Вижте как НАЛАГАТ карантина в 1,3 милиардна в Индия – Видеа


AFP via Getty Images

Ето как изглежда заключването на 1,3 милиарда души в Индия


Или по-скоро трябва да попитаме дали това въобще е възможно, като се има предвид, че от първата вечер след като премиера Нарендра Моди обяви в телевизионно обръщение незабавно блокиране на една пета от населението на света което трябва да "остане на закрито", властите вече имат сериозни проблеми с прилагането на забраната.

Дори неговият избор на думи остави малка неяснота: „За да се спаси Индия и всеки индиец, се налага пълна забрана на излизането на открито“, заяви Моди във вторник.

Моди каза в речта си, че „алтернативата“ да не се блокира страната в крайна сметка ще върне икономиката назад с 21 години, като същевременно признава, че Индия ще поеме голям удар така или иначе, като обеща да вложи 2 милиарда долара в уязвимата здравна система на страната.

Без съмнение, нещата са на път да станат доста по-хаотични в следващите дни. Изглежда, че „преследването на нарушителите“ вече е започнало, като се има предвид този необикновено груб и все пак някак комичен отговор от местната полиция:

 

Глобалната пандемия е могла да се избегне, ако Китай е действал по-рано, открива проучване

Намаляващият брой на заразени е политическо решение. Само 7% от труповете се отчитат в крематориум. Поръчани са един милион торби за трупове от фабрика през февруари: Китайският режим разпространява дезинформация, за да скрие произхода на ККП-вируса

8 МИЛИОНА ИЗЧЕЗНАЛИ, Пекин твърди „Няма нови инфекции“

"Преследват ме": изчезват хора, показали истината за Ухан

Най-важното за оцеляване от ККП-вирусът (Ухан вирус)

Източник/ци: https://www.zerohedge.com/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...