Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мента: Българина трябва да се научи да си плаща! Това мрънкане против е само тук

Менда Стоянова

Председателката на бюджетната комисия в парламента Менда Стоянова коментира за едно от радиата с национално покритие в България ситуацията в страната и въвеждането на таксите телевизор и водомер, веднага след изборите.
Според Менда Стоянова само в България, ние хората не осъзнаваме важността на проблемите и че всеки трябва да е солидарен и да отдели своите стотинки така да се каже, за да живеем всички като общество по – добре. Менда Стоянова припомни на всички българи, че в началото, когато са се повишили цените на винетните стикери, се е стигнало дори до протести, но днес всички са се уверили, че Бойко Борисов, Лиляна Павлова и всички в Герб сме били прави, защото само след няколко години всички виждаме как се промениха и пътищата и магистралите и как се поддържат вече през зимата.

Получихме тежко наследство от комунистите и ДПС, които управляваха преди нас, но успяваме и показваме на всички, че се справяме, затова и хората ни избират на избори. Сега на дневен ред са таксата за водомера във всеки дом и така нареченият “Данък телевизор” пак се чуват гласове на недоволните българи, но аз съм сигурна, че тези две неща също както и винетните стикери ще подобрят живота на всички в България.

Българина мрънка, но трябва да се научи да си плаща, когато иска всичко да му е качествено като услуга и качество, неща за които в ЕС вече отдавна са наясно как стават и затова там всяка иновация се приема с аплодисменти, не като тук с мрънкане и дюдюкане под прозорците на властта. Виждате, че България е в изключително добро финансово положение от години, доходите се увеличават и с това е нормално и хората да искат повече качество и стойност на услугите, които получават но това е свързано с пари, пари за които всички трябва да сме солидарни.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/10/blog-post_515.html

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!