Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Трима братя и баща са убити в Китай заради вярата им

Torture re-enactment: Tied up
Пресъздаване на изтезание: Връзване

(Minghui.org) На майка в град Санменксия, провинция Хенан, е нанесен още един удар, когато най-малкият й син Чен Сяомин почива на 10 март 2020 г., по-малко от два месеца след като е освободен от затвора за практикуване на Фалун Гонг.

Тя е загубила вече съпруга си и двамата си по-големи синове при преследването на Фалун Гонг. Тя и нейния трети по възраст син (и единствено оцеляло дете), който не практикува Фалун Гонг, се опитват да се справят с четири смъртни случая за 19 години в семейството си.

Фалун Гонг, известен още като Фалун Дафа, е древна духовна и медитационна дисциплина, която е преследвана от китайския комунистически режим от 1999 г. насам.

Чен Сяомин и двама от тримата му братя биват многократно арестувани, задържани и изтезавани, тъй като не се отказали да практикуват след като комунистическият режим започва преследването.

Техтият баща почива през 2001 г., след като не издържа на огромния стрес докато се опитва да освободи синовете си, арестувани в Пекин за обжалване на правото си да практикуват Фалун Гонг.

Най-големият брат на г-н Чен, Чен Юемин, почива на 26 април 2011 г. Той е изтезаван и инжектиран с неизвестни субстанции, докато излежава петгодишна присъда в затвора Синми, заради вярата си. Той е парализиран с чести силни болки в гърба след освобождаването си, но въпреки това полицията продължава да го тормози до последните му дни. Почива на 48 години.

Чен Сяомин и вторият му брат, Чен Шаомин, са арестувани съответно на 6 и 7 юни 2016 г. на работните им места. Те са държани в продължение на повече от една година в Центъра за задържане на Санменксия.

Властите тайно осъждат втория брат на затвор през юли 2017 г. и го отвеждат в затвора Синми. Според практикуващ Фалун Гонг, който е бил в същия затвор, братът е бил жестоко измъчван, защото не се е отказал от вярата си.

Чен Шаомин е освободен на медицинска основа през 2018 г. с множество здравни проблеми и напълно загубил способността да се грижи за себе си. Той почива на 14 май 2019 г. Белите му дробове са разложени напълно.

Преди затвора, Чен Сяомин е бил също така задържан в лагер за принудителен труд №3 в провинция Хенан. Служители на лагера често го изтезават като връзват  ръцете му зад гърба и ги издърпват нагоре. Въжето е толкова здраво, че се врязва дълбоко в плътта му. Охраната го държи така вързан повече от половин час, после отпуска за малко въжето и го затяга отново.

Също така, охраната там го шокира с електрически палки по лицето и цялото тяло, докато е вързан. В резултат на което ръцете му остават безчувствени дълго след изтезанията.

Чен Сяомин е освободен от затвора на 18 януари 2020 г. в критично състояние, изтощен и не може да се храни. Умира на 10 март 2020 г. на 51 години.

21 МИЛИОНА ИЗЧЕЗНАЛИ в Китай при COVID-19

Намаляващият брой на заразени е политическо решение. Само 7% от труповете се отчитат в крематориум. Поръчани са един милион торби за трупове от фабрика през февруари: Китайският режим разпространява дезинформация, за да скрие произхода на ККП-вируса

Най-важното за оцеляване от ККП-вирусът (Ухан вирус)

Източник/ци: http://en.minghui.org/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!