова, Mirosláv Tódorov, Цветанка Христова, Jhino Malohney, Владимир Въжаров, Emil Milchev, Krasimira Ivanova, Андрея Щерев, Мая Бабанска, Красимир КГ, Remzi Yuzeir, Ognyan Angelov, Georgi Karadobrev, Chernorizec Greshni, Teodor Dimov, Стефан Гърбузанов, Вихрен Георгиев, Nikolay Marinov, Valentin Ivanov, Margarita Djambazova, Georgi Karamanliev, Hristo Katovski, Veselin Popov, Nikolina Mladenova, Боряна Брънякова, Tatiana Christy, Petko Strashnika, Delcho Popliuvkov, A-Valentina Petrova, Jivomir Bozduganov, Koнстантин Костадинов, Svetlozar Zlatev, Veslav Peev, Adriana Andréeva, Romjana Pawlowa, Ivanka Demireva, сашо стоянов, Димитър Цивнев, Vladimir Brankov, Vladimir Yosifov, Yoana Zlatinska, Totka Tabakova, Dukov Nikolaj, Teodora Georgieva, Viktoria Kovacheva, Aleksandar Vasilev, Лъчезар Джоргов, Rusalia Stoyanova, Христов Войн, Stefan Malinov, Georgi Ezekiev, Hristo Baichev, Ivan Mirov, Надя Дичева, Bogumil Theofilactus, Viktor Zdravkov, Petar Petrov, Mladen Alexiev, Donka Doneva, Tihomir Tomov, Evgeni Ivanov, Съпротива Димитровград, Vanesa Ivanova Ivanova, Lilyana Naydenova, 70 Години Стигат, Georgi Nikov, Jana Golemanova, Румяна Иванова, Milena Voyvodova, Camelia Weiss, Ivo Bolodzhev, Dida Dimitrova, Encho Avramov, Божидар Божилов, Стягай куфара, Огнян Деков, Димитър Димитров, Diana Tsvetkova, Marin Sabotinov, Basri Zilabid, Boris Kanchev, Ilia Nikolaev, Stoiana Deleva Todorova, Деян Арнаудов, Dimitar Popov, Попов Къци, Mitko Tsochev, Ilko Dochev, Vasilena H. Shiderova, Боян Янкулов, Елена Артарска, Hierodeacon Donat, Dora Kolewa, Vasil Popov, Sevinc Niyazieva Kechedjieva, Иванка Шойлекова, Fikret Karagoz, илиян хаджиев, Jana Kirilova, Bilyana Valova, Bogdan Hristov, Д-р Семран Камберова, Diana Rangelova, Yanko Stoev, Stefan Stulpe, Anna Marya Dimitrova, Todor Boegiev, Milena Baltcheva, Natalia Garvanova, Valery Belinski, Tanya Petkova, Nadezhda Ranova, Galq Ivanova, Митя Илиев, Nedyalko Popov, Rumen Bogomilov Nedyalkov, Todor Obreshkov, Иван Котев, Lili Radeva, Assen Kanev, Ivan Petrakiev, Митко Галончев, Diana Zlatinska, Oly Paneva, Kiril Georgiev, Димитър Иванов Люцканов, Kostadin Burgaski, Ирли Дал Маре, Константин Константинов, Svetlozar Veshkov, Maria Dermendzhieva, Georgi Charakchiev, Maria Bosseva, Katia Gagalieva, Stefan Nikolov, Krassimir Christow, Elly Yordanova, Цветана Пиралкова, Иво Бетовски, Kalina Stoeva, Boyka Nikolova, Спасимиръ Пилевъ, Ani Stoyanchova, Ago Mustafa Kozica, Ивайло Сивов, Zoya Chankova, Jasmina Saraivanova, Sasho Malinov, Hristo Atanasov, Vladislav Rashkov, Ludmila Markova, Ivan Sotirov, Rumen Raychev, Borislav Rangelov, Димитър Кръстев, Violeta Voynova-Georgieva, Лилия Дикова, Philip Stanimirov, Neli Kuzmanova, Таня Иванова, Nikola Dinev, Vesselina Totcheva, Stanka Raycheva, Dimitar Chobanov, Elena Tepsieva, Deyan Draganov, Dani Bor, Благой Царски, Петър Пейчев, Християна Христова, Veselin Evgeniev, Стефан Кисьов, Nadezhda Dragneva, Снежана Хайдарлиева, Катерина Десева, Минчо Стоянов, Janet Georgieva, Violeta Zaharieva, Ivan Hadzhiyski, Magdalena Berkovska, Yordan Hariskov, Vidka Gencheva, Dimitar Balchev, Nikolay Kapitanov, Снежана Радева, Sezgin Saliev-Bigo, Gabriela Gorneva, Lilia Ivanova, Maria Usheva, Mehmed-Nazie Mehmedovi, Генка Георгиева, Gynka Hristova, Кирил Иванов, Kaloian Handjiyski, Melany Ivanova, Konstantin Temelkov, Isa Mustafa, Rada K. Dimitrova, Варя Ясникова, Julia Parusheva, Емилия Николова, Даринка БОЯНОВА, Neviana Eugenieva, Svetla Angelova, Vedat Ahmed, Гѣргана Костова, Ivo Nikov, Momera Popova, Daniel Belovarsky, Mihail Popstefanov, Nadka Bosilkova, Ivaylo Deev, Yasen Kazandjiev, İskhak Nadr, Nelly Rahneva, Rali Ta, Nikolai Kanev, Лиляна Кочева, Dessislava Alexova, Lidiya Faust, Ина Вангелова, Beyhan Hasan, Reneta Yonkova, Nickolay Stefanov, Румен Станков, Zdravko Barov, Nina Atanasova, Irini Ruseva, Андреана Любомирова, Стоян Бъчваров, Mariya Dumbalska, Vi Bredbury, Венцислав Даскалов, Petia Trenova, Nadejda Mihajlova, Ivonne Yordanova, Данаил Антонов, Albena Ivanova, Jancho Popov, Vinelina Petleshkova-Todorova, Stela Stefanova, Елеонора Атанасова, Mirtscho Dimitrow, Gina Lola, Свободна България, Дончо Иванов, Galina Ivancheva, Mariq Ilieva, Бедиха Ибиш, Мариан Янев, Timur Berk, Didi Yordanova, Katerina Gencheva, Станислав Махов, Petya Nakova, Strahil Stefanov, Dimitar Marianov Dimitrov, Totyu Totev Тотю Тотев, Dimitrina Dimitrova, Nadezhda Kadina, Rosen Hinkov, Mariela Boykova, Nadia Gerova, Antoaneta Novakova, Agnessa Kessiakova, Radoslav Stilijanov, Marina Mittl, Mihail Marinov, Stella Nazarova, TanjuSevim Eminov, Dessy Pavlova, Andriyan Georgiev, радка пенчева, Любопитко Стодвадесетипетков, Geno Genov, Stoycho Todorov, Shener Hasan, Branimir Aboud, Kral Mas, Lilia Shumanova, Олег Манджуков, Habibe Çolak Vatansever, Rumyana Tsoneva, Stoyan Panchev, Nikolov Konstantin, Adrian Nikołov, Светлозар Гавазов, Antoineta Dji, Nick Todorov, Anton Neichev, Vasil Anastasov, Todor Tchangov, Svilen Filipov, Alexander Tinev, Borislava Slivarova, Blagovesta Makedonska, крум владев, Edin Takuv, Lyuben Penkovski, Катерина Вангелова, Simeon Miller, Yonal Raim, Anelia Atanassova, Alyaydin Nezaet, Aylin GL Berber, Mariana Marinova, асен георгиев, Nadiye Esse, Sabi Sabev, Halime İsmet Doğan, Kalina Koleva, Albena Beshkova, Ekaterina Damjanova, Yona Gospodinova, Stefan Jelev, Георги Палпурин, Krystu Tihchev, Svetlana Vulkova, Младен Дочев, Nikolinka Ivanova, Стоян Йорданов, Дарина Кънева, Anna Jordanova, Вили Микева, Reni Atanasova, Stefan Radev, Stela Petkova, Alex Ander, Svetlin Zhelev, Cska Sofia, Ginka Vasileva, Victor