Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Защо високопоставени комунисти идват в моята скромна клиника


(Minghui.org) Аз съм лекар, който ръководи частна клиника. Освен обикновени граждани, в моята клиника за лечение и лекарства идват и служители от китайското правителство, военните и съдебните системи от местните региони, както и от други провинции и Пекин.

Тези хора имат достъп до най-добрите медицински заведения. Някои от тях не трябва дори да плащат, когато отиват в големи болници в Пекин. Но защо те решават да дойдат в моята малка, скромна клиника, вместо да се възползват от безплатното си лечение?

Причината е, че с годините се разчу, че мога да помагам в облекчаването на много редки и дори нелечими заболявания.

В моята клиника няма медицинско оборудване. Дори не използвам термометър. Нямам никакви тайни рецепти, предадени от предци, нито чудодейни лекарства, внесени от чужбина. Използвам съвсем обикновени китайски лекарства, които се предлагат в местните аптеки.

И все пак през годините съм лекувал много пациенти, страдащи от рак, редки заболявания, безплодие и други болести. Някои от моите пациенти първо отиваха в големи болници и когато това лечение не им даваше резултат, те идваха при мен и аз успявах да им помогна. Някои бяха похарчили по над 100 000 юана по болници, но техните заболявания не бяха излекувани. Те идваха при мен и се оправяха за цената на една дузина юана.

Какъв метод използвам, за да постигам такива добри резултати? Има само едно обяснение. Всичко това е благодарение на Фалун Дафа.

Практикувам Фалун Дафа и знам колко мощна е тази практика за адресиране на нелечими болести. Когато лекувам пациенти, преди да диагностицирам състоянието им или да предписвам каквито и да било лекарства, първо им казвам колко голяма е тази духовна дисциплина, за разлика от това, как я представя Китайската комунистическа партия (ККП). Питам пациента дали е член на ККП или на някоя от свързаните с нея организации. Ако той е, предлагам му да се откаже от членството си и да не забрави да каже: „Фалун Дафа е добра, Истинност-Доброта-Търпение са добри.“ Обяснявам, че много хора се чувстват благословени, след като си спомнят да си казват това.

Ако лицето е държавен служител, особено в правната система, подчертавам важността на неучастието в преследването на Фалун Дафа.

Знам, че лекарствата играят само поддържаща роля. Това, което наистина работи, е силата на Фалун Дафа. Когато моите възстановени пациенти ми благодарят, аз им казвам: „Не благодарете на мен. Благодарете на основателя на Фалун Дафа. И не защото съм учтив или скромен. А защото това е истината."

Асистентка на високопоставен служител страдала от безплодие в продължение на много години. След като й помогнах да се откаже от членството си в ККП, тя роди близнаци. Тогава тя беше в началото на 50-те си години. Подобно на този случай, други жени също на около 50 години, които са  съпруги на няколко директори на бюра за обществена сигурност, забременяха в рамките на един до два месеца, след като съпрузите им обещаха да не участват в преследването на практикуващи Фалун Дафа.

Също така станах свидетел на това как няколко полицаи и служители в политическата и правната система, страдащи от рак, бързо се възстановиха, след като обещаха да спрат преследването на практикуващи Фалун Дафа и се отказаха от членството си в партията.

След избухването на вируса на ККП (коронавируса), все повече хора започнаха да идват при мен, за да се откажат от членството си в партията. Все повече полицаи от различни нива, заедно с държавни служители, също идват при мен за лечение.

Наскоро беше съобщено в медиите, че човек в Хонконг се е заразил повторно с вируса на ККП, след като се е възстановил. Ръководителят на отдел за обществена сигурност дойде при мен и каза: „Чух, че можете да лекувате всяка болест. Изглежда, че вторият път, когато човек получи вируса, е десет пъти по-заразен. Можете ли да лекувате заболявания, причинени от вируса? " Отговорих: „Разбира се. Докато си спомняте и искрено казвате, Фалун Дафа е добра, определено ще се оправите. Ако хванете вируса, елате при мен. Можем да рецитираме фразата заедно.”

Той каза: „Пандемията е толкова сериозна в САЩ, че има най-голям брой инфекции в света. Китай успя да я контролира. Това показва колко способна е ККП."

Казах му: „ККП прониква в САЩ от десетилетия. Много хора се възхищават на социалистическата политика на ККП. Ако погледнете къде се разпространява, изглежда този вирус е насочен към онези, които поддържат ККП. Тези в Америка, които са на страната на ККП, няма да бъдат пощадени. Защо огнището в Китай намаля сега? Това не е защото ККП направи нещо изключително. Това е така, защото практикуващите Фалун Дафа помагат на хората да прозрат злото естество на режима и им помагат да се оттеглят от партията."

Длъжностното лице се съгласи с това, което казах. Той реши да се откаже от членството си в партията и обеща да не преследва практикуващи в бъдеще.

Може би този служител е дошъл в моята клиника, защото служители на негово ниво са видели следния феномен: членовете на ККП съставляват голяма част от загиналите от вируса. Те знаят, че ваксините са безполезни, иначе нямаше да дойдат при мен. Много е лесно за служители на ККП да се ваксинират, за разлика от обикновеният човек, който не може.

Той също ми каза, че в неговия район сега са арестувани много малко практикуващи, защото секретарят на ККП казал на среща: „Нуждаете се от доказателства, за да арестувате практикуващи Фалун Дафа.“ Това означава, че те знаят, че преследването на Фалун Дафа е в нарушение на Конституцията.

Chinese version available

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://en.minghui.org/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!