LUPA.BG Боби Михайлов избяга от МВР

Image result for Боби Михайлов

Подалият оставка шеф на БФС напуснал с джипа си сградата на БФС минути преди акцията на ГДБОП

Подалият оставка президент на БФС Борислав Михайлов се е измъкнал от акцията на Специализирана прокуратура и МВР, която тече и в момента, узна репортер на Lupa.bg от подчинени на впиянчения футболен управник.

Михайлов се е появил днес за кратко в централния офис на футболния съюз в „Бояна”, като е разговарял единствено със секретарката си и с вицепрезидента Михаил Касабов. Малко по-късно шефът на БФС е напуснал с тузарския си джип „Рейндж Ровър” базата на националния отбор.

Засилено полицейско присъствие има пред сградата на БФС в "Бояна", очакват се нови арести на мастити футболни чиновници. Боби Михайлов обаче си е тръгнал малко преди акцията на полицията.

Според източник на Lupa.bg, Боби е бил уведомен, че предстои акция на МВР срещу футболния съюз и затова спешно си е тръгнал. Според непотвърдена до този момент информация, за да избегне евентуалния си арест, Михайлов е тръгнал с джипа си за Сърбия.

Както Lupa.bg съобщи по-рано, днес следобед спецченгета нахлуха в централата на футболния съюз в столичния квартал „Бояна”. Оттам криминалистите изземват компютри, документи и водят разпити на служители.

В Пловдив пък е бил арестуван шефът на съдиите Йордан Сталев. Разследването на прокуратурата е  по член 307 б, касаещ „престъпления срещу спорта”. По всяка вероятност Сталев е задържан заради сигнали за манипулиране на футболни мачове за нуждите на черното тото. В София, в сградата на Зоналния съвет на БФС, помещаваща се на улица „Иван Асен II” пък е арестувана Илонка Джалева, която отговаря за съдийските наряди за мачовете от българското футболно първенство.

Източник/ци: https://lupa.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...