Milchev, Александър Величков, Radi Kiriakov, Виктория Тинтерова, Chris Vit, Georgi Ranov, Radosveta Stamenkova, Dora Ivanova, Борислава Аладжова, Станислав Малчев, Радослав Първанов, Dragomir Ivanov, Vesela Ivanova, Ivan Radev, Lilyana Stoilova, Ves Ko, Ivan Petkov, Pancho Angarev, Nayden Iliev, Maria Kostova, Theodor Todorov, Pavel Petrov, Maria Getova, Снежана Стефанова, Марина Попова, Галина Янева, Iliyan Plamenov, Orlin Raykov, Kiril Alexiev, Kатерина Kирилова Aврамова, Цвятко Боромски, Maria Ivanova, Radiotatko Ivan Dimitrov, Todor Georgiev, Капка Вачева, Anna Dimitrova, Анелия Костова, Fikri Ibrahim, Vassilina Andonova, Мара Попович, Iva Doseva, Georgi Buzev, Louisa Slavkova, Андрей Стойчев, Stephania Ilkova, Надежда Пенева, Ivailo Sotirov, Dani Stefanova, Konstantin Ivanov Stoyanov, Donjo Donev, Lyuben Petrov, Нина Маринкова, Zvezda Savova, Borislav Makedonski, Valery Petrov, Петър Петров, Таско Тасев, Drago Spasov, Kalya Striganovi, Tsvetelina Santulova, Valentin Diakov, Борил Децов, Spas Damianov, Mila Zuglova, Ру Сим, Ангел Тунчев, Stefan Stefanov, Conka Petrova, Атанаска Стоянова, Rumen Georgiev, Vihrovina Markova, Асен Иванов, Evgeniya Stoyanova, Mihaela Sedevcheva, Борислав Гавазов, Arcady Gaydov, Iliana Naidenova, Rumi Neshkova, Светла Бъчварова, Donka Grancheva, Dimitar Vuchev, Radosveta Christova, Gardenia Orchid, Julia Radanova, TC Raim Taşkın, Пустинна Котка, Rosen Georgiev, Ivan Petrov, Нина Денева, Krasen Kolev, Mandy de Range, Rosen Stoimenov, Plamena Foteva, Moncho Monev, Антоанета Коцина, Sofiya Stoyanova, Petar Stoykov, Глобалността и ние, емил латинчев, Krisi Banova, Daniela Nikolova, Ekaterina Churilova, Tomislav Kostyanev, Vladislav Stoyanov, Iliya Valkov, Петко Сърнешки, Anastasia Mileva, Божидар Николов, Triahn Petkov, Simeon Milev, Svetla Yankova, Петранка Николова, Robo Bop, Snezhana Sharkova, M-Computers Veliko Tarnovo, Валя Ушева, Veselka Yotina, Semra Mehmed, Luba Buba, Svetla Koutsili, Жана Куртева, Anet Rasheva, Mariana Lanz, Galina Nakova, Tsonyo Bezsolnakov, Evgeni Mitsev, Илия Арнаудов, Александър Джумерков, Kamen Shapkarov, Mira Karagiannis, Валерия Калчева, Ivo Popov, Dimitar Dachev, Filip Petkov, Branislav Petrov, Ru Gotin, Ulyana Stoimenova, Джорджия Атанасова, Aleksandra Borisova, Venz Vesselinov, Божан Божков, Elena Petkova, Daniela Gortcheva, Севдалин Георгиев, Dina Semkova, Nikola Stanoev, Margarita Kalinova, Дачевска-Гончарова Ганка, Zeki Karabashev, Christiana Christova, Милена Николова, Иван Тропанкев, Hristo Hristov, Мариан Гяурски, Димо Димов, Violeta Simeonova, Цанко Цветанов, Ivan Mir, Hristo Velev, Cvetomir Cenov, Rumen Rusev, Maria Peicheva, Ivan Kostadinov, Gergana Tzvetkova, Dimo Chobanow, Lenko Kirilov Pachemanov, Georgi Filipov, Ласка Янчева, Sevdalina Peeva, Mariyana Ilieva, Petio Nikolov, Milena Stoianova, Dora Christov, Малина Тошева, Tristao da Cuna, Вихър Георгиев, Рада Илиева, Gergana Gadeva, Радостин Йовчев, Angel Sabbath, Глория С., George Hinkov, Елена Маркова, Iliya Borisov, Евгения Радоева, Kosta Vlachkov, Gergana Naneva, Adriana Kostadinova, Ivaylo Ivanov, Zhoro Al, Tanya Darvenova, Bobb Klissourski, Rumi Tzancheva, Viktoria Ilieva, Damianka Ignatova, Vessela Bakalova, Маги С., Янка Димова, Emil Naydenov, Svetlina Berova, Sevdelin Panev, емилиян Дамянов, Elena Tarasheva, Ejdan Remzioğlu, Peter Andreev, Радка Димова, Elena Ignatova Kostadinova, Константин Фичев, Евгени Марков, Стефан Петков, Ganka Vateva, Ники Карагьозов, Diana Dimitrova, Диана Тодорова, Nadya Rashkova, Stoyan Petkov, Azra David, Valentin Stefanov, Mathilde von Rakovski, Mary Popova, Крис Траев, Snejana Serafimova, Vasilena Alexandrova Ilieva, Илиана Борисова, Alekzander Elisa, Emil Petkov, Милен Стоев, Anna Georgieva, Iskren Trifonov, Минко Танев, Vencislav Krastev, Любомир Юруков, Ivanka Doncheva, Astro Gilberto, Петя Василева, Teodora Taneva, Gloria Yalumova, Yordan Dancho, Rosi Levonian, Yanko Dimitrov, здраво кулев, Николай Колев, Anton Hristov, Nataliya Simeonova, Nickolay Naydenov, Krasimir Topalov, Крум Фильовски, Иван Петров, Martina Glagow, Johnye Hinkov, Silvia Madjirska, Bistra Filipova, Лазар Лазаров, Boyko Stankushev, Alexandar Velitchkov, Enko Djambov, Yvo Bojkov, Tony Yordanov, Петър Величков, Георги Драганов, Stefan Aldimirov, Ivan Tchankov, Lora Yotsova, Vasko Lefkov, Anany Kiurkchiev, Sabahattin Ayyıldız, Antonia Anakieva, Teodora Lyubomirova, Bistra Wintsch, Ivan Piponov, Ralitsa Chavdarova, Lubomira Nikolaeva-Glomb, Simeon Christov, Biliana Spasova, Maria Venedikova, Ivan Rizov, Maria Hristova, Васил Николов, Victor Avramov, Dimitar Ivanov, Tanio Tanev, Crasy Ivan, Mincho Panayotov, Svetoslav Alexandrov, Добромир Валачев, Rayna Breuer, Силвия Попова-Анкова, Hari Popov, Angel Malinov, Станимир Куртев, Андрей Андреев, Dina Petkova Petkova, Yulita Hristova, Ivan Nikolov, Антоанета Никифорова, Vladimir Stoychev, Pavel Petkov, Galina Todorova, Ivo Taskov, Nikolai Ninov, Дончо Дончев, Perihan Nebi, Rumen Videnov, Marin Midilev, Илия Илиев, Rosinda Georgieva, Атанас Филипов, Velizar Simeonov, Stan Kalchev, Бистра Мамулева, Vanya Yakova, Daniela Toteva, Jordan Vreskoff, Божидар Халембаков, Tzveta Popova, Glasa Na Sandanski, Lyubomir Kovachev, Кръстина Георгиева, Deni Stoyanova, Zarko Dimovski, Христо Марков, Nikolay Franco, Екатерина Илиева, Tsvetomira Antonova, Лидия Разсолкова, Владимир Виденов, Anastasia Kirilova, Reneta Vanerova, Antoaneta Andonova, Георги Белев, Rada Koynova, Pavlina Cacova, Iskra Kovacheva, Todora Ivanova, Ilko Maximov, Vili Petkova, Георги Жечев, Eлена Атанасова, Ani Dgi, Aldin Dimitrov Aldinov, Karla Di, Silvija