Илиян Василев: Борисов не разбира, че България е загазила яко

.
Илиян Василев

Понякога просто нямам време да коментирам абсурдите в българската политика на високо равнище - последните в изумителните изказвания на силовия Каракачанов, който сравни ”нацистите” по стадионите с ”екоактивистите”.

Изглежда и Борисов не разбира, че България е загазила яко, защото ни е излязло име на страна, която не се справя с расистите.

Веднага тези думи на "силовия" вицепремиер наливат масло в пропагандната машина на Северна Македония, която гради тезите си върху ниската чувствителност на българското правителство към нацисткото минало на страната по време на "окупацията" по време на ВСВ.

Въпрос е на малко време в критиките срещу страната да се включат държави и еврейските общности и тогава нищо добро не ни чака. Нещо повече, българския национален отбор не е изключение от картината във вътрешното първенство защото публиката е една и съща.

Като нищо ще ни изключат от всякакви първенства, което ще бъде удар който момчета на терена не заслужват.

Още веднъж - с реакциите си да омаловажат и принизят значението на инцидента с нацистките поздрави и расистките обиди, Каракачанов и Борисов само влошават положението. Единствено твърда ръка и политика, арести, обвинения, промяна в законите и и един растящ списък от хора със забрана да посещават стадиони за 5 години, пожизнено и т.н.

Само радикални мерки ще свършат работа - но пусто избори, електорат на управяващи.
Как да посегнеш? И Захариева вместо да наложи забрана върху говоренето по темата от други в правитлеството, освен от Външно, позволява на Каракачанов да си прави предизборните изцепки.

Разберете - загазили сме и "големите" ни лидери копаят под дъното.

Илиян Василев, Фейсбук

Източник/ци: https://frognews.bg/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни