Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нямам никакви приятелски кръгове! Обирали са ми къщата няколко пъти, но по времето на БСП

big_30_1

Премиерът на България Бойко Борисов гостува в сутрешния блок на „Нова телевизия“, където водещите Аделина Радева и Виктор Николаев започнаха интервюто с блиц въпроси. Същите бяха задавани през цялата седмица на останалите лидерски интервюта преди изборите – с Веселин Марешки, Валери Симеонов, Красимир Караачанов и Корнелия Нинова.

На въпрос дали има приятели, той категорично заяви: „Аз приятели нямам. Още от началото, защото… И преди съм го казвал – разочарованието веднага идва, защото започват да злоупотребяват. Нямам приятелски кръг“.

„Обирали са ме няколко пъти. В Банкя къщата, апартамента. Това е в предишни години, а не откакто съм премиер. Беше по времето на управлението на БСП. Не ги хванаха крадците. Не се заяждам“.

Хобито му пък е гледането на кучета. Борисов призна още, че в момента не рисува, с каквото се бе похвалил преди години, но пък понякога помага на внучето си да го прави.

Източник/ци: Запитан за най-голямата лъжа срещу него по време на кампанията, Борисов каза: Аз тази кампания си направих труда да не я слушам. Но помня, че последното беше Костинбродската афера, която беше чудовищна манипулация. Има още време, днес е петък. Аферата тогава стана в Деня за размисъл – събота“.

На въпрос дали е имало момент, в който искрено е искал да излезе от политиката, Борисов откровено заяви, че това е всеки път, когато нещо не стане както трябва, поради субективни причини – работник да обърка фугите, или нещо друго.

„Към този момент не допускам такива възможности. Аз съм практичен човек, няма такава теория“.

Това заяви Борисов в отговор на въпрос дали и за кого ще гласува, ако кандидатът на ГЕРБ за кмет на София Йорданка Фандъкова не отиде на балотаж.

„Това ни е най-евтината кампания, изхарчили сме толкова, колкото е в рамките на позволеното, без дарения от фирми или физически лица“, поясни Борисов.

Премиерът разкри и кой му звъни винаги рано сутрин: Най-рано ми звъни винаги дежурният по МВР, всяка сутрин около 6, 6:30.

„Днес говорих и с главния секретар за затварянето на „Орлов мост“. Не може да се разхождаш по „Орлов мост“ и да говориш за върховенството на закона“, разгневи се Борисов на нерегламентираните протести против номинацията на Иван Гешев за прокурор.

„Любимата ми улица е „Граф Игнатиев“, защото живеех в района и помня каква разруха беше там десетилетия.

Източник/ци: http://onovini.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!