LUPA.BG Боби Михайлов избяга от МВР

Image result for Боби Михайлов

Подалият оставка шеф на БФС напуснал с джипа си сградата на БФС минути преди акцията на ГДБОП

Подалият оставка президент на БФС Борислав Михайлов се е измъкнал от акцията на Специализирана прокуратура и МВР, която тече и в момента, узна репортер на Lupa.bg от подчинени на впиянчения футболен управник.

Михайлов се е появил днес за кратко в централния офис на футболния съюз в „Бояна”, като е разговарял единствено със секретарката си и с вицепрезидента Михаил Касабов. Малко по-късно шефът на БФС е напуснал с тузарския си джип „Рейндж Ровър” базата на националния отбор.

Засилено полицейско присъствие има пред сградата на БФС в "Бояна", очакват се нови арести на мастити футболни чиновници. Боби Михайлов обаче си е тръгнал малко преди акцията на полицията.

Според източник на Lupa.bg, Боби е бил уведомен, че предстои акция на МВР срещу футболния съюз и затова спешно си е тръгнал. Според непотвърдена до този момент информация, за да избегне евентуалния си арест, Михайлов е тръгнал с джипа си за Сърбия.

Както Lupa.bg съобщи по-рано, днес следобед спецченгета нахлуха в централата на футболния съюз в столичния квартал „Бояна”. Оттам криминалистите изземват компютри, документи и водят разпити на служители.

В Пловдив пък е бил арестуван шефът на съдиите Йордан Сталев. Разследването на прокуратурата е  по член 307 б, касаещ „престъпления срещу спорта”. По всяка вероятност Сталев е задържан заради сигнали за манипулиране на футболни мачове за нуждите на черното тото. В София, в сградата на Зоналния съвет на БФС, помещаваща се на улица „Иван Асен II” пък е арестувана Илонка Джалева, която отговаря за съдийските наряди за мачовете от българското футболно първенство.

Източник/ци: https://lupa.bg/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни