Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Веселина Томова: „Хванати в крачка“ -3. Масонът на Николай Цонев & Копринков звъни на „Афера“ по нареждане. Радев, озапти си кохортата „Рога и копита“!

На 28.09.2021 АФЕРА публикува:

ХВАНАТИ В КРАЧКА“ – 2. „ГОСПОЖО ТОМОВА, СЕГА СЪМ ПРИ МИНИСТЪРА, НЕ СЪМ НАТИСКАН!“

https://afera.bg/%d1%85%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b8-%d0%b2-%d0%ba%d1%80%d0%b0%d1%87%d0%ba%d0%b0-2-%d0%b3%d0%be%d1%81%d0%bf%d0%be%d0%b6%d0%be-%d1%82%d0%be%d0%bc%d0%be%d0%b2/

Надлежно ви описахме как след като Кирил Добрев и Николай Копринков по обиколната вчера притискаха Веселина Томова с „може ли нещо, а…“, директно днес следобед ми се обади мъж на име Георги Георгиев „от Вик Холдинг“, който напоително ми заобяснява как се обажда от кабинета на министъра – „сега съм при министъра“ и че не бил натискан от никого, както пишело в публикацията.

Сега е ред да ви кажем, че милият човечец, още е при министъра и не е излязъл от там.

За сведение на „копринковци“ –  уведомихме ви вече, че имаме брилянтни източници навсякъде и точно там, където не подозирате.

Та, въпросният Георги Георгиев, който ми се обади и ми се кълна, че не бил натискан от никого за далавера, която АФЕРА описа – виж горе линка!, се оказа не изпълнителен директор на Вик Холдинг /който е Илиян Илиев, за когото АФЕРА написа/, а … член на Надзорния съвет на Вик Холдинг, чийто председател на Надзорния съвет е … Николай Цонев.

Николай Цонев, въпросният Георги Георгиев и Николай Копринков са от една и съща масонска ложа. За сведение.

След като Георги Георгиев не бе описан в публикацията на АФЕРА, а там бе споменат изпълнителния директор на Вик Холдинг Илиян Илиев, от какъв зор точно Георги Георгиев ми се обади, за да ми повтаря три пъти как се обаждал от кабинета на министъра и как не бил натискан?

АФЕРА никъде не е написала, че точно Георги Георгиев е натискан, даже напротив, дори не го е и споменала.

Ами просто, е драги ни читатели, като масон от една и съща ложа с Николай Цонев и като пробутан в Надзорния съвет на ВиК от самият Цонев, точно Николай Цонев очевидно го е накарал да ми се обади.

Апропо, и Копринков им е „колега“ зидар.

Откъде накъде точно членът на Надзорния съвет Георги Георгиев говореше така разпалено, че не е натискан от никого, все е едно е шефът на ВиК Илиян Илиев? След като не е! Още повече, че в статията на АФЕРА пише, че изпълнителния директор е натискан точно от … Николай Цонев.

Един е извода – след публикацията на АФЕРА кръга на Копринков, Кирил Добрев и Николай Цонев /всичките  – капии на Румен Радев/ изпадна в истинска истерия, а когато човек е истеричен, прави глупости. Да не кажем тъпотии.

С думи прости – днес масонът Николай Цонев води за ръчичка Георги Георгиев в министерството на благоустройството, кара масонът Георги Георгиев да се обади на Веселина Томова, за да и разправя легенди от хиляда и една нощ, как не бил натискан. Въпреки че в статията не пише неговото име, а името на изпълнителния директор на Вик Холдинг Илиян Илиев.

И Копринков, и Цонев, и Георгиев са от една масонска ложа. И от два дни се опитват да минимализират щетите, които им нанесе АФЕРА, хванала ги в крачка, да извършват действия далеч от прокламираното от патрона им Румен Радев  – „нов морал“, „връщане на държавността“, „почтеност“ и други тинтири – минтири.

Радев, озапти си кохортата „Рога и копита“!

И не се прави, че нищо не знаеш и че през цялото време си за лимонада.

Май много сладки далавери развали АФЕРА на твойте доверени Труд-ово селски масончета, щом изпаднаха в ступор и правят грешка след грешка, опитвайки се да тушират АФЕРА, а всъщност  лъсвайки все по-ясно и по-брутално що за „почЕтени“ са.

Веселина Томова

Източник/ци: АФЕРА.БГ | „ХВАНАТИ В КРАЧКА“ -3. МАСОНЪТ НА НИКОЛАЙ ЦОНЕВ & КОПРИНКОВ ЗВЪНИ НА „АФЕРА“ ПО НАРЕЖДАНЕ. РАДЕВ, ОЗАПТИ СИ КОХОРТАТА „РОГА И КОПИТА“!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!