Conti, Мариана Христова, Radko Popov, Васил Бабалев, Mein Shatz, Емил Иванов, Александър Сираков, Manol Gospodinov, Николай В. Милев, Роса Тодорова, Mariana Dotcheva, Колкото Толкова, Lora Panayotova, Пламен Косев, Hulya Zihni Shakir, Metin Ceylan Isil, Мариян Йоргов, Vildane Yakub, Nedka Gqvurova, Todor Brachkov, Plamen Hitov, Йоанна Йолова, Galina Ivanova, Anton Radulov Petrov, Petar Angelov, Nacho Hristoskov, Jordanka Pencheva, Ивайло Йорданов, Samuil Petkanov, Десислава Стоева, Б. Балабанова, Mariana Dimitrova, Asparouh Iliev, Влади Димитров, Ani Rangelova, Константин Господинов, Plamen Kopriva, Emil Pendurkov, Ostavka Peycheva, Димитър Мирчев, Nikolay Krastev, Веселин Дренчев, Bojidarka Balabanska Damjanova, Hristina Hristova, Nikolai Chavdarov, Nevriye Cavusoglu, Иванка Гаврилова, Rado Pago, Sasho Avramov, Кирил Кирилов, Лора Й., Maria Petroff, Sisi Karamixaleva, Rosica Marinova, Стефан Димитров, Nadia Dimova, Mladen Minchev, Tinka Ivanova, Iskra Djanabetska-Kavaldzhieva, Nikolay Gorinov, Милена Григорова, Velyan Simeonov, Ангел Малинов, Teodor Spasov, Magdalena Mitova, Анелия Ангелова, Alexander Gurovski, Svetozar Zahariev, Валентин Стоянов, Бранимир Каменов, Alexandar Iotzov, Sonya Ivanova, Dimitar Gerasimov, Kalin Mikov, Julia Mutafova-Zaberska, Alexander Tsonkov, Antony Kujumdjian, Hristo Tuhchiev, Stanislav Bozhkov, Ганчо Георгиев, Rositza Ilieva-mitrengova, Petar Kirilov, Kiril Mirchev, Klavdiya Strandzheva, Дан Димитров, мария златанова, Огнян Карабельов, Биргюл Салим, Шехерезада Велеганов, Bonka Filcheva, Martin Demerdzhiev, Георги Мандаджиев, Ивелина Петкова, Todor Enchev, Жени Иванова, Jeko Buzov, Violeta Ivanova, Angelo Drenov, Kristiqn Lesev, Hristo Dunev, Valentin Antonov, Красимира Найденова, Величка Пелова, Явор Сърбински, Nikolay Iliev, Vladimir Malchev, Мария Вълкова, Elena Atanasova, Христофор Начев, Emilia Milanova, Gavrail Yankov, Nikolay Goussev, Емилия Иванова, Татяна Драганова, Vesselina Vassileva, Tania Crasteva, Stoian Stoianov, Neli Traikova, Nedim Sherifov, Vladimir Zarenkov, Radost Vasileva, Svoboda Stefanova, Silvia Todorova, Иванка Тронкова, Asya Mladenova, Didi Djonov, Милица Вакинова, Boris Naydenski, Emil Netsov, Mia Agova, Nikolay Stoimenoff, Йорданка Лилянова, Anastasiq Ingilizova, Todor Hodjev, Иво Атанасов, Viktor Savov, Hristo Kovachev, Iva Shavniyska, Adi Stoyanova, Eugenia Karova, Miroslav Lesichkov, Petya Ivanova, Florika Veleva, Ludmila Asenova, Nasko Atanasov, снежана сотирова, Borislav Kazashki, Анелия Кирова, Pavel Stella, Yoana Ivanova, Ivan Lyubomirov Petrov, Juxtaposed Iordanov, Evgeny Petrov, Lubomir Nokov, Александър Шопов, Tatyana Ilieva, Тоня Любенова, Христо Долчинков, Desislava Miteva, Vassilena Dotkova, Мариана Иванова, Yancho Stanchev, Ferhan Ahmedov, Nora Cherneva, Пепа Влашева, Milen Rousev, Славка Дечева, Hristo Yordanov, Mariana Fetvadzhieva, Leda Necheva, Цвети Димитрова, Emil Jassim, Станимир Атанасов, Людмила Лозева, Sabri Yılmaz, Emily Georgieva, Filipa Ivanova, Valentin Radev, Stavri Stavrev, Iao, Musician/Band, Milko Donev, Georgi Mitev, Penio Roussinov, Aydin Mert, Plamen Florov, Lydia Yordanova, Todor Vetsov, Emil Garaa, Даниела Гакева-Славчева, Nina Svetoslavova, Izabella Marinova, Богата Стоянова, Anelia Zaharieva, Georgi Zayakov, Antoaneta Ivanova, Violeta Gerginova, Svetoslav Vitanov, Атанаска Тоскова, Nick Bone, Ади Асенова, Lyuben Barzakov, Christina Ivanova, Evelina Sharapanova, Николай Цонковски, Radoslav Trifonov, Dimitar Bozhikov, Ivan Matev, стоян чепишев, Ивайло Божилов, Любен Петков, Danail Lazarov, Емилия Мартинова, Anastasia Hristova, Отец Страхил Рашков, Борис Юлианич, Невен Димитров, Leman Berk, Anatoli Atanasov, Iavor Veskov Zehirov, Георги Митров, Venelin Filipov, Vasilka Nakova, Radka Rashkova, Kalinka Raycheva, Валери Григоров, Jordan Lessoff, Калоян Първанов, Dimitar Mustakoff, Принцеска Уидаут месо, Миряна Димитрова, Владимир Йосифов Мария Йосифова, Магдалена Владимирова, Stojan Kalapis, Юлиян Кръстев, Ivan Iotov, Dimitar Alexandrov, Росица Пенчева, Hervé E. Perouse, Tania Decheva, Iordan Jarkov, Ivaylo Nikolov, Georgi Georgiew, Georgi Danailov, Martin Valentinov, Ivaylo Nazarski, Нели Николаева, Mariana Hristova, Petar Lazarov Sokolica Lazarov, Atanas Stoianov, Потресаваща Русофобия, Iordan Karamelski, Martin Paskov, Веска Драгозова, Радослав Петров, Tanq Kirkitova Belene, Вехлиджан Ахмедова, Mehmed Mizurski, Иван Ангелов, Ivan Bogdanov, Цветан Маринов, Marieta Ilieva, Andrey Semerdzhiev, Kapka Didrova, Gancho Stoianov, Тодор Лалев, петър велчев, Антоанета Борисова, Svetlyo Vassilev, Albena Stoeva, Anna Ani, Jorge Jorgito, Cvqtko Kodov, Ivanka Karoleva, Denka Radneva, ИВАН ТИЛОВ, Nurten Mustafa, Diyana Petkova, Valentin Petkov, Искрен Димитров, Svetlozar Manev, Таня Стоянова, Rusi Nedialkov, Boyan Boychev, Hristo Todorov, Ivan Stavrev, Мария Въчкова, Tihomir Ivanov Lazarov, Соня Сергиева, Севдалина Попова, Антоанета Асенова, Zaprin Iliev, Vesela Cvetanova, Velislav Minekov, Yordan Koev, Анатоли Ангелов, Emi Radoslavova, Silvia Lacheva, Lidia Borisova, Nikolay Nakov, Stefan Ivanov, Stefan Kalapish, Lubomir Mladenov, Ivailo Stoilov, Svilen Mihailov, Krasimir Blazhev Panayotov, Nikolai Nikolov, Anny Staneva, Asen Tytyndjiev, Radomir Pavlov, Radka Apostolidou, Nikola Arguirov, инж. Анелия Петкова, Strahil Glavchev, Simpatqga Todorov, Peter Davidkov, Valeriya Gankova, Margarita Koleva, Петър Шопов, Elka Pernikova, СТЕФКА ПЕТРОВА, Lyubomir Simeonov, Konstantin Brusev, Чавдар Балинов, Ivelina Bosilkova, Joro Stefanov, Anka Milyovska, Eli Semerdjieva, Elena Kateva, Янчо Янев, Elko Hazan, Nadejda Kostova, Daniela Tarinska, Kolev Toncho, Георги Христов, Valeri Georgiev, Katerina Gank, Красимира Антонова, Atlas Epistrofeev, Lana Alps, Iordan Iordanov, Биляна Вълкова, Maria Schwarz, Людмила Попова, Nadejda Lorinkova, Алиса Николова, Tixomir Petrov, Lybo Kanov, Dimitar Shterev, Cvetan Dinchev, Володя Банков, Marin Marinov, Михаил Маринов, Михаил Минков, Petur Petrov, Ivanka Andreeva, Pepa Penkova, Poli Poli, Bobi Malkia Borisov, Daniela Taceva, Ivan Mitev, Галя Йорданова, Elena Karpuzova, Iskra Ivanova, Valeri Aleksandrov, иван тодоров, Лилия Димитрова, Людмила Илиева, Natalia Zdravkova, Neli Neli, Мария Стефанова, Sotir Traikov, Deian Emilov, Evgeni Sotirov, Красимир Цонев, Nikolinka Tanova, Николай Панайотов-Дарзалас, Гергана Шопова, Rumyana Nedkova, Veneta Kirilova, Ivailo Ivanov, Антон Николов, Rositsa Yankova, Penka Piroeva, Desislava Hambarliiskaa, Iva Nikolchina, Svetoslav Svetoslavov, Veselin Vasilev, Georgi Marinov, Pavlina Levitschova, Marina Georgieva Georgieva, Dinko Gospodinov, Nejdet Abtula, Elka Penkova, Станислав Маринов, Alex Nedyalkov, Станка Койнова, Ivan Karayotov, Бойко Велчев, милчо гетов, Илияна Горановска, Nina Stefanova, Ljubka Mechkova, Lubomir Vitchev, Bobby Di Stefano, Stanka Cholakova, Boicho Gadjev, Mariika Vankova, Albena Simeonova, Марио Ковачев, Svetlin Kamenov, Captn Bogdan Hristov, СМЪРТ за комунизма, Драгомир Йорданов, Теодора Куцарова, Павел Павлов, Ana Nedyalkova, Ivan Pankov, Nezabavna Ostavka, Atanaska Nikolowa, Rossitsa Todorova, Жеко Жечев, Стефка Петкова, Румен Русев, Eli Todorova, Хриска Цонева, Димитринка Стойнова, Марийка Маринова, Todor Dimitrov, Vesko Kalonkin, Dobrinka Komsalova, Zwetomira Georgiewa, Пейо Делчев, Горан Дамянов, Jelena Kalinina, Spasimir Ignatov, Георги Янев, Zornitsa Stratieva, Ortwin Van Cauwenberge, Iliana Georgieva Stefanova, Ivan Mladenov, Emi Palcheva, Dora Pondalova, Радостина Бъчкова, Ivcho Pivcho, Halil Col, Metodi Lozanov, Silvia Stojanov, Dianka Pankova, Лиляна Ерова, Roman Anev, Milka Todorova, Antoaneta Zaharieva, Cvetan Petkov, Emil Vulkov, Deep Blue, Halime Mehmedova, Siyka Maneva, Иван Тачев, Диана Николова, Тодор Цветанов, Павлин Вакинов, Енчо КЪРМАКОВ, Aneliq Spasova, Roni Marinova, Daniel Bossilkov, Maria Krasteva, Petar Petrishki, Ivaylo Mihov, Viktoriq Shekerimova, Адвокат Димитър Вълков, Sevi Alieva, Srebrin Uzunov Salih, Ivcata Varbanov, RumiAnna Djantova, Eleonor Genova, Румен Рачов, Penka Farkova, Димитър Каранедев, Mitaka Kateto Dimitrovi, Katia Sarasakalova, Емил Давидов, Angelina Margarova, Davide Attisani, Daniela Hristova, Emil Machikov, Десислава Петрова, Лазар Юрдакев, Антон Петков, Cvetomir Iliev, денка кисева, Capi Capi, Валери Любенов, Слави Гавазов, Willy Farioli, Miroslav Dochev, Ivailo Burdokva,
<< Напред        Назад >>