Борисов пред генералния директор на Дойче веле: Правителството не се меси в работата на медиите

"Проведох среща с генералния директор на Deutsche Welle Петер Лимбург. Обсъдихме дейността на медията в България", написа във Фейсбук премиерът Бойко Борисов. И пусна кадри от срещата, провела се в кабинета му на "Дондуков" 1. 

"Категорично заявих, че в България правителството не се меси в работата на медиите. Запознах го с положителното развитие на икономиката на България – рекордно ниска безработица, рекордно висок износ, ръст на БВП с 3,5%.

Запознах го с положителното развитие на икономиката на България – рекордно ниска безработица, рекордно висок износ, ръст на БВП с 3,5%.и му разказах за преговорите, които водим за привличането на голям стратегически инвеститор от Германия", написа още в социалната мрежа министър-председателят Бойко Борисов.

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни