Тръмп заклейми китайските COVID-19 лъжи в огненото обръщение пред ООН

На фона на последните санкции на Тръмп за Huawei и определянето му на WeChat и TikTok като "заплахи за сигурността", китайският президент Си Дзинпин премина в офанзива. В обръщение към ООН Си призова да се противопоставим на протекционизма и да настояваме за откритост и полза за всички.

За да могат да се осъществят ГЛОБАЛНИТЕ АМБИЦИИ НА КИТАЙСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ

Тръмп се обърна по-директно към Пекин в своята реч, която завърши с призив да се „държи Китай отговорен за действията му“ във връзка с все още бушуващата пандемия на коронавируса.

Тръмп заяви, че измамите на COVID-19 в Китай включват "разрешаване на самолети да излитат от Китай и да заразяват света ...". Той добави, "Китай осъди забраната ми за пътуване до тяхната страна, дори когато те отмениха вътрешните полети и заключиха гражданите по домовете им."

„Китайското правителство и Световната здравна организация - която на практика се контролира от Китай - фалшиво заявиха, че няма доказателства за зараза от човек на човек“, каза още Тръмп.

„По-късно те лъжливо казаха, че хората без симптоми не разпространяват болестта ...“, допълни той, огласявайки списък на грубото поведение на Китай и неговото въздействие върху света.

 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...