Няма как! България все пак ще строи бежански центрове. Европа ни отпуска 300 милиона евро

България се превръща в буферна зона за мигрантите според доклад на ЕС в който ясно се посочва, че на страната ни се отпускат 300 милиона евро, за да се построят няколко мигрантски лагера на територията “Странджа”.

Според европейският съюз и българските власти региона е подходящ за този тип лагери за мигранти, защото е слабо населен, буквално в продължение на десетки километри няма населени места и хора, което предполага и по-лесна охрана на периметъра.

За бежанска буферна зона “Странджа” се заговори още преди няколко години, но нашето правителство твърдо отричаше да се е съгласявало по тази тема с Европа, но днес стана ясно, че нещата не са точно така както ни се преставят от Бойко Борисов и компания.

Припомняме, че поголовно района се обезлюди именно през последните десет години, като умишлено не се допускаха инвестиции, а черешката на тортата беше чумата по дребният преживен добитък преди една година, когато беше буквално унищожен и поминъка на хората.
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/10/300_17.html

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни