Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вижте как НАЛАГАТ карантина в 1,3 милиардна в Индия – Видеа


AFP via Getty Images

Ето как изглежда заключването на 1,3 милиарда души в Индия


Или по-скоро трябва да попитаме дали това въобще е възможно, като се има предвид, че от първата вечер след като премиера Нарендра Моди обяви в телевизионно обръщение незабавно блокиране на една пета от населението на света което трябва да "остане на закрито", властите вече имат сериозни проблеми с прилагането на забраната.

Дори неговият избор на думи остави малка неяснота: „За да се спаси Индия и всеки индиец, се налага пълна забрана на излизането на открито“, заяви Моди във вторник.

Моди каза в речта си, че „алтернативата“ да не се блокира страната в крайна сметка ще върне икономиката назад с 21 години, като същевременно признава, че Индия ще поеме голям удар така или иначе, като обеща да вложи 2 милиарда долара в уязвимата здравна система на страната.

Без съмнение, нещата са на път да станат доста по-хаотични в следващите дни. Изглежда, че „преследването на нарушителите“ вече е започнало, като се има предвид този необикновено груб и все пак някак комичен отговор от местната полиция:

Глобалната пандемия е могла да се избегне, ако Китай е действал по-рано, открива проучване

Намаляващият брой на заразени е политическо решение. Само 7% от труповете се отчитат в крематориум. Поръчани са един милион торби за трупове от фабрика през февруари: Китайският режим разпространява дезинформация, за да скрие произхода на ККП-вируса

8 МИЛИОНА ИЗЧЕЗНАЛИ, Пекин твърди „Няма нови инфекции“

"Преследват ме": изчезват хора, показали истината за Ухан

Най-важното за оцеляване от ККП-вирусът (Ухан вирус)

Източник/ци: https://www.zerohedge.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!