Борисов към Румен Радев: Каквито са "златните ни момичета", такова е и правителството

Радев към Борисов: Много искам да ви видя с Красен Кралев по трико

Когато се завърнат златните ни момичета с медали, ние с Кралев можем да излезем и да кажем: „Каквото ни е правителството, такава ни е гимнастиката“. Не е правилно това и опонентите ни да се съобразяват с това". Така премиерът Бойко Борисов коментира думите на президента Румен Радев, който дни по-рано влезе в спортната тема и заяви, че каквото е управлението на държавата, такова е и управлението на футбола.

Борисов посочи, че не е грешно политиците да се отъждествяват с победите или загубите на спортистите, и призова да не бъде вкарван в "драмата какво ще правят футболните хора". "Това си е работа изцяло на БФС.

Аз съм казал само, че с това ръководство на БФС държавата няма да има финансови взаимоотношения", добави Борисов.

„С британския премиер Борис Джонсън си поговорихме, поздравихме се и си казахме: "Заедно сме срещу расизма", коментира още Борисов от Брюксел.

Източник/ци: https://faktor.bg/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни