Илиян Василев: Борисов не разбира, че България е загазила яко

.
Илиян Василев

Понякога просто нямам време да коментирам абсурдите в българската политика на високо равнище - последните в изумителните изказвания на силовия Каракачанов, който сравни ”нацистите” по стадионите с ”екоактивистите”.

Изглежда и Борисов не разбира, че България е загазила яко, защото ни е излязло име на страна, която не се справя с расистите.

Веднага тези думи на "силовия" вицепремиер наливат масло в пропагандната машина на Северна Македония, която гради тезите си върху ниската чувствителност на българското правителство към нацисткото минало на страната по време на "окупацията" по време на ВСВ.

Въпрос е на малко време в критиките срещу страната да се включат държави и еврейските общности и тогава нищо добро не ни чака. Нещо повече, българския национален отбор не е изключение от картината във вътрешното първенство защото публиката е една и съща.

Като нищо ще ни изключат от всякакви първенства, което ще бъде удар който момчета на терена не заслужват.

Още веднъж - с реакциите си да омаловажат и принизят значението на инцидента с нацистките поздрави и расистките обиди, Каракачанов и Борисов само влошават положението. Единствено твърда ръка и политика, арести, обвинения, промяна в законите и и един растящ списък от хора със забрана да посещават стадиони за 5 години, пожизнено и т.н.

Само радикални мерки ще свършат работа - но пусто избори, електорат на управяващи.
Как да посегнеш? И Захариева вместо да наложи забрана върху говоренето по темата от други в правитлеството, освен от Външно, позволява на Каракачанов да си прави предизборните изцепки.

Разберете - загазили сме и "големите" ни лидери копаят под дъното.

Илиян Василев, Фейсбук

Източник/ци: https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...