Бившата жена на Бойко се върна в България

Retro.bg

Д-р Стела Костова посетила концерта на Андреа Бочели

Бившата съпруга на Бойко Борисов – д-р Стела Костова, се завърна от Щатите в България. Причината за посещението ѝ бе да се види с близките си хора, а по време на гостуването си е посетила и концерта на Андреа Бочели. Стела, която е голяма почитателка на прочутия оперен певец, се бе отбелязала в социалните мрежи на събитието, което събра близо 25 хиляди зрители на Националния стадион. С това свое участие изпълнителят отбеляза 30 години на световната сцена, като включи и България в турнето си.

Д-р Стела Костова отдавна живее в Америка, където е изградила успешна кариера като лекар по вътрешни болести. Въпреки че рядко посещава България, тя поддържа тесни връзки с родината и често споделя моменти от красиви места в България със своите американски приятели в социалните мрежи. Самата Стела признава, че милее за родината си, и се опитва да представя България в положителна светлина, когато има възможност.

Бившата съпруга на Борисов живее в град Ориндж в щата Калифорния. Домът ѝ е истински архитектурен шедьовър, простиращ се на над 6000 квадратни фута, с три спални, три бани, фитнес и просторна всекидневна с модерна кухня. Дворът на къщата е професионално озеленен и включва спа вана, барбекю и палми, сред които Стела отглежда и български розови домати – своеобразна връзка с корените ѝ. А градинарството е едно от големите ѝ хобита.

Д-р Костова работи в голяма престижна клиника на 15 минути от дома си. Често участва в международни конгреси, а стремежът към самоусъвършенстване я прави уважаван професионалист.

Стела е запазила отлични отношения с бившия си мъж Бойко Борисов. Във фейсбук двамата са приятели, а тя често го подкрепя в политически план, изказвайки мнението си по важни въпроси.

Д-р Костова е майка на единствената дъщеря на Борисов – Венета. Стела често се виждала с любимите си внучета Бойко, Иван и Виктория, основно чрез видеоразговори, тъй като живее далеч от тях.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Бившата жена на Бойко се върна в България - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!