Lupa.bg: Слави взе ТВ „Стара Загора” за 1 лев!

Удар на Lupa.bg: Слави взе ТВ „Стара Загора” за 1 лев!

Слави Трифонов се сдоби с национален ефир без пари! Шоуменът вече притежава лиценза за национално покритие на телевизия „Стара Загора” срещу символичната сума от 1 лев, предаден на бившия вече собственик адв. Дамян Георгиев, научи първо Lupa.bg от близки до юриста.

Пред медиите близкият до БСП адвокат потвърди нашата новина: „Да, продадох я”. Заралията притежаваше лиценза за национално покритие през фирмата „Статис” АД.

Новината на Lupa.bg, че Слави най-сетне има своя телевизия, беше преписана от всички медии заедно със спекулацията, че цената на сделката е 500 000 лева. В текста ни изрично бе подчертано, че това е непроверена информация. Така невярната сума излезе в сайтове със затихващо влияние, които дори не си направиха труда да проучат каква е истината.

За нашите преписвачи уточняваме – сумата, срещу която партийният лидер на „Няма такава държава” вече има достъп до всеки телевизор у нас, е 1 (един) лев! Медията, която ще се казва „7/8”, ще бъде преместена в София, зала 12 на НДК.

Точно преди седмица – на 10 октомври 2019-а, акционерното дружество „Статис” е сменило борда на директорите и вече начело е един от най-близките хора на Слави – 50-годишният Евгени Маргаритов Димитров - Маестрото. В управата влизат още 44-годишната Ася Тодорова Тодорова и 47-годишната Диана Димитрова Младенова.

Потенциалната аудитория на телевизионната програма обхваща цяла България. Телевизия „Стара Загора” може да бъде гледана в мрежите на национални оператори като „Булсатком”, „Близу”, „Тракия Кабел”, „Нетера” и други, както и десетки регионални оператори. Програмата се излъчва на живо в сайта на телевизията, както и в онлайн каналите във фейсбук и ютуб.

След като Lupa.bg тиражира новината, една от основателките на ТВ „Стара Загора” - Теодора Димова, пусна на своя фейсбук профил следния статус:

Източник/ци: https://lupa.bg/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни