За промяна и дума не може да става! Само подмяна на получателите защото стемата работи безотказно! Фандъкова: Вярвам, че софиянци не могат да бъдат излъгани с думи за промяна, когато става дума за подмяна

Какви комунисти ще управляват - десни или леви, има значение единствено за тях

Йорданка Фандъкова

 

Благодаря на всички софиянци, които подкрепиха моята кандидатура. За мен това означава много голяма отговорност. София отново показа, че е синя. Това заяви пред журналисти Йорданка Фандъкова, която получи подкрепата на най-много софиянци на първия тур на местните избори в София. Предстои другата неделя тя да излезе на балотаж с нейния основен опонент Мая Манолова, издигната от граждански сдружения и подкрепена от редица политически формации. 

Искам да благодаря на хората, които застанаха зад мен в тази кампания и са готови заедно да работят с мен, с които да реализираме проектите за София. Надявам се и следващата неделя софиянци да излязат да гласуват. Ще разчитам на всички софиянци, с които работихме и искат това развитие на София да продължи. Готова съм на разговори с десните партии, в чийто програми имат добри и прагматични идеи, обясни тя.

Фандъкова посочи, че всички  избори са трудни, но тя не се крия с биографията си. Призна, че за 10 години са направили много, но са допуснали и пропуски. Затова ще направи и промяна в работата на своя екип, ако спечели вота.

Бях ясна през цялата кампания с проектите, с решенията за града. Очевидно хората имат нужда от това и ще продължа да работя по този начин, изтъкна Фандъкова.

Запитана дали отново е готова да се яви на дебат с Мая Манолова, Фандъкова бе лаконична: Бях не един път на дебати и с Мая Манолова, и с останалите кандидати. Резултатите показаха волята на софиянци, те показаха своя прагматизъм. Вярвам, че софиянци не могат да бъдат манипулирани с думи за промяна, когато става дума за подмяна, коментира Йорданка Фандъкова.

 

Източник/ци:

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни